کد خبر: ۴۲۰۹۸
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۵

شیوع ساس در زندان اوین صحت دارد؟

معاون درمان بیمارستان طالقانی با تکذیب ادعای یک محکوم امنیتی گفت: هم اکنون تنها ۳ بیمار از زندان اوین در بخش دیالیز این بیمارستان بستری هستند.
شیوع ساس در زندان اوین صحت دارد؟

مخاطب ۲۴- اخیراً برخی افراد با اهداف خاص، ادعا‌هایی را درباره شیوع ساس در بخشی از قسمت‌های زندان اوین مطرح کرده‌اند.

ادعا‌هایی که پس از پیگیری‌ها مشخص شد به دلیل تحت فشار قرار دادن مسئولان زندان برای تن دادن به خواسته‌های غیر قانونی این افراد بوده است.

به گفته مسئولان مربوطه، بازداشتگاه اوین یکی از پاکیزه‌ترین و منظم‌ترین زندان‌های سطح کشور است و از لحاظ بهداشتی در وضعیت مناسبی قرار دارد. بند ۸ این زندان، دارای خشکشویی و پتوشویی است و پتو‌های زندانیان، به‌طور مرتب شسته و ضدعفونی می‌شوند و در اختیار آن‌ها قرار می‌گیرد.

اما پس از تکذیب رسمی ادعای شیوع ساس در زندان اوین، یکی از زندانی‌های سابق امنیتی ادعای عجیبی را مطرح کرده است که به نظر می‌رسد طرح آن، یک پروژه رسانه‌ای است که با اهداف خاصی طراحی شده است.

این محکوم امنیتی سابق مدعی شده است بیمارستان طالقانی تهران به‌دلیل آلودگی مددجویان به ساس از پذیرش مددجویان زندان اوین خودداری می‌کند.

این فرد همچنین ادعا کرده یک قوطی ساس به عنوان نمونه برای رئیس بهداری اوین فرستاده شده است.

پیشگاهی، معاون درمان بیمارستان طالقانی در واکنش به این ادعا که «بیمارستان طالقانی از پذیرش بیماران دیالیزی زندان اوین به‌دلیل آلودگی به ساس خودداری می‌کند» گفت: تمام این اظهارات کذب محض است. هم اکنون ۱۰ زندانی بیمار بستری در بیمارستان داریم که ۳ بیمار از زندان اوین در بخش دیالیز بستری هستند.

وی در رابطه با ادعای مطرح شده مبنی براینکه نمونه ساس برای رئیس بهداری اوین فرستاده شده نیز است گفت: هیچ موردی از اینکه بیماری از زندان اوین با آلودگی به ساس به بیمارستان مراجعه کرده باشد نداشتیم که بخواهیم نمونه‌ای گرفته و ارسال کنیم.

معاون درمان بیمارستان طالقانی ادامه داد: سال‌ها است پذیرای بیماران زندانی از زندان‌های مختلف به‌ویژه اوین هستیم و هرگونه خدمات بهداشتی و درمانی که نیاز داشته باشند را به آن‌ها ارائه می‌دهیم.

وی در پاسخ به این سوال که در روز‌های اخیر چه خدماتی به بیماران زندان اوین ارائه شده است، گفت: من جراح هستم، در روز‌های اخیر یکی از بیماران زندان اوین عمل فتق کشاله ران داشت که جراحی شد. بیماران دیالیزی و بیماران قلبی عروقی هم داریم. همچنین در بخش گوارش نیز بیماری داشتیم که مشکوک به خونریزی معده بود و نیاز به اندوسکوپی داشت که همه ان‌ها خدمات کامل را دریافت کردند.

پیشگاهی تاکید کرد: وظیفه شرعی، اخلاقی و اجتماعی ما است که بیمار یا هر فردی که نیازمند دریافت خدمات درمانی است را محروم نگذاریم.

برچسب ها: ساس
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.