کد خبر: ۴۲۱۵۶
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۹

چای هم به امضای رییس جمهور پیوند خورد!

استاندار گیلان با بیان اینکه واردات چای به دستور رئیس‌جمهور محدود شد، گفت: چای خشک به اندازه نیاز کشور وارد می‌شود و پارسال حدود ۴۲ هزار تن چای واردات شد که در طول سال‌های گذشته بی‌سابقه بود.
چای هم به امضای رییس جمهور پیوند خورد!

مخاطب۲۴- اسدالله عباسی در بازدید از کارخانجات چای املش و دیدار با برخی از چایکاران و صاحبان کارخانجات چای، دستوراتی را در راستای حل مشکل چایکاران در فصل برداشت چای بهاره صادر کرد.

استاندار گیلان در این بازدید با تأکید بر لزوم توجه به برداشت مکانیزه چای در باغات گیلان اظهار کرد: تولید و برداشت مکانیزه چای نقش مهمی در افرایش میزان برداشت برگ سبز چای دارد به طوری که براساس آمار، برداشت برگ سبز چای به روش مکانیزه ۲ برابر بیشتر از برداشت سنتی است.

نماینده عالی دولت در گیلان با تاکید بر اینکه دولت سیزدهم اهتمام ویژه‌ای برای حمایت از کشاورزان در حوزه‌های مختلف از جمله چای و برنج دارد، گفت: میزان تولید چای با بهره گیری از روش‌های نوین و مکانیزه افزایش یافته و با ایجاد زنجیره ارزش و بهره وری مطلوب تر، شاهد رشد صنعت چای خواهیم بود.
وی با اشاره به توجه دولت به صنعت چای گفت: دولت قیمت برگ سبز چای را متناسب با هزینه‌ها تعیین کرده و حتی برخی کارخانجات برگ سبز را متناسب با نوع کیفیت بیشتر از قیمت تعیین شده خریدای می‌کنند.ابراهی

استاندار گیلان با بیان اینکه واردات چای نیز به دستور رئیس‌جمهور محدود شد، اظهار کرد: چای خشک به اندازه نیاز کشور وارد می‌شود و پارسال حدود ۴۲ هزار تن چای واردات شد که در طول سال‌های گذشته بی‌سابقه بود.

عباسی تاکید کرد: کارخانجات با دلگرمی، برگ سبز چای را خریداری کنند و با تولید چای و بسته‌بندی آن زنجیره ارزش ایجاد کرده و با کیفیت بالا به بازار عرضه کنند. وی به چایکاران قول مساعد داد تا قیمت برگ سبز چای بیشتر از نرخ تعیین شده باشد و از آنان خواست تا ضمن اصلاح باغات چای، برگ سبز با کیفیت تولید کنند.

استاندار گیلان اظهار کرد: هفته آینده در نهاد رئیس‌جمهور در مورد برنج و چای نشست برگزار می‌شود و از کشاورزان با تمام توان حمایت خواهیم کرد.

برچسب ها: ابراهیم رییسی
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.