کد خبر: ۴۳۷۰۹
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۸

پلمپ آمبولانس جنجالی در جشن قهرمانی پرسپولیس!

با اعلام رئیس سازمان اورژانس استان تهران، شرکت آمبولانس خصوصی استادیوم آزادی تهران پلمپ شد.
پلمپ آمبولانس جنجالی در جشن قهرمانی پرسپولیس!

مخاطب24:پس از جشن قهرمانی پرسپولیس بود که انتشار تصویری از علی پروین و محمود خردبین اسطوره‌های این باشگاه در درون یک آمبولانس جهت خروج از استادیوم، حسابی جنجال ساز شد و واکنش‌های گسترده‌ای را در پی داشت.

شلوغی مراسم جشن قهرمانی پرسپولیس، ازدحام جمعیت و در نهایت بسته شدن راه‌های خروجی به دلیل ترافیک شدید، باعث شد تا علی پروین و خوردبین از آمبولانس مستقر در استادیوم آزادی درخواست کنند تا آن‌ها را به بیرون از ورزشگاه منتقل کنند که این اتفاق هم رخ داد و تصویر آن رسانه‌ای شد.

این موضوع با واکنش‌های منفی زیادی همراه شد. حالا نیز محمداسماعیل توکلی رئیس سازمان اورژانس استان تهران در گفتگو با تسنیم با اشاره به این اتفاق گفته است: بلافاصله با دریافت این گزارش، اداره نظارت بر آمبولانس‌های غیر ۱۱۵ اورژانس استان تهران بررسی موضوع را در دستور کار قرار داد.

وی افزود: با انتشار تصاویر این تخلف در شبکه‌های اجتماعی ضمن مطالبه عمومی مردم برای برخود با این اقدام غیرقانونی و غیراخلاقی و جهت حفظ اعتماد جامعه به آمبولانس‌ها که این خودرو فقط برای انتقال بیمار است، با هماهنگی‌های لازم، این شرکت پلمب و تمام آمبولانس‌های آن تا تعیین و تکلیف به پارکینگ هدایت شد.

رئیس سازمان اورژانس استان تهران اضافه کرد: این سازمان با هیچ مرکز آمبولانس خصوصی، شرکت‌های تابعه و هر نهاد غیردولتی که از آمبولانس خصوصی استفاده می‌کند، مماشات نداشته و هرکس دستورالعمل‌ها را نقض کند با برخود قاطع و قانونی مواجه خواهد شد.

ماجرای جابه‌جایی علی پروین با آمبولانس!

کار جالب علی پروین، فوتبالیست پیشکسوت تیم پرسپولیس نه تنها جالب نبود، که غیرقانونی و شرم‌آور بود، استفاده از خودروی آمبولانس برای رفت و آمد و تردد در سطح شهر.

آن‌طور که برخی از رسانه‌ها نوشته‌اند گویا این آمبولانس خصوصی و در اختیار باشگاه پرسپولیس بوده، اما حتی با این فرض هم، چنین اقدامی نه فقط غیرقانونی که غیر اخلاقی و مخرب تعریف می‌شود، سال‌ها تلاش شده تا مردم به اهمیت راه دادن به خودرو‌های امدادی پی ببرند و مسیر تردد این خودرو‌ها را شلوغ و مسدود نکنند. پیش از این نیز در رسانه‌ها گزارش‌هایی از تردد برخی از افراد با نفوذ از طریق آمبولانس‌ها مطرح شده بود، حالا که فیلم واضح علی پروین و همراهان منتشر شده، این باور تقویت می‌شود که آمبولانس‌ها فقط در اختیار بیماران نیست.رییس سازمان اورژانس کشور با تایید این خبر می‌گوید: خودروی آمبولانسی که علی پروین و محمود خوردبین را جابه‌جا کرده است، متعلق به یک آمبولانس خصوصی بود و این کار هم غیرقانونی بوده و قطعا طبق قانون به آن‌ها برخورد خواهد شد.

جعفر میعادفر تاکید می‌کند: این روز‌ها درگیر مراسم رحلت امام و بزرگداشت ۱۵ خرداد هستیم، اما در اولین فرصت اقدامات قانونی و برخورد با این شرکت آمبولانس خصوصی را انجام می‌دهیم و نتیجه را به رسانه‌ها اعلام می‌کنیم.

 

علاوه براین رییس اورژانس تهران نیز در واکنشی به این موضوع گفته است: درمورد تخلفات مربوط به آمبولانس‌های خصوصی، طبق دستوری که از مقام عالی وزارت در خصوص ساماندهی آمبولانس‌های غیر ۱۱۵ و بخش خصوصی در سال ۱۴۰۲، دریافت کرده ایم عمل می‌کنیم.

 

محمد اسماعیل توکلی می‌گوید: همکاران ما در اداره نظارت بر آمبولانس‌های غیر ۱۱۵، به صورت شبانه‌روزی در تمام معابر عبوری و مراکز آمبولانس‌های خصوصی و شرکت‌های تابعه و هر جای غیردولتی که از آمبولانس استفاده می‌کند، حضور پیدا خواهد کرد و الزامات ما را ارزیابی می‌کند تا آن مرکز، آن‌ها را رعایت کرده باشد. هر مرکزی که دستورالعمل‌های ما را نقض کرده باشد، به مراجع مربوطه ارجاع داده می‌شود تا نسبت به ابطال مجوزشان اقدام کنیم. شکایت عمده از آمبولانس‌های خصوصی درباره مبالغ دریافتی است که هم وطنان می‌توانند در سامانه ۱۹۰ این شکایت را ثبت کنند و ما با جدیت به این موضوع رسیدگی می‌کنیم. لازم به ذکر است مواردی که هزینه اضافه دریافت کرده بودند نیز عمدتا به مردم بازگشت داده شده است.

سابقه بد آمبولانس‌های خصوصی

تا قبل از حادثه پلاسکو خبری از اعتماد برخی مردم به آمبولانس‌ها نبود. برخی به آژیر‌ها بی‌اعتنایی می‌کردند و همه این‌ها را بازی آمبولانس‌های خالی برای عبور از ترافیک می‌دانستند. حادثه پلاسکو، اما باور آن عده از مردم را نسبت به خودرو‌های اورژانس تغییر داد. آن‌ها دیگر هنگام شنیدن صدای آمبولانس بی‌توجه نیستند.

سال ۹۸ علی عبدالعالی، استاد دانشگاه، گفت: «عده‌ای از معلمان خصوصی با آمبولانس رفت و آمد می‌کنند. این معلم‌های کنکور به آمبولانس خصوصی پول می‌دهند که آن‌ها را از خط ویژه از کلاس اول به کلاس بعدی برساند.» عده‌ای دیگر این نظر را داشتند که نه تنها معلمان کنکور بلکه ثروتمدان دیگری، چون بازاریان و سلبریتی‌ها از آمبولانس خصوصی برای تردد در شهر استفاده می‌کنند. آن زمان یکی از شرکت‌های آمبولانس خصوصی می‌گوید: نرخ هر سفر ۲۵۰ هزار تومان و توقف هر ساعت برابر با ۶۰ هزار تومان است، فرقی هم نمی‌کند که مسافر بیمار باشد یا رئیس یک شرکت!

جابه‌جایی سلبریتی‌ها با آمبولانس

جابه‌جایی شخصیت‌ها و چهره‌ها با آمبولانس پیش از این‌ها هم خبری شده بود، سال ۹۹ برخی رسانه‌ها مصاحبه‌ای به نقل از رییس مرکز اورژانس تهران منتشر کردند که این مقام مسئول ادعا کرده بود که برخی مسئولان از آمبولانس‌های بخش خصوصی استفاده می‌کنند. این خبر بلافاصله تکذیب شد و روابط عمومی مرکز اورژانس تهران در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: خبر منتشر شده به نقل از رییس مرکز اورژانس تهران مبنی بر استفاده شخصی برخی از مسؤولان از آمبولانس‌های بخش خصوصی تهران از سوی برخی رسانه‌ها، تکذیب می‌شود. هیچ‌گونه تخلفی از طرف آمبولانس‌های خصوصی در شهر تهران اتفاق رخ نداده و تنها یک مورد در سال گذشته رخ داد که بلافاصله جواز فعالیت آن آمبولانس خصوصی باطل شد.

رییس وقت مرکز اورژانس تهران در پاسخ به این سؤال که آیا تاکنون گزارشی از استفاده شخصی برخی از مسوولان از آمبولانس‌های اورژانس تهران شده یا خیر نیز گفته بود: در اورژانس دولتی به هیچ عنوان چنین اتفاقی رخ نمی‌دهد؛ زیرا از تماس مددجو تا انتهای خدمات‌رسانی نیرو‌های اورژانس تمامی فعالیت‌ها رصد می‌شود، اما در بخش خصوصی چنین موردی را داشتیم که سریعا با شرکت مربوطه برخورد و مجوزشان باطل شده است.

حالا باید منتظر بمانیم تا رییس اورژانس کشور درباره نحوه برخورد با این آمبولانس خصوصی اطلاع‌رسانی کند، البته علی پروین یا باشگاه پرسپولیس تاکنون واکنشی نشان نداده‌اند.

captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
مشکل قرارگیری آزمون در لیست تیم ملی حل شد! مشکل قرارگیری آزمون در لیست تیم ملی حل شد!
لیست تیم ملی فوتبال در حالی بدون حضور لژیونر‌ها اعلام شده است که تعدادی از بازیکنان شاغل در لیگ‌های خارجی خود را به اردو رسانده‌اند و زیر نظر امیر قلعه‌نویی در حال تمرین کردن هستند، اما تا حل نشدن مشکل آزمون قرار نیست لیست نهایی اعلام شود
قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس! قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس!
محمد قربانی. بازیکنی که پس از حضور در جام جهانی، حالا در مسیر جدایی از الوحده است و برخلاف اخبار اعلام شده، تلاش باشگاه پرسپولیس نه تنها برای جذب او ادامه دارد بلکه به نتایج مثبتی هم رسیده و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، او به زودی به پرسپولیس ملحق خواهد شد
ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید! ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید!
تیمی که قرار است در جام جهانی حاضر باشد، اما اجازه زندگی عادی در کشور میزبان را ندارد - گزارش یک وبسایت مکزیکی در مورد تیم ملی ایران.