کد خبر: ۳۲۹۳۵
تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۰

مدیر فنآوری اطلاعات شرکت شسکام بر ارایه خدمات FTTD و FTTO علاوه بر FTTP به مشتریان تاکید کرد

سروش قشمی با بیان اینکه شرکت شسکام علاوه بر FTTP ، خدمات FTTD و FTTO هم به مشتریان ارائه می دهد در خصوص بازدید از نمایشگاه اظهار داشت: ظرفیت ها و پتانسیل های ارتباطی و اطلاعاتی جدید رادر تعامل و با شرکت ها شناسایی نماییم.
مدیر فنآوری اطلاعات شرکت شسکام بر ارایه خدمات FTTD و FTTO علاوه بر FTTP به مشتریان تاکید کرد

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران در نمایشگاه تلکام : مدیر فنآوری اطلاعات شرکت شسکام با معرفی رویکردهای نوآورانه این مجموعه از اتصال ۴۱ زیرسیستم ارتباطی این شرکت به دیتا سنتر مخابرات ایران خبر داد و هدف را تسریع و بهبود فرآیندهای ارتباطی و ایجاد سهولت کارها در اقصی نقاط کشور دانست.

او در خصوص هدف از حضور شرکت شسکام در این نمایشگاه اظهارداشت :این نمایشگاه فرصت مناسبی برای مدیران استانی تا بتوانند محصولات زیرساختی که مخصوص شهرستان ها طراحی شده را خارج از قالب اداری به آن ها معرفی کنند تا آنان با این سرویس ها ی سخت  افراز و چه نرم  افزار آشنا شوند.

مدیر فنآوری اطلاعات شرکت شسکام افزود : از آن جا که فعالیت های شرکت شسکام در حوزه زیرساخت ها و فنآوری اطلاعات است، ما این بازدیدها را با توجه به حضور فعالان حوزه مخابراتی تمام استان حوزه به فال نیک می  گیریم .

وی به موضوع تحلیل داده ها اشاره می  کند و می گوید که با راه  اندازی سرویس  های هوش مصنوعی و اپلیکیشن های جدی مورد نیاز به تحلیل داده می  پردازیم تا با قرارگیری آن بر روی داشبورد مدیران به نیازهای آن ها در این حوزه پاسخگو باشیم.

سروش قشمی در معرفی شسکام می گوید: این شرکت سرمایه کارکنان ارتباطات و مخابرات و جزو شرکت های فرعی مخابرات ایران است که دراردیبهشت ماه ۱۳۹۲ با هدف پشتیبانی ازعرضه خدمات ارتباطی، تولید تجهیزات مخابراتی ودرجایگاه یک اپراتور اعم از تلفن ثابت وهمراه پا به عرصه فعالیت های ارتباطی و مخابراتی گذاشت.

captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.