کد خبر: ۳۷۲۹۱
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۶

شیر و ماست بخوریم خواب‌مان می‌برد؟

بررسی‌ها بیانگر این است مصرف شیر و لبنیات بر کیفیت خواب اثر می‌گذارد.
شیر و ماست بخوریم خواب‌مان می‌برد؟

مخاطب ۲۴- با توجه به اینکه کمبود خواب با بسیاری از پیامد‌های منفی سلامت جسمی و روانی مرتبط است؛ یک مسئله مهم در حوزه بهداشت عمومی به حساب می‌آید. بسیاری از مردم به دنبال درمان‌های خانگی ساده برای بهبود کیفیت الگوی خواب هستند.

 خوردن یک لیوان شیر گرم قبل از خواب، جزو روش‌های سنتی برای خواب بهتر به حساب می‌آید. خوردن یک لیوان شیر گرم قبل از خواب، سنتی است که در طول نسل‌های مختلف به منظور ایجاد آرامش، تسکین اضطراب و تسهیل خواب به کار گرفته شده است.

بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، تریپتوفان یک «اسید آمینه» است که در غذا‌های حاوی پروتئین وجود دارد و نقش مهمی در انتقال دهنده عصبی به سرتونین دارد. سروتونین، عامل تقویت خلق‌وخو است و سبب آرامش می‌شود و به عنوان پیش‌ساز در تولید هورمون ملاتونین عمل می‌کند.

بیشتر بخوانید

ملاتونین، به عنوان هورمون خواب معرفی شده و توسط مغز ترشح می‌شود و بدن را برای ورود به چرخه خواب آماده می‌کند.

بررسی‌ها بیانگر این است، مصرف شیر و لبنیات به طور کلی باعث بهبود کیفیت خواب و تاثیر مثبت بر سلامت جسمی و روانی می‌شود. شیر و محصولات لبنی به میزان قابل توجهی تریپتوفان دارند و پیش‌ساز تولید ملاتونین است.

پروتئین «لاکتالبومین» شیر، بیشترین میزان تریپتوفان در بین پروتئین‌های غذایی است.

هنگامی که غلظت گلوکز خون بالاست مقدار بیشتری از تریپتوفان از سد خونی مغزی عبور می‌کند و منجر به خواب بهتر می‌شود. به منظور خواب بهتر، شیر را با کمی عسل یا ماست حاوی چند تکه میوه شیرین مثل خرما ترکیب شود.

برچسب ها: خواب
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.