کد خبر: ۳۶۵۸۰
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۰

مدیر مخابرات منطقه گلستان در همایش تحول دیجیتال؛ توسعه کسب‌وکار: گلستان پیشرو در توسعه فیبرنوری

مدیر مخابرات منطقه گلستان در همایش “تحول دیجیتال؛ توسعه کسب و کار”، استان گلستان را از استان‌های پیشرو در توسعه فیبر نوری معرفی کرد و گفت: با افزایش دسترسی به اینترنت پرسرعت و فیبر نوری، بستر توسعه خدمات به کسب‌وکارها نیز فراهم شده است.
مدیر مخابرات منطقه گلستان در همایش تحول دیجیتال؛ توسعه کسب‌وکار: گلستان پیشرو در توسعه فیبرنوری

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران : غلامعلی شهمرادی در همایش «تحول دیجیتال توسعه کسب‌وکار» که چهارشنبه ۱۶ اسفندماه در گرگان برگزار شد، گفت: کسب‌وکارهای موفق دنیا تحول خود را مرهون پیشرفت در حوزه دیجیتال هستند.

مدیر مخابرات منطقه گلستان افزود: از اهداف مخابرات در این همایش می‌توان به تقدیر از مشتریان تجاری در بخش خصوصی و دولتی، دریافت نظرات مشتریان برای توسعه کسب‌وکار مخابرات و سایر کسب‌وکارها و معرفی سرویس‌های نوین مخابراتی اشاره کرد. وی با بیان اینکه در تلاش برای بهبود تعامل با مشتریان خود هستیم، تصریح کرد: تغییر شگرف در عملکرد بنگاه‌ها با محوریت فناوری‌های تحول‌آفرین، امکان‌پذیر است. وی با بیان این‌که تحول دیجیتال نیازمند زیرساخت است، گفت: مهم‌ترین زیرساخت مورد نیاز، زیرساخت ارتباطی است که تنها در بستر فیبر نوری می‌توان پاسخگوی نیاز مشتریان باشد.

مدیر مخابرات منطقه گلستان گفت: اگر بخواهیم اتفاقی در حوزه فناوری‌های دیجیتال رخ دهد باید بستر زیر‌ساختی ایجاد شود و مخابرات، امروز این بستر را ایجاد کرده است‌‌. وی در توضیح بخشی از زیرساخت‌های فیبر نوری در گلستان که از استان‌های پیشرو بوده گفت: تا کنون سه هزار و ۲۰۰ کیلومتر فیبر نوری در سراسر استان وجود دارد که هزار کیلومتر در ۳۷ شهرهای استان، ۱۷۵۰ کیلومتر فیبر نوری در بیش از ۵۰۰ روستای استان و ۴۵۰ کیلومتر فیبر نوری بین شهری است.

مدیر مخابرات منطقه گلستان گفت: ۱۵۰ شرکت و سازمان دولتی و خصوصی از طریق فیبر نوری به صورت اختصاصی سرویس دریافت می‌کنند و بسیاری از شرکت‌های خصوصی به استقبال از این بستر ماندگار رفته‌اند. وی اضافه کرد: شرکت‌ها برای فراهم‌کردن ارتباط پایدار متوجه اهمیت این موضوع شده‌اند و اکنون در ۱۷ شهرک صنعتی استان دارای فیبر نوری هستند.

captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.