کد خبر: ۳۵۵۶۳
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۲:۲۷

تعطیلی دانشگاهی که بدون مجوز پزشک تربیت می کرد

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به برخورد با یک دانشگاه جعلی در کشور گفت: این دانشگاه پول می‌گرفت تا دانشجوی پزشکی تربیت کند که با هماهنگی با نیروی انتظامی جلوی فعالیتش گرفته شد.
تعطیلی دانشگاهی که بدون مجوز پزشک تربیت می کرد

مخاطب24- حجت‌الاسلام و المسلمین خسروپناه در نشست با شورای فرهنگ عمومی استان بوشهر اظهار کرد: بر مبنای تاکید مقام معظم رهبری شورای عالی انقلاب فرهنگی، در کنار سیاستگذاری باید قرارگاهی شود در این مسیر چهار ستاد تشکیل دادیم، میز‌هایی ذیل ستاد‌ها شکل گرفته است و فعالان مردم در میز‌ها حضور دارند.

وی با اشاره برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی بیان کرد: استان بوشهر جزو استان‌هایی بود که در این زمینه خوب عمل کرده است، اما لازم است گزارش عملکردی از برش استانی ارائه شود تا مشخص شود که چه میزان از برنامه‌ها عملیاتی شده است.

 

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد: وقتی مقام معظم رهبری از شورای عالی انقلاب فرهنگی انتظار کار قرارگاهی دارند بنابراین شورای فرهنگ عمومی به عنوان نهاد ذیل شورای عالی باید رویکرد قرارگاهی داشته باشد.

خسروپناه با بیان اینکه برای قرارگاه شدن باید چند گام انجام شود، اضافه کرد: گام اول، فعالیت رصدی برای مشخص شدن اولویت‌های استان است. در استان‌ها چند نهاد کار رصدی می‌کنند که شورای فرهنگ عمومی باید با این نهاد‌ها در ارتباط باشد تا اولویت‌ها و اولیّت‌ها را مشخص کند.

وی با اشاره به یک دانشگاه جعلی که اخیرا به فعالیت می‌پرداخته، ادامه داد: در سفر به استان هرمزگان باخبر شدیم که چنین دانشگاهی شکل گرفته است و پول می‌گیرد تا دانشجوی پزشکی تربیت کند، عنوان شده بود که این دانشگاه مجوز شورای عالی انقلاب فرهنگی دارد، در پیگیری‌ها مشخص شد که فردی غیرقانونی این "به ظاهر دانشگاه" را تأسیس کرده است و با هماهنگی وزارت علوم و بهداشت مشخص شد که مجوز این وزارتخانه را ندارد، در نهایت با هماهنگی با نیروی انتظامی جلوی فعالیتش گرفته شد، بنابراین موضوع رصد خیلی مهم است. در رصد مسائل نباید محافظه‌کارانه برخورد کرد آنچنان که مقام معظم رهبری می‌فرمایند که محافظه‌کاری قاتل انقلاب اسلامی است، برخی محافظه‌کاری را در پیش می‌گیرند و این رویکرد باید اصلاح شود.

خسروپناه با بیان اینکه جنگ فرهنگی کار قرارگاهی می‌خواهد، افزود: در گام دوم قرارگاهی شدن شورای فرهنگ عمومی، باید راهبری و حل مسائل در نظر گرفته شود. در گام سوم باید تقسیم کار دستگاهی صورت گیرد. در ادامه باید نظارت مدنظر باشد که چه میزان مصوبات اجرایی شده است؟ استانداری پس از ابلاغ مصوبات فرهنگ عمومی، باید بر روند اجرا نظارت کند. اثرسنجی مصوبات هم باید در دستور باشد، ویژگی مهم حکمرانی اثرسنجی است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تأکید کرد: اسناد شورای عالی انقلاب فرهنگی باید در استان‌ها اجرایی شود و ما آماده‌ایم اسناد عملیاتی را نیز ارائه دهیم، از طرفی فناوری کار قرارگاهی باید در دستور کار باشد، در برش‌های استانی باید پروژه تعریف شود.

captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.