کد خبر: ۳۵۰۴۰
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۲

انعقاد تفاهم نامه های همکاری و جذب نیروی انسانی خبره برای جوامع صنوف کیش

مدیرکار و خدمات اشتغال منطقه آزاد کیش ازبرنامه ریزی جهت برگزاری "دومین رویداد مردمی اشتغال" با دعوت از برترین موسسات کاریابی کشور در سال آینده در جزیره کیش خبر داد.
انعقاد تفاهم نامه های همکاری و جذب نیروی انسانی خبره برای جوامع صنوف کیش

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش : وحید اسناوندی با اشاره به استقبال خوب از" نخستین رویداد مردمی اشتغال" که 8 تا 10 بهمن در ساحل پارک ماهیگیر کیش برگزار شد؛ گفت: تأمین نیروی انسانی با مهارت برای بازار کار یکی از چالش های اساسی در بخش خصوصی است که در راستای اجرای ماده ۳۸ مقررات اشتغال و رفع این چالش، برنامه ریزی برای اجرای"دومین رویداد مردمی اشتغال" جهت معرفی فرصت های شغلی و هدایت کارجویان، سال آینده با حضور موسسات کاریابی برتر کشور در جزیره کیش در دستور کار قرار گرفته است.

مدیرکار و خدمات اشتغال منطقه آزاد کیش تاکید کرد: با توجه به تمایل و نیاز شرکت های دارای فن آوری جهت دریافت نیروی کار خبره در زمینه فناوری های نوظهور، برنامه مشخص و مدونی جهت حضور شرکت های دانش بنیان پیش بینی شده است.

وی با اشاره به دستاوردهای "نخستین رویداد مردمی اشتغال" گفت: این رویداد با حضور جوامع هتلداران، بازاریان و بازرگانان و مراکز پذیرایی به جهت دارا بودن بالاترین فرصت های شغلی و 4 موسسه کاریابی مستقر در کیش و همچنین موسسه های کاریابی برتر از استان های تهران،البرز، فارس و هرمزگان و برخی کارفرمایان در قالب 23 غرفه برگزار و تفاهم نامه های همکاری خوبی بین موسسات کاریابی منعقد شد.

اسناوندی ادامه داد: نشست های چند جانبه ای از سوی موسسه های کاریابی استان های تهران، البرز و فارس با جوامع صنوف کیش برگزار و منجر به انعقاد تفاهم نامه های همکاری جهت تامین نیروی مجرب جوامع و حضور نمایندگان کارفرمایان در استان مورد نظر جهت مصاحبه با نیروهای مورد نیاز بازار کار شد.

وی ادامه داد: یکی از دغدغه های بخش خصوصی بکارگیری نیروی ماهر و مجرب است؛ نیرویی که قبل از جذب در بنگاه اقتصادی، مصاحبه، مشاوره و هدایت شود و در این میان از لحاظ قانونی، موسسات کاریابی بهترین موسساتی هستند که می توانند این نقش را بخوبی ایفا کنند از اینرو همچون نخستین دوره برگزاری این رویداد، در "دومین رویداد مردمی اشتغال" نیز به این مهم توجه شده است .

مدیر واحد کار و خدمات اشتغال منطقه آزاد کیش افزود: بررسی های صورت گرفته و تجربه موفق حضور در این رویداد، نشان داد که موسسه های کاریابی بعنوان بازوان اجرایی اداره کار نقش بسزایی در تأمین منابع انسانی کیش می توانند ایفا کنند.

وی با بیان این که رویداد مردمی اشتغال، فرصتی مغتنمی را ایجاب کرد تا گفتگوی حضوری و بدون واسطه بین جویندگان کار، کارفرمایان و موسسات کاریابی انجام شود؛ افزود: یکی از نکات حائز اهمیت این رویداد، ارائه خدمات مشاور درخصوص آگاه سازی روابط کارگران و کارفرمایان طبق قوانین ﮐﺎر، توسط کارشناسان مدیریت کار و خدمات اشتغال منطقه آزاد بود که مورد استقبال بازدیدکنندگان قرار گرفت.

captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.