کد خبر: ۳۹۳۱۶
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۸

ضرغامی خروج ایران از ایکوم و ایکوموس را تکذیب کرد

وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در حاشیه جلسه هیات دولت با حضور در جمع خبرنگاران طی سخنانی خروج یا عدم همکاری ایران با دو نهاد بین‌المللی ایکوم و ایکوموس را تکذیب کرد.
ضرغامی خروج ایران از ایکوم و ایکوموس را تکذیب کرد

مخاطب۲۴- عزت الله ضرغامی وزیر صنایع دستی، میراث فرهنگی و گردشگری صبح امروز در جمع خبرنگاران حاضر در حیاط دولت گفت: فردا ۳۰ فروردین روز جهانی بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی است من تبریک میگویم به همه فعالان میراث فرهنگی، جلسه کارشناسی خیلی خوبی در این حوزه برگزار شد و از فعالان این حیطه تجلیل شد.

وی ادامه داد: اخبار کذبی که منتشر شد که ایران از ICOMOS و ICOM خارج شده، تکذیب می‌شود. در دولت مردمی فعالیت‌های بین المللی در حوزه میراث فرهنگی به مراتب گسترده‌تر از گذشته ادامه دارد.

وزیر میراث فرهنگی خاطرنشان کرد: این دو حوزه ماهیت غیردولتی دارند و از سال‌ها قبل به همین دلیل پرداخت حق عضویت آن‌ها توسط افراد حقیقی صورت می‌گیرد، بر این اساس تنقیح جدیدی که در مورد قوانین انجام شد و اتفاقی که رقم خورد هیچ ربطی به ادامه یا عدم همکاری ما با این دو مجموعه ندارد.

بیشتر بخوانید

وی افزود: بعضی‌ها اصلا نمی‌دانند این‌ها چه هستند همینطور یک چیزی می‌شنوند، میگویند ببینید چه اتفاقی افتاد؟ ما از ICOMOS و ICOM خارج شدیم، بعد می‌پرسیم که اصلا می‌دانید این‌ها چه هستند؟ خوردنی است یا پوشیدنی؟ متوجه می‌شود که اصل موضوع را نمی‌داند.

ضرغامی همچنین درخصوص آمار سفر‌های نوروزی اظهار داشت: امسال به دلیل تقارن ایام گردشگری و نوروز با ماه مبارک رمضان تغییراتی در آمار بود به همین خاطر بازه زمانی که آمار محاسبه شد به تعطیل تعطیلات عید فطر مقداری بیشتر در نظر گرفته شد.

وی افزود: آخرین آمار از ۲۴ اسفند سال گذشته تا ۲۴ فروردین امسال آمار این است که ۶۳ میلیون و ۶۴۷ هزار نفر اقامت/شب آمار گردشگران ما در تعطیلات نوروز است نسبت به سال گذشته ۵/۱۹ درصد رشد داشته است، توقع ما این بود که این آمار کمتر بود یا منفی شود و گردشگران در ماه‌های دیگر توزیع شوند.

برچسب ها: ضرغامی
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»