کد خبر: ۳۲۲۱
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۸

اتفاق عجیب در قسمت چهارم «جوکر»

چهارمین قسمت از مجموعه «جوکر» که قرار بود مطابق روال معمول، شنبه‌ها منتشر شود، دوشنبه‌شب خش شد؛ اتفاقی که با حاشیه‌هایی همراه بود و شائبه‌هایی ایجاد کرد.
اتفاق عجیب در قسمت چهارم «جوکر»

چهارمین قسمت از مجموعه «جوکر» که قرار بود مطابق روال معمول، شنبه‌ها منتشر شود، دوشنبه‌شب خش شد؛ اتفاقی که با حاشیه‌هایی همراه بود و شائبه‌هایی ایجاد کرد. اتفاق عجیب درباره قسمت چهارم «جوکر»، لو رفتن آن بود. این قسمت در حالی که پس از یک بار تعویق رسمی دو روزه، قرار بود ساعت ۲۰ دوشنبه منتشر شود، اما حدود ۲ ساعت پیش از موعد، به صورت قاچاق در فضای مجازی منتشر شد.

اتفاق عجیب در قسمت چهارم «جوکر»

مخاطب ۲۴- جالب این که این نسخه در کانال‌های مجازی با شرح «قسمت پایانی جوکر بدون سانسور لو رفت» منتشر شد؛ اتفاقی که پیش از این در پلتفرم‌های وی‌اودی سابقه نداشت. اگرچه فیلم‌های اکران آنلاین ساعتی پس از نمایش، به کانال‌های قاچاق راه می‌یابند، اما تا پیش از قسمت چهارم «جوکر»، پیش نیامده بود که محصولات اختصاصی پلتفرم‌ها نظیر سریال‌ها و برنامه‌های گفت‌وگومحور پیش از موعد رسمی در شبکه‌های اجتماعی قاچاق شوند. این اتفاق شائبه‌هایی را به وجود آورد؛ به خصوص برای این قسمت از «جوکر» که گفته می‌شد به علت ممیزی برای انتشار دچار مشکل شده است.

سام درخشانی یکی از شرکت‌کنندگان فصل نخست این برنامه نیز ساعتی پیش از انتشار رسمی، در صفحه اینستاگرام خود با انتشار تصویری از برنامه نوشت: «دلیل پخش نشدن ساعت هشت امشب را حدس بزنید: ۱- سانسور، ۲- سانسور، ۳- سانسور. کدام گزینه صحیح است؟»

نکته عجیب آن که در این قسمت از «جوکر» یک صحنه با شوخی بسیار عجیب و نامناسب هم همراه بود؛ شوخی که در شبکه‌های اجتماعی نیز پربازدید شد و واکنش عده‌ای از کاربران را برانگیخت. در نهایت قسمت چهارم «جوکر» حدود ساعت ۲۳:۳۰ دوشنبه‌شب منتشر شد و در حالی که گفته می‌شد به علت ممیزی، کوتاه خواهد شد، اما صحنه یادشده در این نسخه نیز وجود داشت و حذف نشده بود.

منبع: خراسان

برچسب ها: جوکر
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان
حاشیه‌های پرونده پژمان جمشیدی وارد فاز تازه‌ای شد؛ وکیل شاکی با واکنشی صریح، برخی اظهارنظر‌های رسانه‌ای را فاقد مبنای قانونی دانست.
علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم
علی نصیریان در دلنوشته‌ای در سالروز ۹۱ سالگی اینگونه نوشت؛ جسم و جان فرسوده‌ام در این ایام کهنسالی و بیماری تاب تحمل ضربه هولناکی که به هموطنان نازنینم را ندارد.
صدور به موقع احکام ارتقای رتبه معلمان صدور به موقع احکام ارتقای رتبه معلمان
وزیر آموزش و پرورش، در کارگروه سند تحول بنیادین، با اشاره به ضرورت برنامه‌ریزی برای ارتقای معدل دانش آموزان در دوره متوسطه، گفت: کاهش تنوع مدارس باید در اولویت‌های شورای عالی آموزش و پرورش قرار بگیرد.