کد خبر: ۳۳۶۳۵
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۲

بررسی استفاده گسترده‌تر از تولیدات داخل در پروژه ملی فیبر نوری

در جلسه‌ای با حضور معاونان وزارت ارتباطات و وزارت صمت زمینه حضور گسترده‌تر بخش خصوصی در پروژه‌های ملی به ویژه پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کارها بررسی شد.
بررسی استفاده گسترده‌تر از تولیدات داخل در پروژه ملی فیبر نوری

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران : جلسه بررسی مشکلات تولیدکنندگان تجهیزات مخابراتی و ارتباطی برای حضور فعال‌تر و گسترده‌تر در پروژه‌های ملی به ویژه پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کارها برگزار شد.

این جلسه که به دعوت معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد، میثم عابدی، معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات؛ سید محمد رضوی زاده، رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات؛ سید محمد موسوی، معاون صنایع ماشین آلات و تجهیزات وزارت صمت؛ حسین ریاضی، رئیس هیئت مدیره سندیکای مخابرات و فعالان حوزه تولید تجهیزات مخابراتی و ارتباطی حضور داشتند.

معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات در تشریح دلایل برگزاری این جلسه با تاکید بر اینکه از جمله اصول ما در ارتباط با برنامه‌های توسعه‌ای وزارت ارتباطات، استفاده حداکثری از صنایع و تولیدات داخلی است گفت: در حال حاضر مهمترین و بزرگترین پروژه‌ای که در وزارت ارتباطات دنبال می‌شود، پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کارهاست که در این پروژه بزرگ، اپراتورها نیاز گسترده‌ای به تجهیزات پسیو و اکتیو دارند.

انصاری ادامه داد: با این حال بررسی‌های ما نشان می‌دهد که در مسیر حرکت سریع‌تر چرخ صنعت مخابراتی و ارتباطی موانعی وجود دارد که رفع آن نیازمند همراهی همه دستگاه‌ها به ویژه در وزارت صمت، بانک مرکزی برای تأمین ارز مورد نیاز برای واردات مواد اولیه و گمرک برای ترخیص به موقع کالاهای وارداتی است.

معاون وزارت ارتباطات تصریح کرد: به همین منظور امروز از آقای موسوی معاون محترم وزارت صمت دعوت کردیم که در این جلسه حضور پیدا کنند تا درخواست‌ها و دغدغه‌های فعالان بخش و نمایندگان سندیکا را بشنوند تا بتوانیم به راهکارهای مناسب در این زمینه دست پیدا کنیم.

وی با اشاره به برگزاری این جلسه بلافاصله بعد از نمایشگاه تلکام، افزود: در نمایشگاه تلکام، تولیدکنندگان تجهیزات مخابراتی و ارتباطی در دیدار با معاون وزیر صمت، بخشی از مشکلات خود را مطرح کردند و امروز قرار است این مشکلات جامع‌تر بیان شود تا به یک جمع‌بندی و ارائه راهکار مناسب دست پیدا کنیم.

انصاری در خاتمه تاکید کرد: به هر حال برای کنار زدن موانع و مشکلات پیش روی تولیدکنندگان تجهیزات مخابراتی و ارتباطی باید تصمیمات ملی گرفته شود و امیدواریم با همراهی دستگاه‌های متولی مثل وزارت صمت، بانک مرکزی، گمرک و وزارت ارتباطات زمینه برای حضور فعال‌تر و گسترده‌تر بخش خصوصی در پروژه‌های ملی به ویژه پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کارها فراهم شود.

در ادامه این جلسه نماینده‌ای از سندیکای صنعت مخابرات در گزارشی، عمده مشکلات تولیدکنندگان را تشریح کرد که در بخشی از این گزارش مهم‌ترین چالش این صنعت، درآمدهای ریالی و هزینه‌های دلاری عنوان شد.

نقش مهم تولیدکنندگان در پروژه فیبرنوری منازل و کسب و کارها و ایجاد شفافیت در زمینه نیازمندی‌های اپراتورها در این پروژه به منظور ایجاد آمادگی برای تأمین این نیازمندی‌ها از دیگر مواردی بود که در این گزارش به آن اشاره شد.

نماینده سندیکای مخابرات همچنین بزرگترین چالش تولیدکنندگان تجهیزات مخابراتی و ارتباطی را تأخیر در تأیید تخصیص ارز، حواله ارز توسط بانک‌ها، ترخیص مواد اولیه از گمرک و از تأخیر در پرداخت اپراتورها عنوان کرد.

در پایان نیز درخواست‌هایی از جمله حضور نمایندگان سندیکا در جلسات برنامه‌ریزی اپراتورها، اعلام صریح و دقیق برنامه‌های جاری و آتی اپراتورها، انعقاد قراردادهای بزرگ و تجمیعی به منظور توجیه‌پذیر کردن یا اقتصادی شدن تولید، اصلاح قراردادها و ایجاد کمیته مشترک سندیکا با وزارت ارتباطات به عنوان نظارت مطرح شد.

در ادامه این جلسه نیز معاون وزیر صنعت و معاونان وزیر ارتباطات به بیان نقطه نظرات خود با هدف ریشه یابی و گره گشایی از مشکلات تولیدکنندگان تجهیزات مخابراتی و ارتباطی پرداختند.

captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.
فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند! فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند!
رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضعیت هوا از ورود سامانه بارشی به کشور از روز یکشنبه (۶ اردیبهشت ماه) خبر داد.