کد خبر: ۳۳۱۸۹
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۸

۴۰ هزار ربات در بله؛ بستری برای رونق کسب‌وکارها

۴۰۰۰۰ربات در بله برای تسهیل امور کاربران در موضوعات مختلف راه‌اندازی شده‌ است که بیش از ۳۵۰۰۰ نفر روزانه از این ربات‌های کمکی استفاده می‌کنند.
۴۰ هزار ربات در بله؛ بستری برای رونق کسب‌وکارها

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران:  بازو‌هایی مبتنی بر هوش مصنوعی که امکان پیاده‌سازی ربات‌های هوشمند در دسته‌های رسانه‌ای متفاوت مانند متن، عکس، فیلم و... را با استفاده از زیرساخت بازو در بله فراهم می‌کند.می‌توان از بازو‌ها به عنوان دستیار فروش و کسب‌وکار کمک گرفت تا اقدامات سخت و زمان‌بر فرآیند فروش را از طریق توسعهٔ بازو در بله انجام دهد.توسعهٔ بازو به‌عنوان یک ابزار کمکی برای مدیریت کانال و گروه در بله، یکی دیگر از حوزه‌های فعالیت بازوها در بله است.برای آزمایش ایده‌های نرم‌افزاری بدون نیاز به توسعهٔ یک اپلیکیشن با هزینه‌های زیاد، می‌توانید از زیرساخت بازو در بله استفاده کنید.توسعهٔ بازو در بله، با استفاده از زبان‌های مختلف برنامه‌نویسی فراهم شده‌ است که با هر ایده‌ای قابلیت رشد و معرفی برای تمامی ۲۰ میلیون کاربر بله را داشته باشد.اپلیکیشن بله، با چشم‌انداز تبدیل شدن به زیست‌بوم دیجیتال مردم ایران در تلاش است که بستری معتبر و امن برای ایده‌پردازان ایجاد کند تا بتوانند با صرف کمترین هزینه، کسب‌وکار و ایده‌های خلاقانهٔ خود را توسعه دهند و به تمامی مردم معرفی کنند.

 

با توجه به سازگاری API تلگرام با اپلیکیشن بله، انتقال ربات‌‌های تلگرامی به بله به‌‌راحتی امکان‌پذیر است و این مورد یکی از ویژگی‌های منحصر به فرد این اپلیکیشن محسوب می‌شود. تاکنون، نزدیک به ۴۰۰۰۰ ربات در بله راه‌اندازی شده‌است و روزانه بیش از ۳۵۰۰۰ نفر از این ربات در زمینه‌های مختلف برای پیشبرد فعالیت‌های خود استفاده‌ می‌کنند. در بله، ربات‌ها «بازو» نام‌گذاری شده‌ است؛ چراکه مانند یک بازوی کمکی برای کاربران‌ عمل می‌کند.

بازوها در بله، جایگزین مناسبی برای وبسایت هستند؛ زیرا ایجاد وبسایت‌ها برای بسیاری از کسب‌و‌کارها هزینۀ زیادی به همراه دارد، درحالی‌که توسعهٔ بازو هزینه و انرژی کمتری برای راه‌اندازی نیاز دارد و تمامی کاربران بله می‌توانند از آن برای اهداف مختلف استفاده کنند.به گزارش روابط‌ عمومی پیام‌رسان رسمی بانک ملی ایران، بله، بازوهای بله در حوزه‌های پرداخت، بازی، هوش مصنوعی، دستیار فروش و کسب‌وکار، ابزارهای‌مدیریت گروه و کانال، آزمایش ایده‌های  استارتاپی و نرم‌افزاری فعالیت می‌کنند:در حوزهٔ پرداخت، قابلیت «درخواست پول» و وجود «کیف پول» در بله، امکان توسعهٔ بازوهایی که مبتنی بر پرداخت هستند را فراهم کرده است و کاربران می‌توانند در بستری امن، انتقال پول خود را انجام دهند.در بخش بازی، اپلیکیشن بله امکان توسعهٔ بازی‌هایی که به لحاظ دانش پیاده‌سازی ساده هستند و در عین حال می‌توانند مخاطبان زیادی را در بله داشته باشند ایجاد کرده است.

 
برچسب ها: بانک ملی ایران
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.
قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است! قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است!
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، بیت کوین در بازار تهران به طور متوسط ۸۶،۱۸۸ دلار معامله شد.
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.