کد خبر: ۴۱۲۶۲
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۰

سهم ۳۰ درصدی بیمه نامه‌های درمان در سبد پرتفوی صنعت بیمه

یونس مظلومی، مدیرعامل بیمه تعاون در حاشیه اولین رویداد عیدانه بیمه‌ای و در گفتگویی عنوان کرد: با توجه به اینکه ۳۰ درصد پرتفوی بیمه به بیمه نامه‌های درمان اختصاص داشته، اما این بیمه نامه‌ها زیان بالایی را برای شرکت‌های بیمه دارند.
سهم ۳۰ درصدی بیمه نامه‌های درمان در سبد پرتفوی صنعت بیمه

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه تعاون:یونس مظلومی، مدیرعامل بیمه تعاون در حاشیه اولین رویداد عیدانه بیمه‌ای و در گفتگویی عنوان کرد: با توجه به اینکه ۳۰ درصد پرتفوی بیمه به بیمه نامه‌های درمان اختصاص داشته، اما این بیمه نامه‌ها زیان بالایی را برای شرکت‌های بیمه دارند.

وی همچنین گفت: در خصوص بیمه شخص ثالث نیز، در ابتدای سال گذشته افزایش ۵۰ درصدی در نرخ دیه داشتیم درحالی که حق بیمه‌ها ۳۰ درصد افزایش یافته و این خلاء ۲۰ درصدی اثرات و زیان خود را طی سال‌های آینده نشان خواهد داد.

وی در ادامه در رابطه با راهکار‌های کاهش زیان شرکت‌های بیمه‌ای افزود: درصدی از خسارت‌های غیر واقعی همیشه وجود داشته است؛ به عبارت دیگر شرکت‌های بیمه هم این موضوع رو پذیرفته‌اند، اما امروزه فناوری اطلاعات برای کاهش این زیان‌ها بسیار کمک می‌کند.

برچسب ها: بیمه تعاون
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.
قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است! قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است!
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، بیت کوین در بازار تهران به طور متوسط ۸۶،۱۸۸ دلار معامله شد.
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.