کد خبر: ۳۶۱۴۱
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۱

مرکز حقوق بشری اروپا-مدیترانه ای: اسراییل مقصر است

یک مرکز حقوق بشری با رد ادعا‌های تل آویو درباره کشتار جنوب غرب شهر غزه، خواستار مجازات مقامات رژیم صهیونیستی شد.
مرکز حقوق بشری اروپا-مدیترانه ای: اسراییل مقصر است

مخاطب ۲۴- به گزارش فلسطین الیوم، مرکز حقوق بشری اروپا-مدیترانه‌ای اعلام کرد: تحقیقات اولیه درباره کشتار فلکه النابلسی در جنوب غرب شهرغزه علیه غیرنظامیان فلسطینی، نشان از دست داشتن کامل اسرائیل در این جنایت دارد.

این مرکز بیان کرد: ده‌ها مورد را ثبت کرده ایم که بر اثر گلوله هدف قرار گرفته اند و ادعا‌های مطرح شده از سوی سخنگوی ارتش اسرائیل در این زمینه نادرست است.

مرکز حقوق بشری تاکید کرد: ما خواستار تحقیق بین المللی مؤثر برای بازخواست مقامات اسرائیلی هستیم.

این در حالی است که روز گذشته نیز ناظر اروپا مدیترانه حقوق بشر در بیمارستان الشفاء کنفرانس مطبوعاتی در خصوص جنایت اخیر رژیم صهیونیستی در فلکه النابلسی برگزار کرد. این مرکز حقوق بشری اعلام کرد که اسناد مربوط به حمله تانک‌های رژیم صهیونیستی به تجمع غیرنظامیان فلسطینی که در حال دریافت کمک‌های انسانی بوده‌اند را به دست آورده است.

این بیانیه تاکید کرد که در نتیجه این حملات ۱۱۲ غیرنظامی فلسطینی به شهادت رسیده و ۷۶۰ تن دیگر زخمی شده‌اند، این در حالی است که احتمالاً همچنان پیکر تعدادی از شهدا در آن منطقه وجود دارد و شناسایی نشده است.

این مرکز حقوق بشری با رد ادعا‌های سخنگوی نظامی ارتش رژیم صهیونیستی تاکید کرد که قربانیان در نتیجه اصابت گلوله نظامی به شهادت رسیده و به علت زیر گرفته شدن توسط خودرو یا فشار جمعیت جان خود را از دست نداده‌اند و تصاویر ویدئویی نیز صحت این موضوع را به اثبات می‌رساند.

ناظر حقوق بشر به بیان ۴ دلیل در این خصوص پرداخته که تلاش ارتش رژیم صهیونیستی برای کشتار غیرنظامیان گرسنه را ثابت می‌کند. علامت جراحت گلوله در تن بسیاری از شهدا و زخمی‌ها و تصاویر ویدئویی که شاهدان عینی از این جنایت منتشر کرده و صدای گلوله باران که در این تصاویر به گوش می‌رسد و از سوی تانک‌های رژیم صهیونیستی شلیک می‌شود، از جمله این اسناد است.

این مرکز خاطرنشان کرد که از صدای گلوله‌ها مشخص می‌شود که این گلوله‌ها از سلاح‌های خودکار ۵.۵۶ میلیمتری شلیک می‌شود.

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی اخیراً تلاش کرده بود نظامیان اسرائیلی را در این جنایت غیر مقصر معرفی کند و گفته بود که این افراد احتمالاً در اثر زیر گرفته شدن توسط خودرو یا فشار جمعیت جان خود را از دست داده اند، این در حالی است که تصاویر شلیک مستقیم به سمت غیر نظامیانی که منتظر دریافت کمک‌های انسانی هستند، در شبکه‌های مجازی منتشر شده است.

برچسب ها: غزه
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.