کد خبر: ۳۸۴۴
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۹:۵۳

خاطرات سیل آق قلا فراموش نشد!

بارش حدود ۸۲ میلیمتری باران در ۲۴ ساعت اخیر موجب آبگرفتی برخی منازل و واحد‌های تجاری مناطق شهری و روستایی آق‌قلا شد و خاطرات سیل مرگ‌آور سال ۹۸ این شهرستان را زنده کرد.
خاطرات سیل آق قلا فراموش نشد!

به گزارش سرویس اجتماعی مخاطب ۲۴ به نقل از تابناک، به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، حجم بالای روان آب‌های ناشی از بارش باران و تگرگ در این شهر سبب شد هلال احمر برای خارج کردن آب از حیاط و برخی مغازه‌های این شهرستان به پمپ‌های انتقال آب متوسل شود. بر اثر بروز این حادثه، اهالی محله میرزاعلی و کل آباد و همچنین برخی از ساکنین روستا‌های قربان‌آباد و قانقرمه برای هدایت روان آب‌ها از نیرو‌های امدادی کمک گرفتند.

خاطرات سیل آق قلا فراموش نشد!
این آب گرفتگی به ده‌ها واحد مسکونی و تجاری خسارت وارد کرد.

 


آق‌قلا روز‌های ابتدایی سال ۹۸ یکی از بزرگترین سیلاب‌های تاریخ ایران با چندین کشته و میلیارد‌ها تومان خسارت را تجربه کرد که ویران شدن هزاران خانه، تخریب گسترده زیرساخت ها، مرگ ۱۱ نفر، مشکلات بهداشتی و آسیب‌های اجتماعی از جمله نتایج این سیل ویرانگر بود.

این سیل از آن دست اتفاقات غیرقابل فراموشی است که همچون زخمی عمیق به ماندگارترین روز‌های کتاب تاریخ این سرزمین شمالی تبدیل شده است.

بارش شب گذشته باران که با شدت فراوان همراه بود اهالی آق قلا را به یاد سیل سال ۹۸ انداخت و به همین دلیل ترس آن‌ها از تکرار آن حادثه بر نگرانی اهالی این شهر افزوده بود، اما مقایسه بارش ۸۲ میلیمتری باران اخیر با ۳۵۳ میلیمتری منجر به سیل سال ۹۷ احتمال تکرار آن فاجعه را تا حد زیادی کاهش داد.

اقلیم جغرافیایی خاص و اختلاف شدید ارتفاع نقاط مختلف گلستان باعث تشدید خسارت‌های سیل منطقه می‌شود که به باور کارشناسان اجرای طرح‌های آبخیزداری، احداث سد و اجرای فنی‌تر و دقیق طرح‌های عمرانی همچون جاده‌سازی، راهکار کاهش خسارات و تلفات سیل گلستان است.

گلستان افزون بر ۲۰ هزار کیلومتر مربع مساحت دارد و حدود ۱.۹ میلیون نفر جمعیت آن در ۱۴ شهرستان زندگی می‌کنند و اقتصاد منطقه بر کشاورزی متمرکز است

captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.