کد خبر: ۴۶۴۵۱
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۴
قائم مقام وزیر صمت در امور بازرگانی در بازدید از سایپا مطرح کرد:

گروه خودروسازی سایپا در مسیر افزایش کیفیت و تنوع محصولات

قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی به همراه معاون وزیر و رئیس سازمان گسترس و نوسازی صنایع ایران و دیگر معاونان وزارت صمت طی نشست با مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا از خطوط تولید شرکت سایپا بازدید کردند.
گروه خودروسازی سایپا در مسیر افزایش کیفیت و تنوع محصولات

مخاطب24:سیدمهدی فرحی، قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در حاشیه بازدید از شرکت سایپا، از نوآوری‌هایی که در این مجموعه صورت گرفته تقدیر و تاکید کرد: صنعت خودروی کشور مراحل بلوغ، شکوفایی و جهش خود را شروع کرده است و چشم انداز بسیار خوبی دارد.

وی با بیان اینکه خودروسازان می‌توانند به سمت تولید خودرو‌های به روز حرکت کنند، گفت: شرکت‌های خودروسازی در دو حوزه کیفیت و کمیت اقدامات مناسبی انجام دادند و طی این مدت اتفاق¬های مثبتی در صنعت خودروی کشور افتاده که یکی از آن‌ها گام برداشتن به سمت خودرو‌های جهانی است.

قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه در بازدید انجام شده، شاهد بودیم که کارگران خطوط تولید، مهندسان و مدیران با انگیزه در حال تلاش هستند، تصریح کرد: گروه خودروسازی سایپا قول داده است که در سال جاری، ارتقای بهره‌وری، افزایش کیفیت و کاهش هزینه را به نحو مطلوبی اجرا کند تا رضایت حداکثری مردم و متقاضیان خودرو‌های تولید داخل، کسب شود.

رئیس کارگروه توسعه صنایع میکروالکترونیک وزارت صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر اینکه ظرفیت تولید خودرو باید به گونه‌ای باشد که خودرو از کالای لوکس و سرمایه‌ای به کالای مصرفی تبدیل شود، افزود: با افزایش تولید خودرو، فشار کاذبی که بر بازار خودرو وجود دارد، از بین خواهد رفت و بازار شرایط طبیعی به خود خواهد گرفت؛ در چنین شرایطی مردم بدون دغدغه می‌توانند خودرو، خریداری کنند.

وی با اشاره به اینکه کمیت در کنار کیفیت و تنوع محصولات باید رشد کند و خوشبختانه گروه خودروسازی سایپا در این مسیر قرار گرفته است، گفت: این مجموعه در ۵ سایت مختلف خود، ۲۱ محصول در حال تولید و طراحی دارد، این امر پیام خوبی است که می‌تواند نوید دهنده توسعه و پیشرفت صنعت خودروی کشور باشد.

فرحی اذعان داشت: روند تحقیق، توسعه و نوآوری در صنعت خودرو به گونه‌ای در حال حرکت است که می‌توان در آینده گام‌های بلندی در خصوص همکاری با خودروسازان مطرح جهانی برداشت.

جواد توسلی مهر، مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا در حاشیه این بازدید، گفت: در آخرین روز‌های فعالیت دولت شهید ابراهیم رئیسی، همچنان روحیه جهادی وجود دارد و مدیران برای حل مشکلات صنعتگران و تولیدکنندگان در تلاش هستند. حضور قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در گروه سایپا نیز با هدف حل مشکلات این مجموعه است؛ این روحیه و نگاه قابل تقدیر است.

وی با بیان اینکه تصمیم‌های خوبی برای حل چالش‌های گروه سایپا با هدف افزایش کیفیت و کمیت محصولات اتخاذ شد که هفته آینده ابلاغ می¬شود، افزود: انتظاراتی که سیاست‌گذاران از بهبود بهره‌وری خودروسازان دارند، کاملاً درست است و در تلاش هستیم این مقوله را به طور کامل اجرایی کنیم. در این راستا برای سال جاری ۱۰ هزار میلیارد تومان کاهش هزینه واقعی داریم و آثار مالی آن قابل رویت خواهد بود.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با تاکید بر اینکه این مجموعه ظرفیت تولید یک میلیون دستگاه خودرو را دارد، یادآور شد: تمام همت و پتانسیل خود را به کار گرفته‌ایم که با توجه به وجود زیرساخت‌های مناسب، عرضه خودرو را افزایش دهیم و تقاضا را مدیریت کنیم.

گفتنی است در جریان این بازدید، قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت به همراه رئیس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران و دیگر معاونان این وزارتخانه از خط تولید شاهین سایپا بازدید کردند و طی نشستی مشترک با مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا و مدیران ارشد این مجموعه در خصوص مسایل مختلف تولید خودرو گفتگو کردند.

برچسب ها: سایپا
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.
قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است! قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است!
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، بیت کوین در بازار تهران به طور متوسط ۸۶،۱۸۸ دلار معامله شد.
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.