کد خبر: ۴۵۹۶۹
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۴

علم الهدی: نباید بگذاریم عده‌ای مثل گذشته پیدا بشوند و بگویند مقابله با بی حجابی نباید صورت بگیرد

نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: مگر می‌شود کسی پیدا بشود بگوید نباید با بی حجابی برخورد کرد؟ خب پس چه‌کار کنیم با این ناهنجاری؟ اگر در یک حکومت بنا شد با ناهنجاری‌ها برخورد نشود، پس باید با این مسائل چه‌کار کنند؟ مگر می‌شود با فساد، معضلات و آسیب‌های اجتماعی برخورد نکرد؟ کشف حجاب هم مثل همین‌ها یک آسیب اجتماعی است.
علم الهدی: نباید بگذاریم عده‌ای مثل گذشته پیدا بشوند و بگویند مقابله با بی حجابی نباید صورت بگیرد

مخاطب ۲۴- نماینده، ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت: اگر بنا شد، کشف حجاب بر جامعه حاکم شود، هر استعمار و استکباری توسط مردم پذیرفته می‌شود.

سید احمد علم الهدی در اجتماع پرشور راهپیمایان ۲۱ تیر؛ روز عفاف و حجاب که به مناسبت سالگرد واقعه قیام گوهرشاد در ایوان مقصوره حرم مطهر رضوی برگزار شد، با اشاره به آیه ۵۹ سوره مبارکه احزاب گفت: خداوند عالم در قرآن کریم می‌فرماید «یَا أَیُّهَا النَّبِیُّ قُلْ لِأَزْوَاجِکَ وَبَنَاتِکَ وَنِسَاءِ الْمُؤْمِنِینَ یُدْنِینَ عَلَیْهِنَّ مِنْ جَلَابِیبِهِنَّ ذَٰلِکَ أَدْنَىٰ أَنْ یُعْرَفْنَ فَلَا یُؤْذَیْنَ وَکَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَحِیمًا» و به زنان مسلمان دستور می‌دهد تا حجاب و پوشش کامل داشته باشند.

وی افزود: شما خواهران و برادران بزرگواری که برای احیای این فریضه عبادی به راه افتادید تا پاسدار آن باشید، همان خشنودی و رضایتی را از جانب امام رضا (ع) کسب می‌کنید که طبق کتب معتبر دینی هنگام نزول آیه ۵۹ سوره احزاب بر قلب پیامبر (ص) ایجاد شد.
نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: شما خواهران غیرتمند و برادران غیور مشهدی در حرکتی که امشب انجام دادید، اقدام و عمل شما فقط محدود به صیانت و دفاع از حجاب نبود، بلکه پاسداشت و تکریم میراث شهدای مظلومی بود که ۸۹ سال قبل در همین صحن و مکان به خاطر دفاع از حجاب به خاک و خون کشیده شدند. آن‌ها همان قهرمانان مظلومی بودند که سال‌ها قبل در معرض گلوله‌های داغ مسلسل و شربنل رضاخانی قرار گرفتند و همه به شهادت رسیدند.

بیشتر بخوانید

وی ادامه داد: متاسفانه واقعیت این است که حادثه گوهرشاد به درستی بیان نشده و حقایق آن به درستی مورد تبیین قرار نگرفته است. حتی در صداوسیما هم رویه اشتباهی در دستور کار است و گفته شده قیام مردم در مسجد گوهرشاد برای مخالفت با کلاه پهلوی و دفاع از حجاب بوده، در حالی که این موضوع اصلاً صحت ندارد و همه چیز، فقط و فقط منحصر در موضوع حجاب بود.

وی تأکید کرد: وقتی آیت‌الله قمی با این تصمیم از مشهد به‌طرف تهران حرکت کرد و در باغ سراج‎الملک حرم عبدالعظیم حسنی اقامت کرد تا روند مذاکرات با دولت رضاخانی را آغاز کند، مردم مشهد شنیدند که شاه دستور بازداشت مرحوم قمی را صادر کرده و قصد اعدام ایشان را دارد. اینجا بود که روند تحصن به‌صورت رسمی شکل گرفت و مشهدی‌ها به همراه علما و بزرگان بازار در مسجد گوهرشاد بست نشستند.

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: توطئه کشف حجاب، کار انگلیسی‌ها بود؛ آن‌ها این تجربه را از فرانسوی‌ها آموخته بودند، زیرا آن زمان که استعمار فرانسه در الجزایر توسط قیام عمر مختار به چالش کشیده شده بود، در باتلاقی گرفتار شده بود که اصلی‌ترین عامل بحران برای استعمارش در عمل انقلابی زنان مسلمان و محجبه ایجاد می‌شد؛ به همین دلیل، فرانسوی‌ها از یک زمان مصمم شدند کشف حجاب اجباری را در الجزایر اجرایی کنند و اگرچه ابتدا با مقاومت مردم مواجه شد، اما از یک زمان به بعد، مردم این توطئه را پذیرفتند و در نتیجه، تمام دستاورد‌های مربوط به مقاومت اسلامی در الجزایر نابود شد.

علم‌الهدی بیان کرد: انگلیسی‌ها هم طبق همین الگو اراده داشتند تا با کشف حجاب، کار به جایی برسد که مردم ایران، استکبار و استعمار انگلیس را بپذیرند و دیگر در مقابل آن‌ها قیامی انجام ندهند. کشف حجاب باعث می‌شود زن بی حجاب اسیر شهوترانی‌های جوانان شود. جوانان مگر چقدر می‌توانند در برابر این فوران و غلیان شهوات مقاومت کنند؟ اگر بنا شد زنان و دختران با احترام ذاتی خود بازیچه شهوترانی یک مشت عیاش شوند، هم حرمت آن‌ها پایمال می‌شود و هم جامعه رو به زوال و فروپاشی می‌رود؛ اگر بنا شد، کشف حجاب بر جامعه حاکم شود، هر استعمار و استکباری توسط مردم پذیرفته می‌شود.
عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: در دوران رژیم پهلوی، شمار بانوان فرهیخته و دانشگاهی بسیار کمتر از زنان بدکاره بود. شما ببینید یکی از چهار کاباره بزرگ دنیا در آن زمان در تهران بود. این زنان و دخترانی که در فاحشه‌خانه‌ها کار می‌کردند، این‌ها هم دختران و زنان همین جامعه بودند، این‌ها هم پدر و مادر داشتند، اما توطئه فرهنگی باعث شد به این درجه برسند.

نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: مگر می‌شود کسی پیدا بشود بگوید نباید با بی حجابی برخورد کرد؟ خب پس چه‌کار کنیم با این ناهنجاری؟ اگر در یک حکومت بنا شد با ناهنجاری‌ها برخورد نشود، پس باید با این مسائل چه‌کار کنند؟ مگر می‌شود با فساد، معضلات و آسیب‌های اجتماعی برخورد نکرد؟ کشف حجاب هم مثل همین‌ها یک آسیب اجتماعی است.

علم الهدی با بیان اینکه مرز میان اقدام فرهنگی و برخورد در حوزه بی حجابی باید دقیقاً مشخص باشد، افزود: نباید بگذاریم عده‌ای مثل گذشته پیدا بشوند، بیایند بگویند مقابله با بی حجابی نباید صورت بگیرد تا حرمت زن و دختر محترم این کشور پایمال شود. اینکه خانمی در مقابل افراد نامحرم در خانواده تصمیم بگیرد چه نوع پوششی داشته باشد، تا زمانی که محدود به چهاردیواری خانه اش باشد، باید با کار فرهنگی آن را مورد تبیین قرار داد، اما اگر همین خانم بخواهد با همین پوشش بیرون از خانه بیاید، اینجاست که باید فراتر از کار فرهنگی، راهکار مقابله با بی حجابی را در پیش گرفت.

وی گفت: عزیزان من، این اسلام اسلامی است که امام حسین (ع) پای آن ایستاد. باید ما نیز با قدرت‌های متخاصم با آن و البته جریان‌هایی که خواهان براندازی آن از درون هستند، مقابله کنیم. این اسلام، اسلامی است که پسر پیامبر (ص) برای صیانت از آن جانش را فدا کرد، حالا ما بایستیم و نگاه کنیم یک عده به خاطر سلیقه شخصی خواهان برهم زدن حکم آن هستند؟

برچسب ها: علم الهدی
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»