کد خبر: ۴۱۷۸۲
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۸

معلمان خوب در چه مدارسی تدریس خواهند کرد؟

وزیر آموزش و پرورش گفت:کاهش تنوع مدارس در دستور کار است، تمام ظرفیت‌ها برای تقویت مدارس دولتی به کار گرفته می‌شود و معلمان خوب فقط در مدارس خاص تدریس نخواهند کرد.
معلمان خوب در چه مدارسی تدریس خواهند کرد؟

مخاطب۲۴- رضا مراد صحرایی؛ وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: برنامه ملی ارتقای کیفیت آموزش و تقویت مدارس دولتی در دستور کار است.

وی افزود: لایحه تقویت مدارس دولتی تدوین شده است و پس از تصویب در شورای عالی آموزش و پرورش به دولت و پس از آن مجلس ارسال می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه کاهش تنوع مدارس در دستور کار است، متذکر شد: تمام ظرفیت‌ها برای تقویت مدارس دولتی به کار گرفته می‌شود و معلمان خوب فقط در مدارس خاص تدریس نخواهند کرد.

صحرایی همچنین در دیدار با مسئولان بنیاد مستضعفان و در حاشیه مراسم انعقاد تفاهم نامه همکاری وزارت آموزش و پرورش و بنیاد مستضعفان گفت: توجه اصلی ما در این تفاهم‌نامه توجه به مهارت‌آموزی دانش‌آموزان است.
وی با اشاره به آیین‌نامه ملی برنامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان مطرح کرد: تمام دانش‌آموزان کشور باید حداقل یک مهارت شغلی داشته باشند به غیر از دانش‌آموزان هنرستانی، دانش‌آموزان در متوسطه اول و متوسطه دوم هم باید جداگانه یک مهارت را به صورت کامل یاد بگیرند، این موضوع تصویب شده است و امروز نیازمند همکاری برای تحقق آن هستیم.

صحرایی با بیان اینکه مسئله امروز ما به واقع کیفیت آموزشی است، گفت: عدالت به معنای دسترسی به آموزش تقریباً اجرایی شده است، اما مهم این است، مدرسه‌ای که فعال است با چه کیفیتی مطالب درسی را به دانش‌آموزان آموزش می‌دهد.

وی با تاکید بر اینکه تقویت کیفیت آموزشی هم به تقویت مدرسه و هم به تقویت معلم باز می‌گردد، عنوان کرد: تفاهم‌نامه امروز بر هر دو مسئله دست گذاشته است ما خیلی به این تفاهم‌نامه امیدواریم.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه مدارس سمپاد دربرگیرنده ۱ تا ۳ درصد از دانش‌آموزان مستعد کشور هستند، گفت: حدود ۲ درصد از دانش‌آموزان مستعد کشور ۱۳۰ هزار دانش‌آموز نخبه را تشکیل دادند. حدود نیمی از این دانش‌آموزان از دهک‌های ۱ تا ۴ هستند و برآورد کردیم که اگر بر اساس این تفاهم‌نامه هزینه تحصیل دانش‌آموزان مستعد مدارس سمپاد در دهک‌های ۱ و ۲ را فراهم کنیم، شاهد رشد بالاتری در این دانش آموزان خواهیم بود.

صحرایی با بیان اینکه تفاهم‌نامه با بنیاد مستضعفان سه محور اصلی دارد و نگاه اول ما هم عدالت آموزشی و بهبود موقعیت‌های تربیتی برابر است، بیان کرد: نگاه دوم ما به مسئله سلامت دانش آموزان است و نگاه سوم ما مسئله مهارت آموزی و توسعه اشتغال فارغ التحصیلان از مدرسه است.

وزیر آموزش و پرورش خاطر نشان کرد: ان‌شاءالله این طرح و پوشش دانش‌آموزان دهک‌های پایین مدارس سمپاد از هفته آینده و با میلاد امام رضا شروع شود.

برچسب ها: رضا مراد صحرایی
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.