کد خبر: ۳۴۹۲۵
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۰:۰۹

تقدیر معاون وزیر صمت از حضور موثر شرکت مخابرات ایران در نمایشگاه تلکام

نشست اعضای شورای سیاستگذاری بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی مخابرات، فناوری اطلاعات و اقتصاد دیجیتال به منظور بررسی نحوه برگزاری و بازخورد‌های نمایشگاه تلکام امسال، برگزار و در این نشست، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت از حضور موثر و مطلوب شرکت مخابرات ایران در نمایشگاه تلکام قدردانی کرد.
تقدیر معاون وزیر صمت از حضور موثر شرکت مخابرات ایران در نمایشگاه تلکام

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران : مهدی ضیغمی، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس سازمان توسعه و تجارت ایران، با اشاره به زحمات شرکت مخابرات ایران در برگزاری تخصصی نمایشگاه امسال اظهارداشت: همگرایی ایجاد شده در حال حاضر با هم افزایی  بخش خصوصی و حاکمیت ارزشمند است که در سال های آینده این موضوع به عنوان سرفصل اصلی نمایشگاه تلکام مورد توجهبیشتر قرار خواهد گرفت.

وی افزود: نظارت بر کیفیت محتوا  نیز از دیگر از نکات حائز اهمیتی است که در برگزاری نمایشگاه تلکام و تخصصی تر شدن آن در سال های آینده لازم است مورد توجه بیشتری قرار گیرد.

دکتر علایی، مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاه های بین المللی نیز  با تشکر از اعضای شورای سیاست گذاری از حضور پرنقش و تاثیرگذار شرکت مخابرات ایران در این نمایشگاه تشکر کرد و افزود:  از جمله نکات حائز اهمیت در بیست و چهارمین نمایشگاه تلکام، توجه و تمرکز به اینترنت اشیا و  استفاده از هوش مصنوعی  و حضور شرکت های حوزه ارتباطی کشور و استارتاپ ها در این بخش به عنوان نمادی از توسعه صنعت مخابرات ایران بود.

در ادامه این مراسم  آقای ضیغمی، معاون وزیر صنعت با اهدای لوح تقدیر به مهندس محمدرضا بیدخام، مدیرکل ارتباطات و اموربین الملل شرکت مخابرات ایران،  از تلاش فراوان و همکاری  صمیمانه وی در اجرای هر چه بهتر نمایشگاه  و ایفای نقش کلیدی و مطلوب مجموعه مخابرات  ایران که شایسته این شرکت به عنوان قدیمی ترین اپراتور ارتباطی کشور است، تشکر و قدردانی نمود.

captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.