کد خبر: ۴۶۰۹۳
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۰
مدیرعامل بانک مسکن در دیدار با مدیر عامل شرکت پتروشیمی فارابی:

بیش از ۷۰ درصد نهضت ملی از سوی بانک مسکن تامین مالی شده است

دکتر سید عباس حسینی، مدیرعامل بانک‌مسکن در بازدید از شرکت پتروشیمی فارابی گفت: بیش از ۷۰ درصد نهضت ملی از سوی بانک مسکن تامین مالی شده است.
بیش از ۷۰ درصد نهضت ملی از سوی بانک مسکن تامین مالی شده است

به گزارش مخاطب24 به نقل از بانک مسکن :دکتر سید عباس حسینی، مدیرعامل بانک مسکن در این دیدار گفت: بانک مسکن با در اختیار داشتن شرکت‌های جامع ساختمانی، نقشی اساسی در خانه‌دار کردن مردم به خصوص اقشار کم‌درآمد جامعه به عهده دارد.

وی در ادامه با اشاره به انعقاد قرارداد سپرده‌گذاری دومیلیارد دلاری با صندوق توسعه ملی به عنوان یکی از مهمترین اقدامات این بانک در راستای تحقق اهداف مورد نظر به خصوص در تامین مالی نهضت ملی مسکن گفت: بانک مسکن مجموعه‌ای کامل از خدمات ارزی داشته و در نظر داریم تسهیلات ارزی را ازمحل صندوق توسعه مسکن به متقاضیان ارائه دهیم.

دکتر حسینی تاکید کرد: بانک مسکن در جهت حمایت از صنعت پتروشیمی کشور آمادگی دارد انواع خدمات در حوزه‌های ارزی و اعتبارات اسنادی را به شرکت‌ها ارائه دهد.

مسعود کفایت‌مند غیور مدیرعامل شرکت پتروشیمی فارابی نیز در این دیدار ضمن اشاره به فعالیت‌ها و خدمات این شرکت از حمایت‌های مدیرعامل بانک مسکن از فعالان عرصه صنعت به خصوص صنعت پتروشیمی قدردانی کرد.

شرکت پتروشیمی فارابی اولین شرکت پتروشیمی است که در بندر ماهشهر فالیت می‌کند.

برچسب ها: بانک مسکن
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.
قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است! قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است!
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، بیت کوین در بازار تهران به طور متوسط ۸۶،۱۸۸ دلار معامله شد.
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.