کد خبر: ۳۸۳۴۴
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۸

اعلام جزئیات جدید از رهایی گروگان‌ها در چابهار

سخنگوی فراجا با تاکید بر اینکه اوضاع در این محدوده تحت کنترل قرار دارد، گفت: در حال حاضر چند تروریست همچنان در ساختمان حضور دارند، اما تمامی گروگان‌ها آزاد شده و بنابر اطلاعات موجود دیگر گروگانی در اختیار ندارند. تیم‌های ویژه و کمکی نیز در محل حضور دارند
اعلام جزئیات جدید از رهایی گروگان‌ها در چابهار

مخاطب۲۴_ سخنگوی فراجا جزئیاتی بیشتر از عملیات رهایی افراد گروگان‌گرفته شده از سوی عوامل تروریستی در چابهار را تشریح کرد.

سردار سعید منتظرالمهدی با بیان اینکه حوالی ساعت ۳۰ دقیقه بامداد امروز چند تروریست به پایگاه دریابانی چابهار و مقر انتظامی حمله کردند، گفت: این اقدام تروریستی با مقاومت و اقدام به موقع نیرو‌های انتظامی و نظامی ناکام ماند و همین موضوع سبب شد تا تروریست‌های بزدل درحین فرار وارد یک مجتمع مسکونی شده و چند نفر از اعضای خانواده‌های ساکن در آن را به گروگان بگیرند.

وی با بیان اینکه درپی این اقدام نیرو‌های ویژه پلیس نیز وارد عمل شدند، گفت: بلافاصله اوضاع تحت کنترل پلیس درآمد و با ورود یگان‌های ویژه فراجا گروگان‌ها از دست تروریست‌ها آزاد شدند. در جریان این عملیات که از سوی عوامل انتظامی به اجرا درآمد، واحدهایِ عمل کنندهِ ضدِ تروریسم فراجا در عملیاتی پُرالتهاب موفق به نجاتِ جانِ یک کودک خردسال و یک جوان که توسط عوامل تروریستی جیش الظلم به گروگان گرفته بودند، شدند.

سخنگوی فراجا با تاکید بر اینکه اوضاع در این محدوده تحت کنترل قرار دارد، گفت: در حال حاضر چند تروریست همچنان در ساختمان حضور دارند، اما تمامی گروگان‌ها آزاد شده و بنابر اطلاعات موجود دیگر گروگانی در اختیار ندارند. تیم‌های ویژه و کمکی نیز در محل حضور دارند.

منتظرالمهدی تاکید کرد: حفظ امنیت و آرامش مردم اولویت اصلی پلیس است و انتظامی کشور هم همانطور که بار‌ها نشان داده، این‌بار نیز تا پای جان از آرامش و امنیت مردم صیانت خواهد کرد.

وی همچنین از شهادت یک نفر از دلاورمردان مرزبانی فراجا که برای کمک به عزیزان سپاه در حمله تروریستی به مقر بسیج در راسک اعزام شده بود خبر داد و گفت: پیش از این نیز دو نفر از جمله جانشین کلانتری ۱۱ چابهار در این ماموریت به شهادت رسیدند. در طرف مقابل نیز دستکم ۱۵ تن از عوامل تروریست به هلاکت رسیدند.

برچسب ها: چابهار
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.