کد خبر: ۴۰۴۴۲
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۵

چه کسی جلوی واردات خودرو دست دوم را می‌گیرد؟

درحالی گمانه‌زنی‌ها درباره دلایل عدم اجرای مصوبه مجلس و شورای نگهبان برای واردات خودرو‌های دست دوم افزایش می‌یابد که اسامی افرادی مانند مخبر معاون اول رئیس جمهور و دستیار اول ایشان مطرح می‌شود. این موضوع از آنجایی مسأله ساز شده که منافع عمدتا دهک‌های پایین جامعه نادیده گرفته شده است. به همین دلیل پشت پرده‌های درباره آن مطرح شده است.
چه کسی جلوی واردات خودرو دست دوم را می‌گیرد؟

مخاطب۲۴- بازار خودرو- از تابستان سال گذشته آیین نامه واردات خودرو‌های دست دوم به هیئت دولت فرستاده و مصوبه شده است. با وجود پیگیری‌های وزیر صمت، مخبر معاون اول و کاوه اشتهاردی دستیار معاون اول رییس‌جمهور از ابلاغ آیین نامه اجرایی واردات خودرو‌های کارکرده طفره میروند.

موضوع واردات خودرو‌های دست دوم در حالی بلاتکلیف مانده است که در دو ماه گذشته شاهد رشد ۵۰ درصدی قیمت خودرو در ایران بوده ایم. در شرایط کنونی گرانی خودرو تنها به دهک‌های پایین جامعه آسیب وارد می‌کند.

نکته عجیب عدم اجرای واردات خودرو‌های دست دوم این است که این طرح در مجلس تصویب شده و به تائید شورای نگهبان رسیده و قانونی شده است. اما در روی میز دفتر معاون اول رییس‌جمهور و دستیارش بایگانی شده است.

بیشتر بخوانید

این مسأله گمانه‌زنی‌ها زیادی را به وجود آورده است. به طوری که برخی موضوع نفوذ مافیای خودرو سازی در برخی مدیران رده میانی دولت اشاره می‌کنند.

طرح این موضوع که جلوگیری از ابلاغ واردات خودرو‌های دست دوم منافع عده‌ای را به خاطر می‌اندازد کاملا درست است. به طور قطع هر طرحی که به نفع مردم باشد به زیان عده‌ای مافیا است.

در سه سال گذشته معاون اول رییس‌جمهور تلاش کرده همواره مطابق منافع ملی و مردم عمل کند. اما عده‌ای با نگاه منافع شخصی احتمالا او را از طرحی که با زحمت فراوان توسط مجلس برای کنترل بازار خودرو و قشر متوسط جامعه تصویب شده را دور می‌کنند.

به نظر می‌رسد که معاون اول رییس جمهور یا دستیار او مقابل اجرای این طرح ایستاده‌اند توضیحات شفافی در این زمینه ارائه دهند تا توقف اجرای این طرح بیشتر منجر به دامن زدن به شایعه‌تر بیشتر نشود. زیرا در طرحی که برای کنترل بازار خودرو توسط مجلس و شورای نگهبان تایید شده جای هیچگونه شبهه‌ای نیست.

در حال حاضر برخی شایعه‌ها حکایت از این دارد که ایستادن مقابل قانون مجلس حتما پشت پرده دارد و قطعا منافع شخصی یکی از آنهاست.

در حال حاضر رئیس جمهور برای جلوگیری از فشار بیشتر بر بازار خودرو قطعا باید زودتر دست به کار شوند و طرحی که به نفع مردم است را دستور به ابلاغ دهند.

وزیر صمت، اخیرا در خصوص واردات خودرو مستنداتی را به نمایش گذاشته که براساس آن پای دستیار معاون اول رییس‌جمهور در میان است که با واردات خودرو‌های کارکرده مخالف هستند.

طبق اعلام دولت تا پایان سال باید ۲۰۰ هزار خودرو واردات شود، اما تاکنون آمار آن به ۱۳ هزار دستگاه بیشتر نرسیده است. از طرف دیگر نه در تولید خودرو جهش خاصی اتفاق افتاده است و نه در واردات خودرو‌های دست دوم اقدام خاصی انجام شده است. ادامه این موضوع می‌تواند به نارضایتی مردم دامن بزند

برچسب ها: بازار خودرو
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.
قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است! قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است!
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، بیت کوین در بازار تهران به طور متوسط ۸۶،۱۸۸ دلار معامله شد.
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.