کد خبر: ۴۴۶
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۶
طویل در گفت‌وگو با ایلنا:

عقلانیت، قانون‌مندی و کلان‌نگری باید از اهداف نمایندگان باشد

دبیر جبهه تدبیر و توسعه ایران اسلامی در استان فارس گفت: زمانی که مردم در انتخابات و فعالیت‌های مدنی مشارکت حداکثری داشته‌اند انتخاب شایسته صورت گرفته و به مجلس فرستاده شده‌اند.

«اکبر طویل» دبیر جبهه تدبیر و توسعه ایران اسلامی در استان فارس در مورد اهداف این جبهه در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا بیان کرد: مشی‌ اعتدالگرایانه در جهت آرام کردن فضا و جدل‌های سیاسی موجود یکی از اهدافی بوده که در این مدت آن را پیگیری کرده‌ایم تا اگر نامزدها توانستند به مجلس راه پیدا کنند این هدف را پیگیری کنند. در این مدت از اکثر کاندیداهای مورد نظر دعوت کردیم تا برنامه‌های خود را تشریح کنند که البته برنامه‌های خوبی در بحث اقتصادی و فرهنگی داشتند و میثاق‌نامه‌ای در این بین به امضاء رسید.   

وی افزود: در مدتی که گذشت دو نشست با حضور آحاد مردم داشتیم و به آنها متذکر شدیم که تاریخ نشان داده زمانی که مردم در انتخابات و فعالیت‌های مدنی مشارکت حداکثری داشته‌اند انتخاب شایسته صورت گرفته و به مجلس فرستاده شدند. لذا از تمامی جوانان و به خصوص نخبگان استان فارس و شهر شیراز درخواست داشتیم که در انتخابات حضور پر رنگی داشته باشند و بتوانیم خرداد 92 دیگری را خلق کنیم و در هفتم اسفند بتوانیم تدبیر دوم را رقم بزنیم.

طویل در پایان با اشاره به اینکه درخواست و مطالبه مردم شیراز از نمایندگانشان، حول دو محور می‌گردد، ابراز داشت: اکثر مردم فارس از نامزدهای خود این درخواست را داشتند که اول بر پروسه قانون‌گذاری صحیح و مفید تاکید داشته باشند و پس از آن هم بحث نظار ت بر آن را جدی بگیرند. بویژه قوانینی که در خصوص گذراندن امرار معاش مردم بوده است باید اوج این نظارت‌ها را در بر گیرد و عقلانیت، قانون مندی و کلان‌نگری را سرلوحه کار خود قرار دهند.

captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»