کد خبر: ۳۲۳۵۹
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۷

استان تهران نصف می‌شود؟

رییس امور آمایش سرزمین سازمان برنامه و بودجه گفت: نظر رییس جمهوری این بود که سازمان برنامه و بودجه تغییر تقسیمات استانی در مورد دو استان تهران و کرمان را مورد بررسی و پیگیری قرار دهد.
استان تهران نصف می‌شود؟

مخاطب 24- جعفر حسینی درباره تصمیمات دولت برای تفکیک و تغییر تقسیم‌بندی استان‌های کشور اظهار داشت: اخیر هم بخش آمایش سازمان برنامه و بودجه و هم سازمان امور استخدامی نظرات خود را به صورت مکتوب درباره تفکیک استان تهران به دو بخش استان‌های تهران شرقی و تهران غربی و استان کرمان جنوبی به کمیسیون امنیت و دفاعی اعلام کرده‌است.

او ادامه داد: چندین پیشنهاد برای تقسیمات جدید مطرح شده بود که بررسی آن‌ها از دستور کار خارج شدند، اما وزارت کشور درباره پیشنهاداتی از جمله تهران شرقی و غربی و کرمان جنوبی تاکید داشتند که این موضوعات مورد بررسی و مطالعه قرار گرفتند و نظر رییس جمهوری هم این بود که سازمان برنامه و بودجه تغییر تقسیمات استانی در مورد دو استان تهران و کرمان را مورد بررسی و پیگیری قرار دهد.

رییس امور آمایش سرزمین و توسعه منطقه‌ای سازمان برنامه و بودجه درباره دلایل مطرح شده برای تشکیل استان تهران شرقی و تهران غربی گفت: یک ایده‌ای وجود دارد مبنی بر تمرکز زدایی وجود دارد تا یکسری از مسئولیت‌ها و وظایف واگذار شود تا نیاز به پیگری موضوعات در جغرافیای محدود و تهران نباشد، این ایده همان ایده‌ای است که منجر به ایجاد استان البرز شد و ایجاد استان شرقی – غربی تهران را با همان منطق استان البرز پیگیری می‌کنند.


بیشتر بخوانید


حسینی افزود: البته درباره ایجاد استان تهران شرقی و تهران غربی هنوز جمع‌بندی‌ها انجام نشده و اختلافاتی بین نمایندگان حوزه مربوطه در مجلس وجود دارد و برخی از نمایندگان حوزه مربوطه نکته نظراتی دارند که در حال بررسی است.

او در پاسخ به این سوال که تفکیک استان تهران به دو استان چه مشکلی را برطرف می‌کند، تاکید کرد: نگاه این است که استقلال دادن به یک منطقه جغرافیایی از نظر استقلال اداری، نهادی و ساختاری می‌تواند باعث توسعه یافتگی در آن منطقه می‌شود. در این باره بخش آمایش سرزمین سازمان برنامه و بودجه نظرات کارشناسی خود را به دستگاه‌های مربوطه و پیگیر اعلام کرده است.

 

منبع: ایلنا

برچسب ها: استان تهران
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.
فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند! فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند!
رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضعیت هوا از ورود سامانه بارشی به کشور از روز یکشنبه (۶ اردیبهشت ماه) خبر داد.