کد خبر: ۳۵۰۲۰
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۳

گرامیداشت اربعین شهدای کرمان در ۲۲ بهمن ۱۴۰۲

حشمت‌الله قنبری رئیس ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب اسلامی جزئیات برگزاری مراسم ۲۲ بهمن ۱۴۰۲ را تشریح کرد.
گرامیداشت اربعین شهدای کرمان در  ۲۲ بهمن ۱۴۰۲

 مخاطب ۲۴- حشمت الله قنبری رئیس ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب اسلامی، صبح امروز (شنبه ۲۱ بهمن) در نشست خبری که در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برگزار شد در جمع خبرنگاران، ضمن تبریک ایام الله دهه مبارک فجر، گفت: ما در ظرف دو ماه گذشته هر آنچه مقدور بود به استخدام درآوردیم تا بتوانیم اقداماتی را در راستای برگزاری مراسم شکوهمند پیروزی انقلاب اسلامی به اجرا درآوریم.

وی افزود: ملت ایران از آنچنان عزت و سربلندی برخوردار هستند که اگر تمام دستگاه‌های اجرایی خود را زیر پای آن‌ها بیاندازند باز هم هیچ اتفاقی نیفتاده است.

رئیس ستاد مرکزی دهه فجر، اظهار کرد: این ملت غیور برای فردا چنان حماسه‌ای خلق خواهند کرد که در دنیا نظیر نخواهد داشت، ما برنامه‌های خودمان را از ۱۲ بهمن ماه و در تمام سراسر کشور به اجرا درآوردیم و شاهد بودید که در تمامی مساجد جشن‌های دهه مبارک فجر به اجرا درآمد.

وی ادامه داد: امشب (۲۱ بهمن) در تمام مساجد کشور به مناسبت اربعین شهدای کرمان مراسم تعظیم به مقام شهدا در مساجد سراسر کشور اجرا خواهد شد. همچنین؛ از ساعت ۲۱ (۹ شب) امشب در تمامی اماکن عمومی و در میادین بزرگ گلبانگ الله اکبر و مراسم نورافشانی را خواهیم داشت.

قنبری گفت: ما در ۱۴۰۰ بخش و شهرستان و بالغ بر ۳۵۰۰۰ روستای کشور مراسم گرامیداشت دهه فجر را در قالب راهپیمایی‌های مرسوم شاهد خواهیم بود.

وی افزود: مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن از ساعت ۹:۳۰ و در مسیر‌های ۱۲ گانه از جمله مسیر اختصاصی شهید آرمان علی‌وردی آغاز خواهد شد.

رئیس ستاد مرکزی دهه فجر، تصریح کرد: ناوگان حمل و نقل عمومی از ساعت ۶ صبح به مردم ارائه سرویس رایگان می‌دهند. بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ غرفه در مسیر در نظر گرفته شده است. بالگرد‌های ارتش مردم را گلباران می‌کنند.

وی ادامه داد: رئیس جمهور سخنران مراسم راهپیمایی در تهران خواهد بود. تمهیدات لازم برای برگزاری نماز ظهر و عصر نیز فراهم شده است.

قنبری خاطرنشان کرد: ۷ هزار و ۳۰۰ خبرنگار داخلی و خارجی مراسم را پوشش خواهند داد.

رئیس ستاد مرکزی دهه فجر خبرداد: فردا منطبق با برنامه‌ریزی‌های انجام شده در بیش از ۷۰ کشور و ۱۴۰ نقطه دنیا یوم‌الله ۲۲ بهمن گرامی داشته می‌شود. همچنین؛ ساعت ۱۱:۲۲ دقیقه یعنی ۲۲ بهمن که سالروز پیروزی ملت ایران است، شاهد بزرگترین همخوانی سرود جمهوری اسلامی ایران در سراسر ایران خواهیم بود.

قنبری در پاسخ به سوالی درباره حمایت از مردم غزه در مراسم روز ۲۲ بهمن، گفت: آنچه که در غزه رخ می‌دهد، باطن نظام لیبرال دموکراسی است و امروز چهره عریان نظام سلطه مشخص شده است. در ایران هم هر هفته راهپیمایی علیه رژیم صهیونیستی برگزار می‌شود. مردم ایران خود را موظف به همراهی با مردم فلسطین می‌دانند. در مراسم فردا هم همراهی مردم با مردم غزه را مشاهده خواهید کرد.

وی ادامه داد: الان موضوع، اسرائیل نیست بلکه آمریکاست که از این جنایتکاران حمایت می‌کند، اما هر روز در حال تحقیر شدن است و همین تحقیر شدن آمریکا در منطقه یکی از دستاورد‌های راهپیمایی روز ۲۲ بهمن است.

قنبری در خصوص رویکرد این ستاد نسبت به انتخابات، گفت: نگاه ما در ستاد دهه فجر نسبت به انتخابات این است که انتخابات یک شادابی در امتداد دهه فجر است. در ۲۲ بهمن خواهید دید که پرداختن به انتخابات یک اصل اساسی است. ما در جهت ترغیب مردم برای حضور در انتخابات اقدام می‌کنیم. یوم‌الله ۲۲ بهمن زیربنای حضور ملت ایران در انتخابات اسفندماه خواهد بود.

رئیس ستاد مرکزی دهه فجر با بیان اینکه بعضاً گفته می‌شود راهپیمایی ۲۲ یک راهپیمایی حکومتی است، گفت: این حرف کاملا غلط است؛ ما در دفاع مقدس مردمی‌ترین دفاع را داشتیم و این مهمترین پدیده مردمی بعد از انقلاب اسلامی بوده است و مردم مضایقه‌ای نداشتند. باید کار با تشکیلات به پیش برود؛ دولت در اختیار مردم است و مردم صاحب کشور و یوم‌الله ۲۲ بهمن هستند.

قنبری در پایان اظهار کرد: دستگاه‌ها و نهاد‌های مختلف کشور، فرزندان مردم هستند و به مردم خدمت می‌کنند. اگر دستگاه‌های متعدد هم هیچ کاری انجام ندهند، مردم پای‌کار هستند و از ملت دفاع خواهند کرد و البته که دستگاه‌ها، به مردم خدمتگزاری می‌کنند و باید بر این خدمات، بیفزایند.

منبع: فارس

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.