کد خبر: ۴۵۳۷۶
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۵

پزشکیان: کاری می‌کنم تا جوانان دیگر حسرت خارج را نخورند

کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: پیگیر حق تک‌تک ملت ایران خواهم شد، ما کاری خواهیم کرد فقر، تبعیض و فساد از کشور رخت بر بندد؛ کاری می‌کنم تا جوانان دیگر حسرت خارج را نخورند.
پزشکیان: کاری می‌کنم تا جوانان دیگر حسرت خارج را نخورند

مخاطب۲۴- کرمانشاه، مسعودد پزشکیان در جمع حامیان خود در کرمانشاه با بیان اینکه شما مردم افتخار ایران هستید، ما برای نوکری و خدمتگزاری مردم ایران آمده‌ایم. قهرمانان این مملکت متعلق به همه ملت ایرانند، اظهار داشت: پیگیر حق تک‌تک ملت ایران خواهم شد، ما کاری خواهیم کرد فقر، تبعیض و فساد از کشور رخت بر بندد؛ کاری خواهیم کرد همه مردم در اداره کشور مشارکت داشته باشند نه اینکه گروه خاصی باشد، پیگیر مشکل کولبران، بازنشستگان، کارمندان، اهل حق، و کارگران خواهم بود.

وی با بیان اینکه تا پای جان بر وعده خود ایستاده‌ام، ما باید پاسخگوی ملت ایران باشیم پاسخگو هم خواهیم بود، ما می‌توانیم مملکت را طوری بسازیم، که دیگران حسرت کشور ما را بخورند. نمی‌گذاریم مملکت به دست کسانی بیفتد که کشور را به ناکجا آباد بکشند، تاکید کرد: از بهترین کارشناسان و متخصصان بدون توجه به قومیت و مذهب استفاده خواهم کرد هر فرد باید یک ستاد شوند و تلاش کنند همه را پای صندوق‌های رای بیاوریم.

پزشکیان با بیان اینکه در جامعه‌ای که عنوان اسلامی دارد، اما بسیاری از اقوام و اقلیت‌ها نادیده گرفته شده و ما باید آن‌ها را می‌دیدیم و می‌شنیدیم، عنوان کرد: روز گذشته در صدا و سیما بهانه‌ای به دست افرادی افتاده بود و اکنون اعلام می‌کنم سردار سلیمانی قهرمان ملی و جهانی است که همه به وجودش افتخار می‌کنیم تا افرادی که می‌خواهند از شخصیت‌ها، شهدا و بزرگان بهانه‌ای برای تخریب دیگران ببینند خواب اینچنین تخریب را ببینند و بدانند قهرمانان این مملکت متعلق به تمام مردم ایران نه فقط یک گروه و جناح هستند.

بیشتر بخوانید

کاندیدای انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری گفت: شما افتخار ما هستید و مردمانی هستید که حکومت به وجود شما می‌تواند پایدار بماند و اگر شما نباشید ما نیز معنا نداریم و من به عنوان یکی از بندگان خدا وقتی شور و شوق شما را می‌بینم بار سنگین مسئولیت را با کمال وجود احساس می‌کنم.

پزشکیان افزود: قسم می‌خورم به شما دروغ نخواهم گفت و پیگیر حق تک تک شما خواهم بود و کاری می‌کنم تا جایی که امکان داشته باشد نگاهم به کسانی باشد که دیدگان قدرتمندان آن‌ها را نمی‌دیدند و صدایشان را نمی‌شنیدند؛ ما کاری می‌کنیم فقر، تبعیض، جنگ، دروغ و فساد از این مملکت رخت بربندد و حق مردم به خودشان بازگردد.

نامزد انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری با بیان اینکه ما کاری خواهیم کرد که همه مردم در اداره مملکت مداخله کنند و مختص یک عده و گروه خاص نباشد؛ نشسته‌اند و تصور می‌کنند با چهار نفر و ۱۰ تا ۱۵ درصد جمعیت می‌توانند برای کل مملکت تصمیم بگیرند و حکومت کنند، گفت: اگر به قدرت برسیم که با قدرت شما به قدرت خواهیم رسید پیگیر مشکلات کارمندان، کشاورزان، کولبران، بازنشستگان، معلمان، دختران، جوانان، مهندسان، اهل حق و همه کسانی که در مملکت ایده و اندیشه‌ای دارند، خواهیم بود و نخواهیم گذاشت حقشان ظالمانه نادیده گرفته شود.

وی افزود: تا پای جان روی وعده خود ایستاده‌ام و بار‌ها گفتم وقتی امام علی به حکومت رسید فرمودند گردنم را در مقابل حرفم گرو می‌گذارم؛ تاکنون به گفته خود عمل نکرده‌ایم و ما در مقابل گفته‌های خود در پیشگاه شما، شهدا و خدا باید پاسخگو باشیم و قول می‌دهم پاسخگو خواهم بود.

نامزد انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری بیان کرد: کاری خواهیم کرد ایران ما به جایی برسد که جوانان، دختران، پسران و بازنشستگان حسرت آن طرف خاک را نخورند؛ ما قدرت داریم که مملکت را طوری بسازیم که دیگران به ما نگاه کنند نه ما حسرت بیگانگان را بخوریم. با شما می‌توانیم و امید دارم همچنان در صحنه بمانید و اجازه ندهید افرادی که محدود فکر می‌کنند سرنوشت مردم را به ناکجا آبادی بکشانند که تصور می‌کنند می‌توانند.

وی افزود: من پیگیر کار‌ها و مشکلات شما خواهم بود از جوانان و متخصصان و بهترین کارشناسان مستقل از قول و قبیله و گروه و از تمام ایرانیان برای رفع مشکلات استفاده خواهم کرد.

نامزد انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری گفت: هر کدام از شما می‌تواند یک ستاد شود، ستادی که می‌تواند کار کند؛ روز جمعه همه تلاش کنید مردم را پای صندوق بیاورید.

captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»