کد خبر: ۴۲۳۰۱
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۰

اخذ بهای حفاری توسط شهرداری‌ها ازشرکت مخابرات و اپراتور‌ها ممنوع شد

با توجه ممنوعیت اخذ بهای خدمات حفاری توسط شهرداری‌ها در موارد مربوط به انجام وظائف دستگاه‌های اجرایی، از این پس در موارد مختلف خدمات رسانی سازمان‌ها و نهاد‌های کشوری به ویژه، شرکت مخابرت ایران و اپراتور‌های ارتباطی برای پیشبرد طرح ملی پوشش فیبر نوری در سراسر کشور، اخذ بهای خدمات حفاری توسط شهرداری و دهیاری‌ها در سراسر کشور ممنوع است.
اخذ بهای حفاری توسط شهرداری‌ها ازشرکت مخابرات و اپراتور‌ها ممنوع شد

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:این ابلاغیه که توسط عالی‌ترین مقام شهرداری‌های سراسر کشور به تمام زیرمجموعه‌های عمرانی این نهاد ابلاغ شده، مواردی که دستگاه‌های اجرایی در انجام وظائف خود اقدام به حفاری و ترمیم معابر می‌نمایند را با توجه به لزوم تسریع در امر خدمات عمومی برای سازمان‌های خدمت رسان از هر گونه دریافت عوارض و بهایی، مستثنی نموده است.

این گزارش می‌افزاید: باتوجه به دستور مستقیم معاون وزیر کشور و رئیس سازمان دهیاری‌ها و شهرداری‌ها، در مواردی که دستگاه‌های اجرایی در انجام وظائف خود اقدام به حفاری و ترمیم معابر می‌نمایند؛ اخذ بهای خدمات حفاری توسط شهرداری و دهیاری‌ها در سراسر کشور ممنوع است.

بر این اساس، در این ابلاغیه، درج بهای خدمات حفاری در زمره عناوین مندرج در جدول بهای خدمات دستورالعمل اجرایی موضوع تبصره (۱) ماده (۲) قانون درآمد پایدار و هزینه شهرداری‌ها و دهیاریها، ابلاغی وزیر محترم کشور، اخذ وجوه بعنوان بهای خدمات، صرفاً در قبال ارائه خدمات مستقیم مقدور دانسته شده است.

این گزارش می‌افزاید، تصویب و ابلاغ دستور فوق، از این پس در موارد مختلف خدمات رسانی سازمان‌ها و نهاد‌های کشوری به ویژه، شرکت مخابرت ایران و اپراتور‌های ارتباطی که برای پیشبرد طرح ملی پوشش فیبر نوری در سراسر کشور، نیاز مبرم و فراوانی به تکمیل هر چه سریع‌تر حفاری‌ها دارند، نقش مفید و برجسته‌ای ایفا خواهد کرد.

captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.
فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند! فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند!
رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضعیت هوا از ورود سامانه بارشی به کشور از روز یکشنبه (۶ اردیبهشت ماه) خبر داد.