کد خبر: ۴۲۲۳۵
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۶

ابوعبیده:نتانیاهو مرگ نظامیانش را به تبادل اسرا ترجیح می‌دهد

سخنگوی گردان‌های القسام با اشاره به اینکه رژیم اشغالگر عامدانه اسرای خود را در غزه هدف قرار داده و می‌کشد اعلام کرد نتانیاهو مرگ نظامیان خود را که در جستجوی اجساد اسرای صهیونیست هستند، به معامله تبادل اسرا ترجیح می‌دهد.
ابوعبیده:نتانیاهو مرگ نظامیانش را به تبادل اسرا ترجیح می‌دهد

مخاطب۲۴- «ابوعبیده» سخنگوی گردان‌های عزالدین القسام، شاخه نظامی جنبش حماس شب گذشته در پیام جدیدی اعلام کرد: مقامات رژیم اشغالگر اسرائیل نظامیان خود را برای جستجوی استخوان‌های پوسیده برخی اسرای صهیونیست به کوچه پس کوچه‌های غزه می‌فرستند تا این نظامیان آن‌ها در تابوت برگردند.

وی با اشاره به اینکه رژیم اشغالگر اسرای خود را عامدانه مورد هدف قرار داده و برخی از آن‌ها را قبلاً کشته و اکنون نظامیانش را برای جستجوی اجساد آن‌ها فرستاده تاکید کرد: «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی ترجیح می‌دهد نظامیان خود را در حالی که در جستجوی اجساد و استخوان‌های پوسیده اسرای صهیونیست هستند بکشد، اما به سمت مبادله اسرا حرکت نکند؛ زیرا تبادل اسرا در راستای منافع سیاسی و شخصی نتانیاهو نیست.

این سخنان ابوعبیده بعد از آن بیان شد که اخیراً ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد یکی از نظامیان آن در جریان ماموریت یافتن جسد ۳ اسیر اسرائیلی در غزه کشته شده است.

بیشتر بخوانید

پیش از این نیز شماری از افسران و نظامیان صهیونیست در خلال تلاش برای یافتن اسرای صهیونیست در غزه منجر به مرگ برخی از این اسرا شده بودند و علاوه بر آن ارتش رژیم صهیونیستی بار‌ها اسرای خود را در غزه در جریان بمباران‌ها به قتل رسانده است.

از سوی دیگر درحالی که صهیونیست‌ها مدعی پیدا کردن جسد چند اسیر خود هستند «عزت الرشق» عضو ارشد دفتر سیاسی حماس در واکنش به این ادعا‌های رژیم صهیونیستی اعلام کرد که اگر این ادعا‌ها درست باشد عملاً دستاوردی برای رژیم صهیونیستی محسوب نمی‌شود.

این مسئول حماس تصریح کرد: اگر این ادعای اشغالگران صحت داشته باشد در واقع به معنای صحت وعده مقاومت است مبنی بر اینکه دشمن صهیونیستی هرگز نمی‌تواند اسرای خود را تحویل بگیرد؛ مگر اینکه به یک توافق کامل برای تبادل اسرا برسیم و یا این که صهیونیست‌ها اجساد اسرای خود را دریافت می‌کنند. اما ما همچنان بر عدم اعتماد خود به روایت اشغالگران تاکید می‌کنیم و همیشه می‌گوییم حرف آخر همان چیزی است که مقاومت می‌گوید.

«خلیل الحیه»، رئیس دفتر روابط اسلامی و عربی جنبش حماس نیز در این زمینه اظهار داشت: ما به‌دنبال توافقی هستیم که اسرای‌مان را در مقابل اسرای صهیونیستی آزاد کند. این درحالی است که دشمن صهیونیستی می‌خواهد اسرای خود را با زور نظامی آزاد کند؛ اما در بمباران‌ها باعث کشته شدن ۷۰ درصد آن‌ها شده است.

«سامی ابوزهری» از رهبران ارشد جنبش حماس هم در این زمینه با تأکید بر اینکه آزادی اسرای فلسطینی نیز ضمن شروط مقاومت قرار دارد و این اسرا باید طبق استاندارد‌هایی که مقاومت مشخص می‌کند آزاد گردند، گفت: تا زمانی که رژیم اشغالگر شروط مقاومت را قبول نکند که مهمترین آن‌ها توقف تجاوزات علیه غزه و فراهم شدن شرایط لازم برای بهبود زندگی مردم فلسطین در این منطقه است اسرای صهیونیست نزد مقاومت می‌مانند و رنگ روشنایی را نخواهند دید.

برچسب ها: جنبش حماس
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»