کد خبر: ۳۶۷۲۸
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۴

بیرانوند یا کنعانی‌زادگان؛ مشکل پرسپولیس در داربی کدام است؟

پیشکسوت پرسپولیس معتقد است پرسپولیس با خرید‌های خوبی که در نیم‌فصل دوم انجام داده خط حمله خود را تقویت کرده و شرایط بهتری نسبت به نیم‌فصل اول دارد.
بیرانوند یا کنعانی‌زادگان؛ مشکل پرسپولیس در داربی کدام است؟

مخاطب 24- پرسپولیس در هفته نوزدهم لیگ برتر فوتبال با نتیجه ۴ بر ۲ فولاد را شکست داد. فرزاد آشوبی، بازیکن پیشین پرسپولیس در گفتگو با ایسنا درباره عملکرد سرخ‌پوشان در آستانه داربی اظهار کرد: پرسپولیس در چند بازی اخیر خود نشان داد که اشتیاق و میل بیشتری برای باز کردن دروازه حریف دارد و شرایط آن به خصوص با اضافه شدن عیسی آل کثیر و اورنووف بهتر شده است. پرسپولیس پیش از این در فاز هجومی مشکل داشت، اما این دو بازیکن با خلاقیتی که از خود نشان می‌دهند سبب افزایش کیفیت بازی و سردرگمی حریف شده است.

او افزود: در حال حاضر وظایف تهاجمی بین این دو بازیکن تقسیم شده و اگر پیش از این مشکلاتی در این فاز داشت با حضور این دو بازیکن رفع شده است. در حقیقت در نیم فصل دوم شکل کلی تیم تغییر کرده و نفراتی که پرسپولیس نیاز داشت با جذب عیسی آل کثیر و اورنووف رفع و سطح کیفی بازی پرسپولیس بهتر شده است. قطعا با این روند عملکرد بهتری نیز در داربی خواهد داشت.

بیشتر بخوانید



بازیکن پیشین پرسپولیس در واکنش به این که با توجه به محرومیت کنعانی‌زادگان و احتمال غیبت گولسیانی در داربی و از طرف دیگر اشتباهات بیرانوند در بازی با فولاد، آیا باید نگران عملکرد دفاعی پرسپولیس در بازی با استقلال بود، بیان کرد: محرومیت کنعانی زادگان اتفاق خوبی برای پرسپولیس نیست، البته اشتباهات بیرانوند خیلی جای نگرانی ندارد، اما انتظار می‌رود با کیفیت و عملکرد بهتری در داربی حاضر شود. موضوع نگران‌کننده، غیبت کنعانی‌زادگان است که قطعا این موضوع به ضرر تیم پرسپولیس خواهد بود. به هر صورت پرسپولیس باید با تمرکز و آرامش بیشتری در داربی بازی کند تا نبود کنعانی زادگان مشکلی ایجاد نکند.

آشوبی در پایان درباره عملکرد خرید‌های پرسپولیس در نیم فصل به خصوص عبدالکریم حسن و اوستون اورونوف، خاطرنشان کرد: هر دو تیم خرید‌های خوبی داشتند، اما پرسپولیس بازیکنان خلاق و گلزنی جذب کرده که در ادامه رقابت‌های لیگ به پرسپولیس کمک می‌کنند تا شرایط بهتری داشته باشد. این دو بازیکن با هوش هیجانی بالایی که دارند سبب سردرگمی حریف می‌شوند و شانس رسیدن حریف به دروازه را سخت می‌کنند.

منبع: ایسنا

برچسب ها: پرسپولیس
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید! ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید!
تیمی که قرار است در جام جهانی حاضر باشد، اما اجازه زندگی عادی در کشور میزبان را ندارد - گزارش یک وبسایت مکزیکی در مورد تیم ملی ایران.
ضد حال فیفا به تیم منصوریان ضد حال فیفا به تیم منصوریان
فیفا تیم الطلبه عراق را از فعالیت در سه پنجره نقل و انتقالاتی محروم کرد.
تغییر نام دنیس اکرت مهاجم جدید تیم ملی به دنیس درگاهی تغییر نام دنیس اکرت مهاجم جدید تیم ملی به دنیس درگاهی
ثبت نام دنیس اکرت در فیفا با نام دنیس درگاهی ثبت شد و حالا این مهاجم دورگه آماده بازی برای تیم ملی ایران است.