کد خبر: ۴۲۵۶۵
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۰
با صدور پیامی

مدیرعامل بانک سپه شهادت آیت الله رئیسی و هیئت همراه را تسلیت گفت

دکتر ابراهیمی مدیرعامل بانک سپه در پیامی شهادت آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور، آیت الله سید محمد علی آل هاشم نماینده، ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی، دکتر حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، دکتر مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی و جمعی از همراهان ایشان را تسلیت گفت.
مدیرعامل بانک سپه شهادت آیت الله رئیسی و هیئت همراه را تسلیت گفت

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از بانک سپه:در متن پیام تسلیت دکتر ابراهیمی آمده است:

کُلُّ نَفْسٍ ذَائِقَةُ الْمَوْت

"الَّذِینَ آمَنُوا وَهَاجَرُوا وَجَاهَدُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ بِأَمْوَالِهِمْ وَأَنْفُسِهِمْ أَعْظَمُ دَرَجَهً عِنْدَ اللَّهِ وَأُولَئِکَ هُمُ الْفَائِزُونَ"

چه نیک گفته اند که شهادت هنر مردان خداست. مجاهد خستگی ناپذیر، خادم الرضا (ع) و سید محرومان به آنچه تمامی رهروان راه سیدالشهدا (ع) آرزو می‌کنند، رسید و با بذل جان خویش در راه خدمت به مردم و کشور، در روز میلاد با سعادت حضرت ثامن الحجج (ع) "شهید جمهور" شد.
عروج آسمانی آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور محبوب، مردمی و خدوم کشورمان و هیئت همراه ایشان در سانحه تلخ و ناگوار سقوط بالگرد ضایعه‌ای جانکاه و فقدانی بزرگ و جبران ناپذیر برای کشور است.
مجاهدت، تلاش بی وقفه و شوق خدمتگزاری ایشان برای مردم، کشور و اهداف مقدس نظام جمهوری اسلامی ایران مثال زدنی و الگویی ماندگار برای تمامی خدمتگزاران به این آب و خاک است. همچنین شهادت آیت الله آل هاشم امام جمعه محبوب تبریز، دکتر امیر عبداللهیان وزیر پرتلاش امور خارجه و دکتر مالک رحمتی استاندار کوشا و ساعی استان آذربایجان شرقی و تمامی همراهان ایشان مصیبت جانکاهی است که امروز متحمل آن هستیم.
اینجانب این ضایعه دلخراش را به محضر مبارک حضرت ولیعصر (عج)، مقام عظمای ولایت امام خامنه‌ای (مد ظله العالی)، ملت بزرگ و شهید پرور ایران اسلامی تسلیت گفته و با آرزوی صبر و سلامتی برای خانواده‌های معزز ایشان، رحمت و رضوان الهی را برای سید شهدای خدمت و هیئت همراه ایشان از درگاه پروردگار متعال خواستارم.

آیت اله ابراهیمی

مدیرعامل بانک سپه

برچسب ها: بانک سپه
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.
قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است! قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است!
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، بیت کوین در بازار تهران به طور متوسط ۸۶،۱۸۸ دلار معامله شد.
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.