کد خبر: ۴۶۷۱۲
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۹

پزشکیان در جمع اعضای ستاد‌های مردمی: رضایت مردم شاخص مدیریت دولت ماست

رئیس‌جمهور منتخب گفت: اگر کسی در یک اداره‌ای و یا مدرسه‌ای و یا فرمانداری و شهرداری و بخشداری به اسم ما می‌خواهد خدمتی ارائه دهد، باید مراجعه‌کننده را راضی، راهی کند؛ یعنی رضایت مردم شاخص مدیریت ماست.
پزشکیان در جمع اعضای ستاد‌های مردمی: رضایت مردم شاخص مدیریت دولت ماست

مخاطب۲۴- مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور منتخب مردم ایران پیش از ظهر امروز (سه‌شنبه، دوم مرداد ۱۴۰۳) در دیدار با فعالان ستاد‌های مردمی در دوران انتخابات، در سخنانی با اشاره به روند انتخاب اعضای کابینه دولت چهاردهم، گفت: نهایتاً هر اتفاقی بیفتد قدم اول این است که ما یک کابینه‌ای که وفاق ملی در آن است را انتخاب می‌کنیم. وی افزود: باید کاری کنیم که به فاقی که از آن حرف می‌زدیم و شعاری که می‌دادیم و می‌گفتیم مملکت با یک گروه و دسته و جناح اداره نمی‌شود، همین طور باشد و خودمان به آن پایبند باشیم، نکند که یک گروه و جناح و دسته شویم و نتوانیم آن کار را بکنیم. رئیس‌جمهور منتخب تصریح کرد: در نتیجه باید بتوانیم یک کابینه‌ای را شکل دهیم که خوبان و آن‌هایی که از جناح‌های مختلف معرفی می‌شوند، تجربه و علم دارند و صادق و راستگو هستند را انتخاب کنیم و کابینه‌ای تشکیل دهیم که با هم به سمت سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری حرکت کنیم. پزشکیان ادامه داد: به همه گفتیم کمک و همراهی کنند و شاخص ارائه دهند و رزومه خودشان را بدهند تا ببینیم چه کار می‌توانیم بکنیم، هر کسی که می‌خواهد استاندار و فرماندار یا مدیرکل شود، یک اصل را توافق خواهیم کرد و اگر خلاف این باشد، قبول نخواهیم کرد و آن رضایت مشتری و رضایت مردم است.
وی اضافه کرد: یعنی اگر کسی در یک اداره‌ای و یا مدرسه‌ای و یا فرمانداری و شهرداری و بخشداری به اسم ما می‌خواهد خدمتی ارائه دهد، باید مراجعه‌کننده را راضی، راهی کند؛ یعنی رضایت مردم شاخص مدیریت ماست و آن چیزی که حضرت علی (ع) در نامه‌اش به مالک اشتر می‌فرماید: که تو را به طرف سرزمینی می‌فرستم که حاکمانی عادل یا ظالم بودند، مردم به کار تو نگاه می‌کنند و همانگونه که نگاه می‌کنند به حاکمان قبلی، پشت سر تو هم همان حرف‌ها را خواهند زد که تو پشت سر دیگران می‌گفتی، دلیل اینکه ما خوب خواهیم بود، این است که بندگان خدا پشت سر ما چه خواهند گفت. رئیس‌جمهور منتخب تأکید کرد: باید کاری کنیم که این مردم از رفتار، گفتار و کردار ما احساس رضایت کنند، نه احساس نارضایتی، این هدفی است که باید پیگیری کنیم و اصل قضیه است. پزشکیان تصریح کرد: دلم می‌خواهد عاشورا و بصیر حسین این اصول را در ذهن ما نگه دارد و فراموش نکنیم، امام حسین (ع) برای حق به شهادت رسید و برای حق قیام کرد، همه یارانش که در آنجا بودند، برای حق زندگی خود را و این شور و شوق را در طول تاریخ به حرکت درآوردند و پیگیری می‌کردند.

دروغ نخواهم گفت

رئیس‌جمهور منتخب ادامه داد: در نماز هم هر روز از خدا می‌خواهیم که از ضالین (گمراهان) نباشیم، ضالین یعنی اینکه تابع هوای نفسم، منیت و غروم و دسته و گروهم شوم، نه اینکه تابع حق باشم.
پزشکیان با تأکید بر اینکه صراط مستقیم یعنی همه دست‌به‌دست هم دهیم، اظهار کرد: کشور ما در وضعیت خوبی نیست؛ به‌شدت تحریم هستیم؛ مشکلات ما به اختلافات ما برمی‌گردد. وی افزود: یکی از مشکلات الان این است که همۀ عزیزان می‌خواهند من را ببینند، این‌طور نیست که، چون الان رئیس‌جمهور شدم عوض شدم، من همان آدم هستم. خلی‌ها می‌گویند گم شدی و نیستی؛ الان دیگر شب و روز ندارم.
رئیس‌جمهور منتخب تأکید کرد: هر جایی که حق مظلومی را نادیده گرفتند پشتیبان مظلوم باشید. اگر شیعه هستیم و می‌خواهیم که راه امام را دنبال کنیم باید پایبند به این گفتار باشیم. خداوند به ما کمک کند که نفس خودمان را مهار کنیم و به دنبال حق باشیم. پزشکیان با بیان اینکه اگر کسی حق را به ما گفت نهراسیم، بلکه آنرا بپذیریم، اظهار کرد: حضرت علی می‌فرماید: حق را به من بگویید و مضایقه نکنید از اینکه مرا به حق توصیه کنید. حضرت علی (ع) می‌فرمایند من هم ممکن است خطا کنم، ما که دیگر عددی نیستیم. وی ادامه داد: هر کجا دیدید که ما راه را اشتباه می‌رویم یا بر اساس عدالت عمل نمی‌کنیم، حتما گوشزد کنید، با تمام وجود تلاش می‌کنیم وحدت و انسجام ایجاد کنیم و خدمتگزار مردم باشیم، از همه قومیت‌ها، جنسیت‌ها، جوانان و همه کسانی که به من یا طرف مقابل رأی دادند، همه آن‌ها که نیامدند، همه با هم باید برای ایران تلاش کنیم و کشور را با قدرت و عزت پیش ببریم.
پزشکیان تأکید کرد: دعوا نخواهم کرد؛ دروغ نخواهم گفت، دنبال محرومان و مشکلات مردم خواهم بود؛ تا پای جان خواهم ایستاد، اینکه به دنبال حق برویم، دنبال انصاف باشیم و زور نگوییم و ظلم نکنیم و پشتیبان مظلومان باشیم، راه امام علی (ع) است دستور خداست. رئیس‌جمهور منتخب اضافه کرد: چه کسانی که به من رأی دادند و یا به طرف مقابل، یا آن‌ها اصلا رأی ندادند، می‌خواهم که بیایید برای عزت کشور با هم تلاش کنیم.
پزشکیان تأکید کرد: من نمایندۀ شما شدم برای اینکه دنبال حق و حقوق شما بروم. خودم را متعهد می‌دانم، پایبند حرف‌های که گفتم باشم. وعدۀ عدد و رقمی ندادم. دروغ نخواهم گفت.

رئیس‌جمهور منتخب ادامه داد: تولیدکنندگان و کارشناسان ما باید در صحنه باشند و به آن‌ها احترام بگذاریم، می‌توانیم کشتی را به ساحل نجات برسانیم، اما اگر بخواهیم هرکدام از این‌ها را حذف کنیم، قطعا مشکل پیدا خواهیم کرد. پزشکیان با بیان اینکه آن‌ها نمی‌خواهند ما مستقل باشیم، اظهار کرد: قدم اول این است که در داخل کشور با هم باشیم، دنبال حق باشیم، حقوق فردی، اجتماعی، قومیتی، مذهبی، جنسیتی. قدم دیگر وحدت و دیگری به دنبال حق رفتن است. وی اضافه کرد: اگر نخبگان، توانمندان، عالمان، نخبگان، تولیدکنندگان و کارشناسان ما در صحنه باشند و ما به آن‌ها احترام بگذاریم، خواهیم توانست این کشتی را راحت به ساحل نجات برسانیم، اگر هر یک از این‌ها را حذف کنیم، قطعا مشکل پیدا خواهیم کرد. رئیس‌جمهور منتخب با تأکید بر اینکه دشمنان نمی‌خواهند ما سر پای خود بایستیم و مستقل باشیم، گفت: قدم اول این است که در داخل کشور با هم باشیم، دنبال حق باشیم؛ حق، حقوق فردی، اجتماعی، جنسیتی قومیتی و مذهبی است. پزشکیان ادامه داد: باید بتوانیم به حق درست عمل کنیم؛ برای اینکه بتوان حق را عمل کرد، باید نفس را در مقابل سرکشی‌ها ضایع کند و اجازه ندهد سرکشی او را از حق دور کند. رئیس‌جمهور منتخب اضافه کرد: من را آنقدر بزرگ نکنید که تصور کنم کسی شده‌ام؛ من نماینده شما شده‌ام برای اینکه بتوانم دنبال حق و حقوق شما بروم؛ شما به من اعتماد کرده‌اید و رأی داده‌اید، خود را متعهد می‌دانم که پایبند حرف‌هایی که گفته‌ام باشم؛ حرف‌هایی که زده‌ام، وعده، عدد و رقمی نداده‌ام و گفته‌ام پیگیر حقوق شما خواهم شد.

برچسب ها: مسعود پزشکیان
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.