کد خبر: ۴۲۷۴۱
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۱

زمان‌بندی برگزاری لیگ قهرمانان آسیای نخبگان ۲۰۲۶-۲۰۲۵ مشخص شد

کنفدراسیون فوتبال آسیا تغییراتی در رقابت‌های زیرمجموعه خود اعمال کرد.
زمان‌بندی برگزاری لیگ قهرمانان آسیای نخبگان ۲۰۲۶-۲۰۲۵ مشخص شد

مخاطب24:نشست کمیته مسابقات کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) امروز (جمعه) در العین امارات برگزار شد. با تصمیم اعضا، قرار است مسابقات زیر ۲۳ سال قهرمانی آسیا به‌جای دو سال، هر چهار سال برگزار شود. به این ترتیب، تیم‌های امید کشور‌های آسیایی از سال ۲۰۲۸ تنها برای تعیین سهمیه‌های قاره کهن در المپیک با هم رقابت می‌کنند.

همچنین با توجه به تصمیم اخیر فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) مبنی بر برگزاری مسابقات جام جهانی زیر ۱۷ سال در هر سال با حضور ۴۸ تیم، رقابت‌های فوتبال زیر ۱۷ سال قهرمانی آسیا نیز هر سال برگزار خواهد شد. به‌جز میزبان، قاره آسیا در این مسابقات هشت سهمیه خواهد داشت. همچنین میزبانی مسابقات زیر ۲۰ سال قهرمانی آسیا ۲۰۲۵ به چین واگذار شد و عربستان میزبانی مسابقات زیر ۱۷ سال قهرمانی آسیا ۲۰۲۵ را بر عهده گرفت.

با توجه به تغییرات اخیر مسابقات باشگاهی آسیا، الزامات فینال لیگ قهرمانان آسیا در فینال لیگ نخبگان آسیا اعمال خواهد شد. همچنین الزامات ورودی لیگ قهرمانان آسیا (به‌جز فینال) برای لیگ نخبگان (به‌جز فینال) اجرا می‌شود. الزامات سطح دوم فوتبال باشگاهی آسیا (لیگ قهرمانان آسیای ۲) و مسابقات AFC CUP برای سطح سوم رقابت‌ها (چلنج لیگ آسیا یا AFC Challenge League) در نظر گرفته خواهد شد.

با اعلام AFC، رکورد‌ها و آمار‌های مسابقات لیگ قهرمانان آسیا به لیگ نخبگان منتقل خواهد شد. آمار AFC CUP به لیگ قهرمانان آسیای ۲ و جام ریاست AFC (که از سال ۲۰۱۵ برگزار نشد) به چلنج لیگ آسیا انتقال می‌یابد.

همچنین برنامه مسابقات لیگ نخبگان آسیا در منطقه غرب در فصل ۲۶-۲۰۲۵ به شرح زیر اعلام شد:

پلی‌آف

مرحله اول: ۷ مرداد ۱۴۰۴

مرحله دوم: ۱۴ مرداد ۱۴۰۴

مرحله سوم: ۲۱ مرداد ۱۴۰۴

مرحله گروهی

هفته اول: ۲۴ و ۲۵ شهریور ۱۴۰۴

هفته دوم: ۷ و ۸ مهر ۱۴۰۴

هفته سوم: ۲۸ و ۲۹ مهر ۱۴۰۴

هفته چهارم: ۱۲ و ۱۳ آبان ۱۴۰۴

هفته پنجم: ۳ و ۴ آذر ۱۴۰۴

هفته ششم: ۱۷ و ۱۸ آذر ۱۴۰۴

هفته هفتم: ۲۰ و ۲۱ بهمن ۱۴۰۴

هفته هشتم: ۲۸ و ۲۸ بهمن ۱۴۰۴

مرحله یک‌هشتم نهایی

دور رفت: ۱۱ و ۱۲ اسفند ۱۴۰۴

دور برگشت: ۱۸ و ۱۹ اسفند ۱۴۰۴

مراحل یک‌چهارم نهایی تا فینال: ۴ تا ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۵ (به‌صورت متمرکز برگزار می‌شود)

برچسب ها: فوتبال آسیا
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید! ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید!
تیمی که قرار است در جام جهانی حاضر باشد، اما اجازه زندگی عادی در کشور میزبان را ندارد - گزارش یک وبسایت مکزیکی در مورد تیم ملی ایران.
ضد حال فیفا به تیم منصوریان ضد حال فیفا به تیم منصوریان
فیفا تیم الطلبه عراق را از فعالیت در سه پنجره نقل و انتقالاتی محروم کرد.
تغییر نام دنیس اکرت مهاجم جدید تیم ملی به دنیس درگاهی تغییر نام دنیس اکرت مهاجم جدید تیم ملی به دنیس درگاهی
ثبت نام دنیس اکرت در فیفا با نام دنیس درگاهی ثبت شد و حالا این مهاجم دورگه آماده بازی برای تیم ملی ایران است.