کد خبر: ۳۵۲۴۶
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۸:۲۸

پول عمره کامل برگردانده می‌شود

معاون سازمان حج و زیارت با تکذیب لغو کامل عمره در سال ۱۴۰۲، گفت: با توجه به طولانی شدن پاسخ عربستان برای برقراری پرواز‌های عمره، سازمان حج و زیارت تصمیم گرفت هزینه تمام متقاضیانی را که برای عمره ثبت‌نام کرده‌اند، بازگرداند.
پول عمره کامل برگردانده می‌شود

مخاطب 24-  غلامرضا رضایی اظهار کرد: با توجه به طولانی شدن صدور مجوز پرواز عمره از سوی عربستان، نمی‌خواهیم بیشتر از این شرمنده مردم باشیم، از طرفی نگهداری هزینه پرداخت‌شده عمره برای سازمان حج و زیارت مسئولیت دارد و با طولانی‌تر شدن این فرایند باید به دستگاه‌های نظارتی و مردم پاسخگو باشیم؛ بنابراین سازمان حج و زیارت تصمیم گرفت تا مشخص شدن وضعیت عمره و صدور مجوز از سوی عربستان، این هزینه را کامل برگرداند و این اقدام به منزله لغو کامل عمره نیست.

معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت افزود: برای عمره حدود ۴۱ هزار و ۲۰۰ نفر ثبت‌نام و هزینه‌ای بالغ بر ۴۰ تا ۴۴ میلیون تومان پرداخت کرده بودند، که به دلیل طولانی شدن فرایند صدور مجوز پرواز از سوی عربستان، حدود ۱۱ هزار نفر انصراف دادند و هزینه این سفر به آن‌ها بازگردانده شد. از روز شنبه ۲۸ بهمن‌ماه نیز هزینه این سفر به ۳۰ هزار نفر دیگر بازگردانده می‌شود.

او اضافه کرد: این هزینه مستقیم به حساب ثبت‌نام‌کنندگان بازگرداندن می‌شود و لازم نیست آن‌ها به بانک‌ها و یا سازمان حج و زیارت مراجعه کنند.

او درباره احتمال برقراری سفر عمره تا پایان سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: نمی‌توان پیش‌بینی دقیقی داشت، ما منتظر صدور مجوز از سوی عربستان هستیم و از طرفی، نمی‌خواهیم مردم را ناامید کنیم. سازمان حج و زیارت این آمادگی را دارد که به محض صدور مجوز پرواز‌های عمره، برای این سفر برنامه‌ریزی کند و مشکلی هم برای صدور ویزا وجود ندارد.

بیشتر بخوانید:

بیشتر بخوانید




رضایی تاکید کرد: به محض برقراری عمره، اولویت با آن ۴۱ هزار و ۲۰۰ نفری است که ثبت‌نام کرده و هزینه‌شان را پرداخته بودند و بازگرداندن این هزینه به آنها، به معنای از دست رفتن نوبت و یا اولویتشان نیست.

معاون سازمان حج و زیارت درباره دلیل تاخیر در صدور مجوز عمره با توجه به آنکه پیش‌تر گفته شده بود، نتیجه سفر هیأت عربستانی به ایران مثبت بوده است، اظهار کرد: گفته بودند مشکل فنی است، ما هنوز متوجه نشدیم این مشکل فنی چیست. هر بار هم می‌گویند پاسخ می‌دهیم، حتی چند روز پیش سفیر عربستان که با وزیر امور خارجه کشورمان جلسه‌ای داشت گفتند مجوز پرواز‌های عمره برای ایران صادر می‌شود.

عمره قرار بود پس از حدود هشت سال وقفه، از ۱۳ دی‌ماه آغاز شود، که به دلیل صادر نشدن مجوز پرواز‌های ایران، عمره تاکنون تعلیق شده است. سازمان حج و زیارت طبق اعلام اولیه قرار بود عمره را تا دهم اسفند ۱۴۰۲ انجام دهد و پس از آن برای عمره رمضان برنامه‌ریزی کند. هنوز طرفین درباره دلیل صادر نشدن مجوز پرواز توضیح شفافی نداده‌اند.
منبع: ایسنا

برچسب ها: حج عمره
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.