کد خبر: ۳۳۵۹۱
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۴۰۲ - ۲۳:۲۶

از بودجه ۶۵۰ میلیاردی سپاهان تا برگزاری بازی الهلال در نقش‌جهان با بانوان

اصفهان - در حالی که سپاهان با چند بحران و حواشی بحث‌برانگیز نیم‌فصل را پس از ایستادن بر رده دوم جدول به پایان رساند، سرپرست مدیر عاملی باشگاه خبر‌های خوبی به هواداران تیمش داد تا نیم‌فصل دوم را امیدوارتر آغاز کنند.
از بودجه ۶۵۰ میلیاردی سپاهان تا برگزاری بازی الهلال در نقش‌جهان با بانوان

به گزارش مخاطب ۲۴، تیم فوتبال سپاهان فصل لیگ ۱۴۰۲ را با نقل‌وانتقالات پرسروصدا و عملکرد درخشانی شروع کرد، اما آرام آرام درگیر حواشی بحث‌برانگیزی، چون قوانین تازه سازمان لیگ، داوری و چالش قراردادی بازیکنانش شد.

طلایی‌ها برخلاف پیروزی‌های پرگل تا هفته ۱۳، در گام‌های آخر نیم‌فصل باخت‌های عجیبی برابر گل‌گهر، آلومینیوم و شمس‌آذر داشت که محرومیت ۶ بازیکن و فشار روانی درون و بیرون زمین و داوری بر آن بی‌اثر نبود.

حال منوچهر نیکفر، سرپرست باشگاه فولاد مبارکه سپاهان در گفت و گویی تلویزیونی در مورد شرایط تیم فوتبال سپاهان توضیحاتی ارائه کرده و در خصوص نقل‌وانتقالات نیم‌فصل طلایی‌پوشان توضیح داد: مورایس اعلام کرده که ۵ بازیکن را نمی‌خواهد که از این افراد ۳ بازیکن در بین ۶ بازیکن محروم قرار دارند، از همین رو با مسؤولان سازمان لیگ توافق کردیم که به ۳ بازیکن اجازه بازی بدهند البته ایراد به قرارداد‌های سال آینده بازیکنان بود و این محرومیت باید در فصل آینده رخ می‌داد.

او تاکید کرد: سپاهان فقط تیم فوتبال ندارد و بودجه باشگاه سپاهان همه رشته‌ها را شامل می‌شود، در سال ۴۰ میلیارد هزینه آکادمی سپاهان می‌شود و بودجه کل باشگاه سپاهان هم هزار میلیارد تومان نیست.

نیکفر از بودجه حدود ۶۵۰ میلیارد تومانی باشگاه سپاهان برای همه رشته‌ها خبر داد و گفت: بودجه تیم سپاهان پایین‌تر از سقف و حدود ۳۹۰ میلیارد تومان با آپشن‌ها است که ۲ میلیارد نیز زیر سقف قرارداد است؛ مشکل ۶ بازیکن ما قرارداد سال دوم بود که اصلاح شد.

نیازمند با ۹۰ میلیارد تومان گران‌ترین بازیکن سپاهان

یکی دیگر از بحث‌های پرچالش سپاهانی‌ها قرارداد نیازمند و مبلغ رضایتنامه او بود که نیکفر در این باره نیز توضیح داد: قرارداد پیام نیازمند امسال ۴۰ میلیارد و سال آینده ۵۰ میلیارد است که گران‌ترین بازیکن سپاهان است؛ کمیته انضباطی و کمیته استیناف می‌گوید قانون شامل بازیکن هم می‌شود و اگر سقف رعایت نشود، محروم می‌شود.

او ادامه می‌دهد: هر کسی باید کار خود را انجام دهد. موارد رعایت قانون، دفاع از حق باشگاه و گرفتن بازیکن با مدیریت است، هوادار باید از تیم حمایت کند و نباید نگران گرفتن بازیکن و سقف بودجه باشد.

سرپرست باشگاه سپاهان در مورد سقف بودجه نیز اضافه می‌کند: بخشی از قانون سقف بودجه برای کشور لازم است البته ایراداتی به این قانون وارد است؛ ۲ تیم دولتی و ۸ تیم صنعتی هستند که برای حفاظت از حقوق سهامداران باید سقف قرارداد توسط تیم‌های صنعتی رعایت شود، اما ایراد این است که در بازی‌های آسیایی حضور داریم و سقف بودجه برای تیم‌هایی که در آسیا هستند، جوابگو نیست.

اصلاحات ورود بانوان انجام می‌شود

وی تصریح کرد: برای جریمه ۲۰۰ هزار یورویی و ۳ بر صفر شدن بازی با الاتحاد به CAS اعتراض داریم؛ با الهلال بعد از رعایت الزامات AFC در ورزشگاه نقش‌جهان بازی خواهیم کرد؛ اکنون VAR اجاره‌ای به کشور وارد شده است و در بازی با الهلال از آن استفاده می‌کنیم.

نیکفر در مورد حضور بانوان در نقش‌جهان گفت: اصلاحات لازم ورزشگاه نقش‌جهان برای ورود بانوان به زودی انجام می‌شود و بانوان می‌توانند برای تماشای بازی‌های سپاهان به نقش‌جهان بیایند.

۳ بازیکن می‌خواهیم

سرپرست باشگاه سپاهان عنوان کرد: علی جاسم در نیروی هوایی عراق به صورت قرضی بازی می‌کند و درخواست‌هایی از کشور‌های خلیج فارس داشته‌اند، اما مورایس این بازیکن را می‌خواهد و امیدواریم این بازیکن را جذب کنیم.

او همچنین تاکید می‌کند: فرشاد احمدزاده با سپاهان قرارداد دارد، باشگاه سپاهان درخواست ۳ بازیکن داشت که اجازه دادیم با آن‌ها مذاکره کنند. عارف غلامی در لیست جذب نیست، مورایس به دنبال بازیکن سرعتی در خط دفاع است که احتمالا بازیکن خارجی بگیریم.

نیکفر در پایان گفت: امیدواریم نتایج در زمین تعیین شود، بحث‌های داوری پیش آمده و عذرخواهی باعث به دست آوردن رتبه نمی‌شود. امیدواریم در نیم‌فصل دوم حق سپاهان ضایع نشود و نتایج در زمین رقم بخورد.

منبع : ایسنا 

 

برچسب ها: سپاهان لیگ برتر
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
چند رسانه ای
فرونشست ۸ متری در اصفهان فرونشست ۸ متری در اصفهان
به گزارش مخاطب ۲۴، فرونشستی در اصفهان رخ داده که نزدیک به ۸ متر ریزش داشت