کد خبر: ۳۴۸۳۶
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۲

پیش بینی طوفان خطرناک در تهران

وضعیت جوی استان تهران، امروز با گذر موج ضعیفی از استان، آسمان نیمه ابری تا ابری، در پاره‌ای از نقاط به ویژه نواحی شمالی و غربی، کاهش بارش برف و باران و وزش باد، در ارتفاعات مه آلود، بارش برف و گاهی کولاک برف، پیش‌بینی می‌شود.
پیش بینی طوفان خطرناک در تهران

مخاطب ۲۴- سازمان هواشناسی کشور نسبت به وقوع و طوفان. بارش برف در چند استان کشور هشدار داد. سازمان هواشناسی کشور اعلام کرد که طوفان و وزش شدید باد تهران را درگیر خواهد کرد سازمان هواشناسی کشور درباره نسبت به وقوع رانش زمین، باران‌های سیل‌آسا، تندباد لحظه‌ای و وزش باد شدید به شهروندان هشدار داد.
 وضعیت جوی استان تهران، امروز با گذر موج ضعیفی از استان، آسمان نیمه ابری تا ابری، در پاره‌ای از نقاط به ویژه نواحی شمالی و غربی، کاهش بارش برف و باران و وزش باد، در ارتفاعات مه آلود، بارش برف و گاهی کولاک برف، پیش‌بینی می‌شود.
همچنین در بعضی ساعات امروز تا صبح فردا در سطح استان به ویژه عصر امروز در نیمه جنوبی و ارتفاعات، وزش باد شدید تا خیلی شدید پیش‌بینی می‌شود.

از ظهر چهارشنبه به تدریج جوی پایدار بر روی استان مستقر می‌شود و تا شنبه وضعیت جوی استان، آسمان صاف تا کمی ابری، در مناطق پر تردد و صنعتی همراه با انباشت آلاینده‌ها و در بعضی ساعات کاهش کیفیت هوا و غبار محلی مورد انتظار می‌باشد.

شایان ذکر است، امشب کاهش نسبی دمای کمینه و از پنجشنبه روند افزایش نسبی دما در سطح استان پیش‌‍بینی می‌شود.

سازمان هواشناسی آخرین پیش‌بینی‌ها را از وضعیت جوی کشور طی ۵ روز آینده اعلام کرد.
 سازمان هواشناسی کشور اعلام کرد امروز (سه‌شنبه) در برخی نقاط استان‌های کردستان، کرمانشاه، لرستان، ایلام، شمال استان‌های خوزستان، چهارمحال و بختیاری، آذربایجان شرقی و جنوب آذربایجان غربی بارش برف و باران و در برخی نقاط استان‌های زنجان، همدان، مرکزی، قزوین، البرز، تهران و شمال خراسان رضوی بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

همچنین، سه‌شنبه در نیمه شمالی و جنوب شرق کشور وزش باد شدید بوده و در برخی نقاط با گرد و خاک همراه خواهد بود.

سه‌شنبه و چهارشنبه وزش باد گرم جنوبی در استان‌های ساحلی خزر و اردبیل رخ خواهد داد.

تا پایان هفته روند افزایش نسبی دما در غالب مناطق کشور پیش‌بینی می‌شود.

در ۲ روز آینده خلیج فارس تنگه هرمز و دریای عمان مواج هستند.
منبع: اداره کل هواشناسی تهران

captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.
فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند! فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند!
رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضعیت هوا از ورود سامانه بارشی به کشور از روز یکشنبه (۶ اردیبهشت ماه) خبر داد.