کد خبر: ۳۸۴۶۱
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۷

بارش باران این هفته مهمان کدام استان است؟

سازمان هواشناسی آخرین پیش‌بینی‌ها را از وضعیت جوی کشور طی چند روز آینده اعلام کرد.
بارش باران این هفته مهمان کدام استان است؟

مخاطب۲۴- رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از بارش باران در بیشتر استان‌ها، وزش باد شدید در نیمه شرقی کشور و درخیزش گردوخاک برخی نقاط خبر داد.
ضیاییان براساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی اظهارکرد: در بعد از ظهر شنبه (۱۸ فروردین) در برخی نقاط آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان، شمال استان‌های آذربایجان غربی، زنجان و قزوین رگبار باران، رعد و برق و وزش باد شدید موقت و در برخی نقاط گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: این وضعیت یکشنبه (۱۹ فروردین) در شمال غرب، برخی نقاط غرب و جنوب غرب، استان‌های واقع در دامنه‌های شمالی و جنوبی البرز مرکزی، دامنه‌های مرکزی زاگرس و دوشنبه (۲۰ فروردین) در شمال غرب کشور رخ خواهد داد همچنین دوشنبه در ارتفاعات البرز مرکزی، برخی نقاط شمال شرق و شرق و برخی نقاط مرکزی زاگرس نیز بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان اضافه کرد: سه شنبه (۲۱ فروردین) در نیمه غربی کشور و چهارشنبه (۲۲ فروردین) در نیمه غربی، نواحی مرکزی استان‌های ساحلی خزر و دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی بارش خواهیم داشت همچنین بارش در روز چهارشنبه در مناطق ذکر شده تشدید خواهد شد.

وی در ادامه گفت: برای روز‌های یکشنبه تا چهارشنبه پدیده تگرگ در مناطق مستعد پیش‌بینی می‌شود همچنین از بعد از ظهر یکشنبه تا سه شنبه در نیمه شرقی کشور وزش باد شدید و در برخی نقاط گردوخاک خواهیم داشت.

ضیاییان اظهار کرد: در سه روز آینده دریای خزر مواج خواهد بود.

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده گفت: آسمان تهران فردا (۱۹ فروردین) کمی ابری به تدریج ابری با احتمال رگبار و رعد و برق و وزش با حداقل دمای ۱۶ و حداکثر دمای ۲۷ درجه سانتیگراد و طی دوشنبه (۲۰ فروردین) کمی ابری تا نیمه ابری، گاهی افزایش ابر با احتمال رگبار و رعد و برق و وزش باد با حداقل دمای ۱۷ و حداکثر دمای ۲۵درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان اظهارکرد: طی فردا و پس فردا اردبیل با کمینه دمای ۳ درجه سانتیگراد و اهواز با بیشینه دمای ۳۵ و ۳۴ درجه سانتیگراد خنک‌ترین و گرمترین مرکز استان‌ها خواهند بود.

captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.