کد خبر: ۳۹۴۴
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۱

فریاد‌های شادی زنان هنرمند در برج آزادی

مراسم تجلیل از بانوان هنرمند پیشکسوت به همراه افتتاح نمایشگاهی از آثار آنها، امروز ـ دوشنبه ـ چهارم بهمن ماه در برج آزادی برگزار شد.
فریاد‌های شادی زنان هنرمند در برج آزادی

به گزارش سرویس فرهنگی مخاطب ۲۴ به نقل از ایسنا، فضای سالن برج آزادی مملو از زنان پیشکسوتی بود که با خنده‌هایشان سالن را پر کرده بودند و در فضایی صمیمانه، شادی‌ای را فریاد می‌زدند که حکایت از شوق حضور در چنین مراسمی آنهم دو سال پس از تعطیلی رویداد‌های فرهنگی هنری در دوران کرونا بود.

فریاد‌های شادی زنان هنرمند در برج آزادی
پری ملکی، هنگامه اخوان، صدیقه پاک‌بین، اکرم‌السادات حسینی، الهه خاتمی، محبوب عارفی، انسیه شاه‌حسینی و ... از جمله پیشکسوتانی بودند که در این مراسم حضور داشتند.


در این مراسم همچنین نمایشگاهی از آثار این هنرمندان افتتاح شد.

عباس عظیمی ـ مدیرعامل موسسه هنرمندان پیشکسوت ـ در توضیح این نمایشگاه به خبرنگار ایسنا گفت: «امروز به مناسبت تولد حضرت فاطمه زهرا (س) و گرامی‌داشت مقام زن این مراسم ترتیب داده شده و از بانوان هنرمند پیشکسوت که عضو موسسه هستند، دعوت کردیم.»

فریاد‌های شادی زنان هنرمند در برج آزادی
او همچنین ادامه داد: «هنرمندان پیشکسوت آثار مختلفی در رشته‌های مختلف دارند. آن‌هایی که بخش نمایشگاهی محسوب می‌شود، حوزه تجسمی و سنتی است. از آن اساتید دعوت کردیم و از هر کدام دو تا سه اثر آوردیم که نمایشگاه بانوان هنرمند را با نام «مهر و هنر» داشته باشیم. در نهایت فکر می‌کنم امروز آثار ۱۲ نفر از اساتید پیشکسوت به نمایش گذاشته شده است.»

عظیمی اضافه کرد: «موسسه هنرمندان پیشکسوت وظیفه دارد به هر مناسبتی یا بی‌مناسبت جهت اهداف خودش نسبت به ارائه آثار هنرمندان پیشکسوت اقدام کند. یکی از وظایف ما همین اتفاقات است که یا برایش مناسبت پیدا می‌کنیم یا بی‌مناسبت. اگر شرایط ما به لحاظ بودجه‌ای فراهم باشد، واقعا دوست داریم به صورت دائم در سال نمایشگاه‌های انفرادی و گروهی از هنزمندان پیشکسوت داشته باشیم.»

او درباره جایگاه هنرمندان پیشکسوت اظهار کرد: «به هر حال شاخص‌ترین هنرمندان ما پیشکسوت هستند و طبیعتا آثارشان فاخرترین آثار جهت بالندگی فرهنگی جامعه است. بهترین کاری که ما می‌توانیم انجام دهیم، همین برگزاری نمایشگاه‌ها است.»

حضور محمود سالاری، معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این مراسم از دیگر نکات قابل ذکر بود. او که تاکنون کمتر در مراسمی از این دست در میان هنرمندان دیده شده بود، امروز در برج آزادی در جمع هنرمندان پیشکسوت حاضر شد و گپ و گفتی خودمانی با آن‌ها داشت.

 
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان
حاشیه‌های پرونده پژمان جمشیدی وارد فاز تازه‌ای شد؛ وکیل شاکی با واکنشی صریح، برخی اظهارنظر‌های رسانه‌ای را فاقد مبنای قانونی دانست.
علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم
علی نصیریان در دلنوشته‌ای در سالروز ۹۱ سالگی اینگونه نوشت؛ جسم و جان فرسوده‌ام در این ایام کهنسالی و بیماری تاب تحمل ضربه هولناکی که به هموطنان نازنینم را ندارد.
صدور به موقع احکام ارتقای رتبه معلمان صدور به موقع احکام ارتقای رتبه معلمان
وزیر آموزش و پرورش، در کارگروه سند تحول بنیادین، با اشاره به ضرورت برنامه‌ریزی برای ارتقای معدل دانش آموزان در دوره متوسطه، گفت: کاهش تنوع مدارس باید در اولویت‌های شورای عالی آموزش و پرورش قرار بگیرد.