کد خبر: ۳۴۵۷۱
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۱

ضرورت نقش‌آفرینی احزاب تهران برای مشارکت حداکثری مردم در انتخابات

استاندار تهران با تاکید بر جایگاه مهم احزاب در کشور گفت: احزاب استان تهران برای مشارکت حداکثری در انتخابات گام بردارند و به میدان عمل وارد شوند.
ضرورت نقش‌آفرینی احزاب تهران برای مشارکت حداکثری مردم در انتخابات

مخاطب24:علیرضا فخاری استاندار تهران در نشست صمیمانه با احزاب در استانداری با تاکید بر اهمیت درک جایگاه احزاب، در جهت رشد و تعالی‌بخشی به جمهوری اسلامی اظهار کرد: نگاه متفاوت به جریانات سیاسی و احزاب، برداشت‌های متفاوتی را از فضای سیاسی کشور رقم می‌زند.

وی با اشاره به دستاوردهای انقلاب که اساس و ریشه خواستن‌ها و توانستن‌ها را در این نظام شکل داده است، عنوان کرد: نظام جمهوری اسلامی مصداق کامل جمهوریت و اسلامیت است؛ یعنی این نظام با اراده قلبی و حضور و مشارکت مردم به رسمیت رسید و ارزش‌های انقلاب اسلامی را شکوفا کرد.

استاندار تهران در ادامه با تاکید بر جایگاه مهم احزاب در کشور گفت: احزاب نقش تعیین‌کننده و تأثیرگذاری برای پیشرفت و رفع مسائل و مشکلات کشور دارند و به همین جهت ضروری است که برای مشارکت حداکثری مردم در انتخابات به میدان عمل وارد شوند.

فخاری برخورداری از برنامه، طرح و ایده را از دلایل موفقیت احزاب در کشور دانست و افزود: احزاب نباید فقط به دنبال مطرح کردن حزب باشند بلکه باید با نگاه راهبردی و ایده پردازی‌های صحیح در راستای پیشرفت کشور گام بردارند.

وی قانون‌پذیری از سوی احزاب را امری مهم و خطیر دانست و اظهار کرد: باید همواره به این نکته توجه ویژه داشت که احزاب برای جریان‌سازی تشکیل می‌شوند و تفرقه‌افکنی جایگاهی در این روند ندارد.

استاندار تهران در ادامه به نقش‌پذیری احزاب و جایگاه مهم آن‌ها در کشور اشاره و عنوان کرد: مردم به برنامه‌ها و توانمندی‌های فکری و اندیشه‌های سیاسی اعتماد و به دنبال آن حرکت می‌کنند، لذا از همه احزاب، اقشار و جریانات سیاسی می‌خواهیم در فرآیند انتخابات سال جاری برای تحقق چهار مؤلفه «امنیت» «سلامت» «رقابت» و «مشارکت» مطروحه از سوی مقام معظم رهبری تلاش کنند.

فخاری به تضمین «سلامت» و «امنیت» انتخابات از سوی دولتمردان و تلاش برای گرم‌تر شدن «رقابت» و همچنین تشویق مردم به «مشارکت» و حضور پای صندوق‌های رأی از جانب احزاب اشاره و عنوان کرد: مجموعه این عوامل شور، شعور و شکوه انتخابات را به دنبال خواهند داشت.

برچسب ها: انتخابات
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.