کد خبر: ۳۷۹۰۲
تاریخ انتشار: ۰۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۳

سوئد حامیان فلسطین را تحت پیگرد قضایی قرار داد

مقام‌های سوئد هشت تن را به خاطر اعتراض به جنگ رژیم صهیونیستی در نوار غزه در ضمن یک جلسه بحث و مناظره پارلمانی در ماه گذشته میلادی تحت پیگرد قضایی قرار دادند.
سوئد حامیان فلسطین را تحت پیگرد قضایی قرار داد

مخاطب ۲۴- حامیان فلسطین در جریان جلسه‌ای در روز چهاردهم فوریه گذشته در پارلمان سوئد، سخنرانی «توبیاس بیلستروم»، وزیر امور خارجه این کشور برای معرفی دستورکار سیاست خارجی دولت استکهلم را قطع کرده و شعار‌هایی در حمایت از فلسطین سر داده و حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه را نسل‌کشی دانستند.
به نوشته خبرگزاری «آناتولی» بیلستروم در جریان این سخنرانی از حمایت سوئد از آنچه حق ادعایی «دفاع شخصی» رژیم صهیونیستی علیه حماس مطابق با قوانین بین‌المللی و قوانین بشردوستانه بین‌المللی خواند شد، اما یکی از معترضان حامی فلسطین صحبت‌های او را قطع کرده و فریاد زد: «اسرائیل در حال ارتکاب نسل‌کشی است. چطور شما می‌توانید از این کار حمایت کنید؟»
در ادامه اختلال به وجود آمده در این جلسه معترضان شعار دادن را ادامه داده و گفتند: «همه می‌بینند و می‌شنوند که چطور کودکان در غزه جان می‌بازند.»
پرسنل امنیتی آن‌ها را سپس از محل خارج و به «مختل کردن اداره دادگستری» متهم کردند و یکی از آن‌ها همچنان در بازداشت پلیس به سر می‌برد.
سوئد سال‌ها قبل خود را به عنوان یکی از کشور‌های اروپایی حامی فلسطین نشان داده و حتی در سال۲۰۱۴ تبدیل به اولین عضو اتحادیه اروپا که کشور فلسطین را به رسمیت شناخت شد.

بیشتر بخوانید

اما یک دهه بعد از این رخداد دولت راستگرای کنونی سوئد تبدیل به یک حامی افراطی رژیم صهیونیستی شده است.
بیلستروم بعد از حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در ۳۱ اکتبر گذشته که منجر به تخریب یک منطقه مسکونی کامل در اردوگاه آوارگان جبالیا در شمال غزه شد شهادت و زخمی شدن صد‌ها فلسطینی در این حمله را کم اهمیت دانسته و مدعی شده بود که اقدامات تل آویو «در رابطه با حق دفاع شخصی آن متناسب هستند.»
در پی تشدید محاصره و عملیات رژیم صهیونیستی از هوا، دریا و زمین علیه نوار غزه در واکنش به عملیات «طوفان الاقصی» رزمندگان مقاومت فلسطین در هفتم اکتبر گذشته تا کنون بیش از ۳۲۰۰۰ فلسطینی که اکثرا شامل کودکان و زنان هستند به شهادت رسیده و بیش از ۷۴۵۰۰ تن دیگر نیز مجروح شده‌اند و این باریکه شاهد تخریب گسترده و کمبود اقلام ضروری بوده است.

برچسب ها: فلسطین
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»