کد خبر: ۳۹۲۴۶
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۴

ورود بیمه حافظ به سرزمین اصلی، از اقداماتی است که باید در سال جدید تکمیل شود

علی استاد هاشمی رئیس کل بیمه مرکزی در رویداد عیدانه صنعت بیمه با بیان اینکه صنعت بیمه سال گذشته ۶۰ درصد افزایش حق بیمه تولیدی داشت، به بیان اقدامات صنعت در سال گذشته و برنامه‌های سال جاری پرداخت و گفت، سالی که گذشت در برخی ابعاد خوب و در برخی ابعاد درگیر جنگی نابرابر بودیم چرا که بیمه هم به عنوان ضلعی از اقتصاد تحت آسیب تحریم‌های یک جانبه قرار دارد. وی تصریح کرد، مهمترین اقدامی که در سال ۱۴۰۲ کلید زدیم و در سال جدید ادامه می‌یابد، توسعه فناوری در محصول است.
ورود بیمه حافظ به سرزمین اصلی، از اقداماتی است که باید در سال جدید تکمیل شود

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه حافظ:رئیس کل بیمه مرکزی گفت، در نظر سنجی که انجام دادیم یکی از شاخص‌های فعالیت آیین نامه ۱۰۵ عنوان شد که نشان از تمایل شرکت‌ها به نوآوری دارد. به گفته وی در همین راستا روان سازی فرایند‌های بیمه‌ای و مردمی شدن آن با توجه به فناوری‌های نوین و تولید محصولات متناسب با وضعیت اقتصادی باید در سال جدید دنبال شود. رئیس کل بیمه مرکزی با تاکید براینکه بیمه مرکزی رقیب بیمه‌ها نیست به ایجاد شرکت ملی اتکائی فراگیر اشاره کرد و گفت، تلاش داریم شرکت اتکائی فراگیر را تاسیس کنیم تا از رقابت بیمه مرکزی با شرکت‌های بیمه کاسته شود. وی در عین حال تاکید کرد، از انجا که نوعی از نظارت ما در قالب اتکائی اجباری صورت می‌گیرد، اتکائی اجباری نباید به صفر برسد.

رئیس کل بیمه مرکزی عنوان داشت، امسال تعیین نرخ بیمه نامه شخص ثالث با تغییراتی در شیوه انجام گرفت و مقداری بالاتر از نرخ دیه تعیین شد که حاصل تعامل با دستگاه‌های ذیربط بود. علی استاد هاشمی رئیس کل بیمه مرکزی در رویداد عیدانه صنعت بیمه اذعان داشت، امضا‌های طلایی در صنعت بیمه خذف می‌شود تا به صورت سلیقه‌ای عمل نشود بلکه فرایند‌های مجوزدهی گواهی محور باشد.

وی در ادامه به دیگر اقدامات بیمه مرکزی اشاره کرد و افزود، اصلاح اساسنامه شرکت‌های بیمه، ورود بیمه حافظ به سرزمین اصلی، پیاده سازی کروکی آنلاین و نسخ الکترونیک از اقداماتی بود که باید در سال جدید تکمیل شود. رئیس کل بیمه مرکزی در ادامه تاکید کرد، اگر لازم شود باید به سمت ادغام و یا انحلال شرکت‌های بیمه برویم تا صنعتی پویا داشته باشیم. به گفته وی در صورت لزوم شرکت‌هایی که دارای مشکل هستند باید با ادغام در شرکت‌های قدرتمند به فعالیت خود انسجام بخشند. استاد هاشمی با بیان اینکه نرخ بازدهی صنعت بیمه بسیار پایین است، گفت: در این راستا باید سرمایه گذاری‌های بیمه وارد اقتصاد واقعی شود تا بازدهی صنعت افزایش یابد. رئیس کل بیمه مرکزی با بیان اینکه در حوزه سرمایه گذاری مقداری انحراف در شرکت‌ها دیده می‌شود، تصریح کرد، تنوع سرمایه گذاری و استفاده از شیوه‌های پربازده سرمایه گذاری در خدمت تولید می‌تواند صنعت بیمه را به پویائی برساند. منبع: ریسک نیوز

برچسب ها: بیمه حافظ
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
زمان بازگشایی بازار سهام! زمان بازگشایی بازار سهام!
دیروز جلسه شورای‌عالی بورس با موضوع بررسی تحقق الزامات بازگشایی بازار سهام برگزار شد.
فروش فوری و فوق‌العاده ایران‌خودرو با تحویل ۳۰ و ۹۰ روزه/ جدول ثبت‌نام را ببینید فروش فوری و فوق‌العاده ایران‌خودرو با تحویل ۳۰ و ۹۰ روزه/ جدول ثبت‌نام را ببینید
شرکت ایران خودرو قیمت مصوب فروش ۱۱ محصول تولیدی خود را برای عرضه بدون قرعه‌کشی در هفته جاری اعلام کرد.