کد خبر: ۴۳۲۵
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۲
معرفی کامل فیلم‌های جشنواره فیلم فجر

فیلم شب طلائی

در دوره چهلم جشنواره فیلم فجر ۲۲ فیلم از طرف هیأت انتخاب برگزیده شده و در بخش‌های سودای سیمرغ نمایش داده می‌شوند.
فیلم شب طلائی

به گزارش سرویس فرهنگی مخاطب ۲۴ به نقل از عصر ایران، در این بخش به معرفی فیلم نگهبان شب می‌پردازیم:

 

فیلم شب طلائی


نگهبان شب
کارگردان: رضا میرکریمی
بازیگران: محسن کیایی، تورج الوند، لاله مرزبان، علی اکبر اصانلو، صفورا خوش طینت، فهیمه هرمزی، زهرا اسلامی، پرهام غلاملو، محمدصادق ملک، علی غابشی، مهراد اکبرآبادی، ایمان سلگی، نوید بانی و ویشکا آسایش

رضا میرکریمی جدیدترین فیلم خود را با نام نگهبان شب به جشنواره چهلم تحویل داده است. فیلمی که وی علاوه‌بر کارگردانی، نگارش، تهیه، تدوین آن را نیز برعهده داشته است. ساخته‌ی جدید میرکریمی اخیرا دچار حاشیه‌هایی شده است. حاشیه‌هایی به این قرار که محمد تقی فهیم، منتقد سینما که از قضا یکی از منتقدان برنامه هفت نیز محسوب می‌شود، در صفحه اینستاگرام خود یادداشت‌هایی برای فیلم‌های جشنواره پیش رو نوشته است. مسئله این است که از یادداشت‌های آقای فهیم مشخص شده که ایشان بخش‌هایی از فیلم نگهبان شب را دیده است و از طرفی محمدتقی فهیم عضو هیئت انتخاب جشنواره نبوده پس طبعا نباید فیلم‌های جشنواره را دیده باشد. این اقدام آقای فهیم واکنش سازندگان نگهبان شب را برانگیخته است.

محمد تقی فهیم در این‌باره گفته نسخه‌ای پانزده دقیقه‌ای با کیفیت موبایلی و همچنین با راش‌های ناقص از فیلم جدید رضا میرکریمی را دیده است و یادداشت خود را بر همین اساس نوشته است. روابط عمومی فیلم نگهبان شب اقدام آقای فهیم را «جرم محرز» خوانده است. محمد تقی فهیم همچنین در اینستاگرام خود نوشت به‌هیچ‌عنوان نام کسی که بخش‌هایی از فیلم را به او نشان داده، فاش نخواهد کرد.

میرکریمی را با ساختن آثاری با مضامین دینی و انسانی می‌شناسیم. آثاری که امر قدسی در آن اولویت دارد. نگهبان شب در بی‌خبری مطلق ساخته شد. خبر کنجکاوی‌برانگیز اولیه آن حضور نوید محمدزاده در فیلم بود که بعد از ابتلای او به کرونا محسن کیایی جایگزینش شد. داستانی هم از فیلم برون نیامده تا بشود درباره آن حدس‌هایی زد. می‌ماند فقط یک اُمید که فیلم کیفیت آثار درخشان میرکریمی را داشته باشد.

 
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان
حاشیه‌های پرونده پژمان جمشیدی وارد فاز تازه‌ای شد؛ وکیل شاکی با واکنشی صریح، برخی اظهارنظر‌های رسانه‌ای را فاقد مبنای قانونی دانست.
علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم
علی نصیریان در دلنوشته‌ای در سالروز ۹۱ سالگی اینگونه نوشت؛ جسم و جان فرسوده‌ام در این ایام کهنسالی و بیماری تاب تحمل ضربه هولناکی که به هموطنان نازنینم را ندارد.
صدور به موقع احکام ارتقای رتبه معلمان صدور به موقع احکام ارتقای رتبه معلمان
وزیر آموزش و پرورش، در کارگروه سند تحول بنیادین، با اشاره به ضرورت برنامه‌ریزی برای ارتقای معدل دانش آموزان در دوره متوسطه، گفت: کاهش تنوع مدارس باید در اولویت‌های شورای عالی آموزش و پرورش قرار بگیرد.