کد خبر: ۳۶۷۹۴
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۲

یک میلیون تومان از حقوق بازنشستگان کم شد

حقوق اسفند ماه بازنشستگان در شرایطی واریز شد که بدون اطلاع و کسب اجازه آن‌ها مبلغ یک میلیون تومان از حساب آن‌ها کسر گردیده است.
یک میلیون تومان از حقوق بازنشستگان کم شد

مخاطب 24- حقوق اسفند ماه بازنشستگان در شرایطی واریز شد که بدون اطلاع و کسب اجازه آن‌ها مبلغ یک میلیون تومان از حساب آن‌ها کسر گردیده است. اخیرا پیامک‌هایی از سوی کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی با متن زیر برای بازنشستگان و مستمری بگیران ارسال شده بود.

متن پیامک چنین است:

بازنشسته محترم

سلام

احتراما؛ کانون عالی بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی کشور با هدف تقویت توان مالی بازنشستگان گرامی، فرایند ایجاد شرکت تعاونی بازنشستگان و سرمایه گذاری در سهام شرکت‌های ارزشمند را دردست اقدام دارد. فرایند مزبور از طریق شرکت در مزایده با اعطای حداکثر ۱۵ میلیون تومان آورده نقدی قابل کسر از مستمری اسفند ماه محقق خواهد شد.

بیشتر بخوانید



درصورت عدم موافقت با عضویت در شرکت تعاونی در حال تشکیل و سرمایه گذاری عنوان شده عدد ۱۱ را به شماره ۹۲۰۷۷۷۲۰۲۶ پیامک فرمایید.

کانون عالی کارگران بازنشسته و مستمری بگیران تامین اجتماعی کشور

این پیام در شرایطی اتفاق می‌افتد که اولا کانون عالی بازنشستگان حق ایجاد هیچ گونه نهاد سرمایه‌گذاری را ندارد!

این اقدام کانون عالی بازنشستگان خلاف اساسنامه و بدون اعلام نظر کانون‌های بازنشستگی که مبتنی برآگاهی رسانی به همه بازنشستگان و کسب تکلیف از آن‌ها است کانون‌های بازنشستگی و از جمله کانون عالی برابر اساسنامه؛ حق ایجاد تعاونی سرمایه گذاری و یا هر گونه تعاونی دیگری را ندارند!
کانون از انجام وظایف خود نیز عاجز است چه شده است که از بالا و بدون هیچ نظر خواهی و خلاف اساسنامه اقدام به ایجاد تعاونی بازنشستگان آنهم در حوزه سرمایه گذاری و قصد ورود در مناسبات بورسی را با سوء استفاده از اعتبار نمایندگی صنفی بازنشستگان را در دستور کار خود قرار داده است؟

این ترفند سرمایه گذاری می‌تواند با ایجاد لایه‌ای از سرمایه‌داران که الان هم در کسوت بازنشستگی در بین مدیران این نهاد صنفی وجود دارند با اعتبار یک تشکل صنفی سوء استفاده‌های کلان ببار آورد و همین اندک حقوق بازنشستگان را هم به یغما ببرد.

کانون عالی بازنشستگان به جای مبارزه جدی با خصوصی سازی و دستور العمل دولتی مبنی بر ضرب الاجل واگذاری منابع شستا و بانک رفاه کارگران، تسهیل گر این اقدام غیر قانونی شده اند.

منبع: جماران

captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.