کد خبر: ۳۴۷۹
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۳

شکار بزرگ استقلال جدا می‌شود؟

هنوز پنجره نقل‌وانتقالاتی زمستانی فوتبال ایران باز نشده، اما شایعه‌ها و گمانه‌زنی‌ها درخصوص لیست ورودی و خروجی تیم‌ها از سوی رسانه‌های مختلف آغاز شده است.
شکار بزرگ استقلال جدا می‌شود؟

هنوز پنجره نقل‌وانتقالاتی زمستانی فوتبال ایران باز نشده، اما شایعه‌ها و گمانه‌زنی‌ها درخصوص لیست ورودی و خروجی تیم‌ها از سوی رسانه‌های مختلف آغاز شده است. یکی از شایعات به امین قاسمی‌نژاد مهاجم مطرح استقلال مربوط است که ابتدای فصل جاری با کلی امید و آرزو به حمع شاگردان مجیدی پیوست و حالا می‌گویند شاید در نیم‌فصل از جمع استقلالی‌ها جدا شده و راهی تیم دیگری شود.

شکار بزرگ استقلال جدا می‌شود؟
مخاطب ۲۴- پیش از این خبر دادیم که برخی مشکلات حقوقی طی هفته‌های گذشته برای این مهاجم به وقوع پیوسته بود که منجر به بیرون ماندن وی از لیست دو بازی اخیر آبی‌ها شده بود. هرچند برخی سعی کردند این مسائل را به مشکلات فنی ربط بدهند و عنوان کردند که بیرون ماندن امین از لیست بازی‌های اخیر استقلال سیگنالی برای خداحافظی این مهاجم از جمع آبی‌پوشان محسوب می‌شود، اما طبق شنیده‌ها طی صحبت‌های انجام شده بین مجیدی با قاسمی‌نژاد در تمرینات روز‌های اخیر استقلال، سرمربی استقلالی‌ها به این بازیکن اعلام کرده است که همچنان او را می‌خواهد و اصلا روی جدایی از جمع آبی‌ها در نیم‌فصل دوم حسابی نکند.

در تمرینات نیز این بازیکن از لحاظ اخلاقی و فنی خود را خیلی خوب نشان داده است، اما به خاطر برخی مشکلات روحی و روانی و مالی ازجمله شکایت پدیده و سپس مدیر برنامه‌های سابق این بازیکن، قاسمی‌نژاد از لحاظ روحی و انگیزشی تا حد زیادی دچار افت شده که به نظر می‌رسد با برطرف شدن این مشکلات، این بازیکن دوباره به روز‌های اوج باز خواهد گشت.

وکیل این بازیکن شمالی در گفت‌وگویی کوتاه ضمن تکذیب جدایی قاسمی‌نژاد از جمع آبی‌ها اظهار داشت: «امین در استقلال می‌ماند. دیروز با فرهاد مجیدی صحبت کردم و گفتم با توجه به شرایط اگر به امین نیازی ندارید اجازه بدهید در فضایی دوستانه این بازیکن جدا شود که مجیدی اعلام کرد این بازیکن را تا پایان فصل می‌خواهد و برای هیچ تیمی رضایتنامه‌اش را صادر نمی‌کند.»

وی همچنین از بسته شدن موقت پرونده مالی باشگاه مشهدی در رابطه با رضایتنامه این بازیکن خبر داد و اعلام کرد با پدیده درخصوص باقی مانده مبلغ رضایت امین به توافق رسیده‌اند.

منبع: خبر ورزشی

برچسب ها: استقلال
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید! ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید!
تیمی که قرار است در جام جهانی حاضر باشد، اما اجازه زندگی عادی در کشور میزبان را ندارد - گزارش یک وبسایت مکزیکی در مورد تیم ملی ایران.
ضد حال فیفا به تیم منصوریان ضد حال فیفا به تیم منصوریان
فیفا تیم الطلبه عراق را از فعالیت در سه پنجره نقل و انتقالاتی محروم کرد.
تغییر نام دنیس اکرت مهاجم جدید تیم ملی به دنیس درگاهی تغییر نام دنیس اکرت مهاجم جدید تیم ملی به دنیس درگاهی
ثبت نام دنیس اکرت در فیفا با نام دنیس درگاهی ثبت شد و حالا این مهاجم دورگه آماده بازی برای تیم ملی ایران است.