کد خبر: ۳۷۷۱۱
تاریخ انتشار: ۰۶ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۹

هشدار قرمز هواشناسی برای این ۳ استان

سازمان هواشناسی با صدور بالاترین سطح هشدار برای خوزستان، لرستان و کهگیلویه و بویراحمد از بارش شدید باران، رعد و برق و وزش باد شدید خبر داد.
هشدار قرمز هواشناسی برای این ۳ استان

مخاطب ۲۴- سازمان هواشناسی از صدور هشدار سطح قرمز برای استان لرستان از تشدید فعالیت سامانه بارشی از شب یکشنبه تا پایان ظهر دوشنبه (۵ تا ۶ فروردین ماه) خبر داد.

در این شرایط جوی بارش شدید باران و رعد و برق، در نواحی مستعد رگبار تگرگ، در نواحی کوهستانی و سردسیر بارش برف درخرم آباد، ازنا، سلسله (الشتر)، الیگودرز، ایمان آباد، بدرآباد، بروجرد، پلدختر، دورود، سپید دشت، سراب، دوره، سیلاخور، شول آباد، کوهدشت، دلفان (نورآباد) پیش‌بینی می‌شود بنابراین بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه‌ها، سیلابی شدن مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی، آبگرفتگی معابر بصورت گسترده، انسداد راه‌های روستایی و اختلال در جاده ها، اختلال جدی در سفر‌های بین شهری و داخل شهر، تعطیلی فعالیت‌های عمرانی، خسارت به برخی زیرساخت‌ها مانند خطوط انتقال برق و ... و ... دور از انتظار نیست.

 بر اساس توصیه سازمان هواشناسی از توقف و تردد در بستر و حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها خودداری شود و بازگشایی کانال‌ها و آبرو‌های درون و برون شهری، آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امداد رسان، اجتناب از سفر‌های برون شهری، اجتناب از فعالیت‌های کوه نوردی و جابجایی عشایر کوچ رو و اتخاذ تمهیدات مقتضی برای کاهش خسارت به محصولات باغی و زراعی و سایر اقدامات پیشگیرانه مد نظر قرار گیرد.

بیشتر بخوانید

هشدار سطح قرمز برای استان کهگیلویه و بویر احمد
سازمان هواشناسی با صدور هشدار سطح قرمز برای استان کهگیلویه و بویراحمد از تشدید و تقویت سامانه بارشی از بعد از ظهر یک شنبه تا اواخر وقت دوشنبه خبر داد.

براین اساس بارش شدید باران، رعد و برق، وزش باد شدید، در برخی نقاط بارش تگرگ و مه آلودگی در یاسوج، باشت (امامزاده جعفر)، بویراحمد، چرام (دهدشت)، کهگیلویه (دهدشت)، گچساران (دوگنبدان)، دنا (سی سخت) لنده، بهمئی (لیکک) مارگون و سایر مناطق استان پیش‌بینی می‌شود.

در این شرایط جوی بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه‌ها، سیلابی شدن مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی، آبگرفتگی معابر بصورت گسترده، سرریز سدها، انسداد راه‌ها و احتمال تخریب پل، اختلال جدی در سفر‌های بین شهری و داخل شهر، تعطیلی فعالیت‌های عمرانی، خسارت به برخی زیرساخت‌ها مانند خطوط انتقال برق و غیره، تخریب تاسیسات و سازه‌های واقع شده در حریم و بستر رودخانه، تخریب سازه‌های موقت و سبک در اثر وزش باد شدید و ریزش سنگ در جاده‌های مواصلاتی دور از انتظار نیست.

سازمان هواشناسی توصیه می‌کند: هموطنان از توقف و تردد در بستر و حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها اجتناب کنند همچنین بازگشایی کانال‌ها و آب‌رو‌های درون و برون شهری، آمادگی کامل دستگاه‌های اجرایی و امدادرسان، بازگشایی دهانه پل‌ها، اجتناب از سفر‌های برون شهری، اجتناب از فعالیت‌های کوه نوردی، خروج شهروندان از تفرجگاه‌ها و سکونتگاه‌های واقع در حریم و بستر رودخانه، مدیریت زمین‌های کشاورزی، عدم تردد دامداران و عشایر در ارتفاعات و حاشیه رودخانه‌ها و اطلاع رسانی به مسافرین نوروزی و سایر اقدامات پیشگیرانه در دستور کار قرار گیرد.

صدور هشدار سطح قرمز برای استان خوزستان

همچنین سازمان هواشناسی با صدور هشدار سطح قرمز برای استان خوزستان از وزش باد شدید همراه با تقویت بارش در مناطق دریایی و مواج شدن دریا از یکشنیه تا دوشنبه خبر داد.

براین اساس وزش باد شدید در محدوده ۵۰ نات و افزایش ارتفاع موج در محدوده ۶ فوت همراه با رگبار شدید باران و رعد وبرق درغرب خلیج فارس پیش‌بینی می‌شود.

در این شرایط آب و هوایی خسارت به مناطق ساحلی به دلیل تند باد شدید، اختلال در تردد‌های دریایی، شناور‌های سبک، شناور‌های مسافربری و کشتی‌های تجاری، پاره شدن تور‌های صیادی و آسیب به قفس‌های پرورش ماهی دور از انتظار نیست.

به توصیه سازمان هواشناسی تصمیمات لازم جهت جلوگیری از خسارات احتمالی با تاکید بر غرب خلیج فارس اتخاذ و آماده‌باش نیرو‌های امدادی با منع کلیه فعالیت‌های تفریحی و شیلاتی، جلوگیری از تردد شناور‌های سبک و نیمه سنگین انجام شود البته با توجه به شدت بارش جلوگیری از تردد کشتی‌های تجاری به این مقاصد مورد تاکید است.

هشدار قرمز رنگ بالاترین سطح هشدار است که در آن پیش‌بینی می‌شود که یک پدیده جوی خسارت‌های وسیعی به دنبال داشته باشد. از این‌رو سازمان هواشناسی با صدور هشدار قرمز به دستگاه‌های مختلف اعلام می‌کند که وارد عمل شوند و اقداماتی را برای کاهش خسارات وقوع پدیده‌های جوی انجام دهند.

برچسب ها: هواشناسی
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.