کد خبر: ۴۵۴۰۵
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۵

اضطراب خطر این بیماری را دو برابر افزایش می‌دهد

یافته‌ها نشان می‌دهد؛ اضطراب خطر پارکینسون را دو برابر افزایش می‌دهد.
اضطراب خطر این بیماری را دو برابر افزایش می‌دهد

مخاطب ۲۴- یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که اضطراب می‌تواند یک علامت هشدار دهنده اولیه بیماری پارکینسون باشد.

نتایج نشان می‌دهد که خطر ابتلاء به پارکینسون در افراد مبتلا به اضطراب در مقایسه با افراد بدون اختلال خلقی حداقل دو برابر است.

علاوه بر این، محققان دریافتند، علائم خاص پارکینسون به عنوان علائم هشدار دهنده این اختلال در افراد مبتلا به اضطراب است.

بیشتر بخوانید

دکتر «خوان بازو آوارز»، محقق ارشد از کالج دانشگاه لندن، گفت: «با درک این موضوع که اضطراب و علائم ذکر شده با خطر بالاتر ابتلاء به بیماری پارکینسون در سن بالای ۵۰ سال مرتبط است، امیدواریم که بتوانیم این بیماری را زودتر تشخیص دهیم و به بیماران کمک کنیم تا درمان مورد نیاز خود را دریافت کنند.»

به گفته مؤسسه ملی پیری، بیماری پارکینسون باعث ایجاد مشکلاتی در حرکت از جمله لرزش، سفتی عضلات و مشکلات تعادل و هماهنگی می‌شود.

این بیماری به دلیل مرگ سلول‌های عصبی در مغز که دوپامین تولید می‌کنند، یک ماده شیمیایی که برای کنترل حرکتی مهم است، رخ می‌دهد.

به گفته محققان، پارکینسون سریع‌ترین اختلال عصبی در حال رشد در جهان است. در حال حاضر نزدیک به ۱۰ میلیون نفر در سراسر جهان تحت تأثیر این بیماری هستند.

برای مطالعه جدید، محققان سوابق سلامت بریتانیا را برای نزدیک به ۱۱۰۰۰۰ نفر که بین سال‌های ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۸ پس از ۵۰ سالگی دچار اضطراب شده بودند، تجزیه و تحلیل کردند. داده‌های پزشکی آن‌ها با بیش از ۸۷۸۰۰۰ نفر بدون اضطراب مقایسه شد.

محققان به طور خاص به دنبال علائم پارکینسون بودند- مانند مشکلات خواب، افسردگی، لرزش، مشکلات تعادل- که به تشخیص ارتباط بین اضطراب و تشخیص بیماری پارکینسون پی بردند.

آن‌ها دریافتند که خطر پارکینسون در افراد مبتلا به اضطراب دو برابر افزایش می‌یابد.

آن‌ها همچنین دریافتند که علائمی مانند افسردگی، کم خوابی، خستگی، اختلال شناختی، فشار خون پایین، لرزش، سفتی، مشکلات تعادلی و یبوست از علائم اولیه پارکینسون در افراد مبتلا به اضطراب هستند.

محققان گفتند باید دریابند که چرا اضطراب ممکن است با پارکینسون مرتبط باشد.

برچسب ها: پارکینسون
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.
فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند! فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند!
رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضعیت هوا از ورود سامانه بارشی به کشور از روز یکشنبه (۶ اردیبهشت ماه) خبر داد.