کد خبر: ۴۳۶۸۵
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۲

ترکیب احتمالی تیم ملی مقابل هنگ کنگ

به نظر می‌رسد تیم ملی در بازی ظاهرا تشریفاتی مقابل هنگ‌کنگ با ترکیبی حدودا متفاوت و جالب به میدان خواهد رفت.
ترکیب احتمالی تیم ملی مقابل هنگ کنگ

مخاطب24:با تغییراتی که کادر فنی تیم ملی در لیست تازه ایجاد کردند و با توجه به مصدومیت‌ها و کنار رفتن برخی نفرات قدیمی‌تر، اسکواد در اختیار مربیان برای دو بازی تشریفاتی مقابل هنگ کنگ و ازبکستان متفاوت و تا حدی جدیدی به نظر می‌رسد.
تیم ملی که قبل‌تر صعودش از این گروه را قطعی کرده بعدازظهر پنجشنبه باید در هنگ گنگ مقابل حریفی قرار بگیرد که برخلاف بازی‌های رفت مقدماتی جام جهانی در جام ملت‌های آسیا حریف سختی برایمان شد.
با این وجود به نظر می‌رسد ترکیب تیم ملی تا حدی قابل پیش بینی و تا حدی هم جدید باشد.
دروازه‌بان: به نظر می‌رسد با توجه به اینکه امیر قلعه نویی اعلام کرده با ترکیب اصلی، تیمش را به زمین خواهد فرستاد به هنگ کنگی‌ها احترام بگذارد شماره یک درون دروازه قرار خواهد گرفت تا با روحیه بالای بعد از قهرمانی لیگ یک کلین شیت ملی دیگر به نام خود ثبت کند. در احتمالی ضعیف‌تر امکان استفاده از پیام نیازمند هم وجود دارد چرا که قلعه نویی نشان داده بعضا درون دروازه چرخش ایجاد می‌کند.

مدافعان میانی: در غیاب محمدحسین کنعانی‌زادگان محروم احتمالا شجاع خلیل‌زاده به عنوان یکی از مردان معتمد قلعه نویی زوج تازه‌ای کنارش خواهد داشت. از بین عارف غلامی که بعد از مدت‌ها به تیم ملی برگشته و امین حزباوی جوان که در تهران تجربه بازی ملی مقابل ترکمنستان را پیدا کرده بود یکی کنار شجاع بازی خواهد کرد که به نظر می‌رسد شانس عارف با توجه به انجام بازی بیرون از خانه بیشتر خواهد بود.
مدافع چپ: ابوالفضل جلالی در نیم فصل دوم با پیراهن استقلال درخشید و نشان داد بیخود نبود که کی‌روش او را به جام جهانی برد و بازی داد. بهترین گلساز فصل اخیر لیگ برتر مدافع چپ تیم ملی در هنگ کنگ خواهد بود.
مدافع راست: در جناح مقابل هم یک مدافع استقلالی دیگر از بهترین خط دفاع فصل اخیر لیگ برتر در ترکیب قرار خواهد گرفت. حردانی در تهران و روز دوم سال نو در دیدار با ترکمنستان پاس گل داد و نمایش درخشانی هم ارائه کرد.
هافبک‌های میانی: به نظر می‌رسد محمد قربانی بعد از حضور در روسیه و به عنوان یک لژیونر در نقش هافبک دفاعی کنار سامان قدوس بازی کند. قدوس از مدتی قبل در ترکیب تیم ملی یک خط عقب‌تر رفته و بازیسازی را از آنجا آغاز خواهد کرد که این مسئله کار قربانی را برای پوشش‌ها و تخریب بازی حریف دشوار خواهد کرد و بیشتر باید روی امور تدافعی تمرکز کند.

وینگر راست: علیرضا جهانبخش کاپیتان تیم ملی در این پست بازی خواهد کرد و یکی از باتجربه‌های تیم ملی در این مسابقه است که می‌توان روی توانمندی‌هایش حساب باز کرد. برای هنگ کنگی‌ها هم دیدن ستاره‌ای از یک لیگ معتبر اروپایی جذاب و دلپذیر باشد.
وینگر چپ: مهدی قائدی ستاره دوباره متولد شده‌ای در تیم ملی بوده و بعد از درخشش در فوتبال امارات در غیاب محبی و ترابی از این بازی می‌تواند استفاده زیادی برده و میخ خودش را در ترکیب اصلی بکوبد. منتظر حرکات تکنیکی و جذاب او، به تو زدن‌ها و ضربات فنی‌اش به زاویه مخالف خواهیم بود.
خط حمله: تماشای حضور توامان سردار آزمون و مهدی طارمی در ترکیب تیم ملی می‌تواند یکی از جذابیت‌های این بازی باشد. احتمالا آزمون کمی عقب‌تر از طارمی بازی خواهد کرد و به عنوان مهاجم سایه در فضای پشت سر طارمی کار خواهد کرد، اما باید منتظر حرکات ترکیبی آن‌ها و کار‌های از قبل تمرین شده شان باشیم تا حتی نتیجه‌ای بهتر از بازی تهران به دست بیاید.
ترکیب احتمالی تیم ملی:
علیرضا بیرانوند
شجاع خلیل‌زاده
عارف غلامی
ابوالفضل جلالی
صابر حردانی
محمد قربانی
سامان قدوس
علیرضا جهانبخش
مهدی قایدی
سردار آزمون
مهدی طارمی

برچسب ها: تیم ملی ایران
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
مشکل قرارگیری آزمون در لیست تیم ملی حل شد! مشکل قرارگیری آزمون در لیست تیم ملی حل شد!
لیست تیم ملی فوتبال در حالی بدون حضور لژیونر‌ها اعلام شده است که تعدادی از بازیکنان شاغل در لیگ‌های خارجی خود را به اردو رسانده‌اند و زیر نظر امیر قلعه‌نویی در حال تمرین کردن هستند، اما تا حل نشدن مشکل آزمون قرار نیست لیست نهایی اعلام شود
قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس! قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس!
محمد قربانی. بازیکنی که پس از حضور در جام جهانی، حالا در مسیر جدایی از الوحده است و برخلاف اخبار اعلام شده، تلاش باشگاه پرسپولیس نه تنها برای جذب او ادامه دارد بلکه به نتایج مثبتی هم رسیده و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، او به زودی به پرسپولیس ملحق خواهد شد
ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید! ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید!
تیمی که قرار است در جام جهانی حاضر باشد، اما اجازه زندگی عادی در کشور میزبان را ندارد - گزارش یک وبسایت مکزیکی در مورد تیم ملی ایران.