کد خبر: ۳۴۶۲۵
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۰

شعبه نمایشگاه بیش از ۱۷۳۰ میلیارد ریال مانده عملیاتی مثبت با ۴۶ درصد رشد در سال جاری را ثبت نمود

شعبه نمایشگاه در منطقه شمال غرب تهران واقع شده است و تا منطقه ۲۲ تهران وسعت جغرافیایی تحت پوشش بیمه‌ای این شعبه بوده و ۱۰۷ نماینده جنرال و ۲ نماینده حقوقی دارد.
شعبه نمایشگاه بیش از ۱۷۳۰ میلیارد ریال مانده عملیاتی مثبت با ۴۶ درصد رشد در سال جاری را ثبت نمود

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بیمه ایران :  مصطفی  رستمی مدیر شعبه نمایشگاه با بیان اینکه  با تلاش و همت همکاران و نمایندگان این شعبه در 9ماهه سال جاری 3960 میلیارد ریال حق بیمه جذب کردیم که این رقم معادل 50درصد رشد نسبت به سال قبل می باشد وبیشترین رشد در رشته های حوادث ومهندسی وکمترین رشد در رشته حمل کالا و ثالث است ، گفت: میزان خسارت پرداختی برابر 1846 میلیارد ریال معادل 59 درصد رشد بوده و براساس سیاست های ابلاغی در جهت متناسب سازی ترکیب پرتفوی ، حق بیمه دریافتی در رشته ثالث با 10 درصد کاهش  از 68 درصد به 58 درصد می باشد .
رستمی با اشاره به اینکه بدهکاران شعبه 14 درصد از حجم عملیاتی را تشکیل می دهد که عمده آن نیز سررسید نشده می باشد و با تلاش وپیگیری همکاران ونمایندگان پرتلاش این رقم  مربوط به یک ماه گذشته بوده ودر شفاف ترین حالت نسبت به بدهکاران و اقلام باز حساب ها هستیم گفت: با استفاده از هوش تجاری و برنامه روزانه کلیه فعالیت ها رصد و تحلیل می گردد و با توجه با اضافه شدن بخش نمایندگان به این نرم افزار پیگیری وکنترل امور بخش فروش نیز بهتر و آسان تر شده ودر خصوص اصلاح ترکیب پرتفوی وانتخاب ریسک مناسب به صورت منظم با آنها گفتگو ومذاکره داریم.
مدیر شعبه نمایشگاه با اشاره به توانمندسازی همکاران و ارائه آموزش های منظم گفت : در گذشته هر یک از همکاران فقط در یک رشته فعالیت وتخصص داشتند که با جاری سازی گردش شغلی در حال حاضر حد اقل در دو رشته و  بعضی از آنها در چند رشته تخصص و مهارت فنی پیدا کرده اند . همچنین به توجه به سیاست های شرکت و جلسات توجیهی روند توسعه فروش بیمه های خرد از جمله طرح حامی و اصناف را برنامه ریزی نموده و به توفیقات خوبی از جمله کسب رتبه یک طرح حامی به تناسب تعداد نمایندگان  و رتبه دو در طرح اصناف را در استان به دست آوردیم و با توجه به آمارهای ارائه شده از سوی مدیریت بیمه های اموال در 16 روز ابتدای دی ماه بیشترین رشد سطح کشوری متعلق به این شعبه می باشد.
رستمی این توفیق را مدیون حمایت و پشتیبانی خوب همکاران از شبکه فروش دانست و گفت برنامه منظم نظارتی به صورت سیستمی و فیزیکی انجام می شود و خود را ملزم به پاسخگویی سریع از نمایندگان می دانیم .
در این گفتگو رضا پورمند معاون شعبه  نمایشگاه نیز حضور داشتند و در خصوص مزیت وچابکی شعبه های کوچک ، ارائه آموزش های تخصصی به کارشناسان بازدید اولیه و نظارت وبازنگری در میزان افزایش تعهدات بازدید بیمه های بدنه ، مطالبی را مطرح کردند .

برچسب ها: بیمه ایران
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.
قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است! قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است!
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، بیت کوین در بازار تهران به طور متوسط ۸۶،۱۸۸ دلار معامله شد.
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.