کد خبر: ۳۸۱۴۰
تاریخ انتشار: ۱۳ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۰

جنبش حماس جنایت صهیونیست‌ها در بیمارستان الشفا را محکوم کرد

جنبش حماس تأکید کرد جنایت‌های هولناک رژیم اشغالگر در بیمارستان الشفا نشان دهنده ماهیت فاشیستی این رژیم است.
جنبش حماس جنایت صهیونیست‌ها در بیمارستان الشفا را محکوم کرد

مخاطب ۲۴- جنبش حماس در بیانیه‌ای درباره جنایت‌های رژیم صهیونیستی در بیمارستان الشفا اعلام کرد: جنایت‌های هولناک رژیم اشغالگر در بیمارستان الشفا نشان دهنده ماهیت فاشیستی این رژیم است که ارزش‌های انسانی و اخلاقی را زیر پا می‌گذارد. ما دولت آمریکا و شخص جو بایدن، رئیس جمهور این کشور را مسئول جنایت‌ها و کشتار‌ها و ویرانی هدفمند غزه می‌دانیم.

بر اساس گزارش الجزیره، جنبش حماس تأکید کرد: ویرانی و قتلی که دشمن در آن مهارت زیادی دارد، نمی‌تواند اراده ملت ما را از بین برده و بر آن پیروز شود. این حمله وحشیانه به غزه مجددا نشان می‌دهد که دشمن برای کوچاندن مردم ما از سرزمین خود و اجرای طرح‌هایش برای از بین بردن مسئله فلسطین تلاش می‌کند. ما از جامعه بین‌المللی و سازمان ملل می‌خواهیم این جنایت شنیع را محکوم کنند.

در بیانیه حماس آمده است: از سازمان‌های قضایی بین‌المللی به ویژه دیوان بین‌المللی دادگستری می‌خواهیم تدابیر عملی را برای تحقیقات درباره جنایت‌های رژیم صهیونیستی در بیمارستان الشفا و اطراف آن و تمام جنایت‌هایی که در طول ۶ ماه مرتکب شده است، انجام دهد. این جنایت‌ها هرگز موجب تضعیف ملت پایدار ما و مقاومت جسور که در برابر این حمله وحشیانه می‌ایستد، نمی‌شود. ما از آزادگان جهان و امت عربی و اسلامی می‌خواهیم برای حمایت از غزه به پا خیزند.

ارتش رژیم صهیونیستی شامگاه یکشنبه از بیمارستان الشفا در غزه عقب نشینی کرد.

نیرو‌های صهیونیست این بیمارستان را به مدت بیش از ۲ هفته محاصره کرده و کشتار‌های زیادی علیه فلسطینی‌ها در داخل و اطراف آن انجام دادند که به شهادت و زخمی شدن صد‌ها تن منجر شد.

منابع پزشکی گزارش دادند ساختمان‌های مجتمع الشفا توسط نیرو‌های صهیونیست به آتش کشیده و فعالیت این بیمارستان به طور کامل متوقف شده است. این منابع از ویرانی گسترده در این مجتمع و ساختمان‌های اطراف آن خبر دادند.

منابع پزشکی تأکید کردند پیکر صد‌ها شهید در مجتمع الشفا و خیابان‌ها و جاده‌های اطراف آن وجود دارد.

دفتر اطلاع رسانی دولتی در غزه نیز اعلام کرد: ارتش رژیم اشغالگر طی عملیات محاصره بیمارستان الشفا ۴۰۰ فلسطینی را به شهادت رساند.

برچسب ها: جنبش حماس
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.