کد خبر: ۴۶۹۸۹
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۹

پیام مهم هیات چینی حاضر در تحلیف پزشکیان چه خواهد بود؟

هیات چینی شرکت کننده در مراسم تحلیف رئیس جمهوری منتخب ایران، حامل پیامی مهم برای وی خواهد بود.
پیام مهم هیات چینی حاضر در تحلیف پزشکیان چه خواهد بود؟

مخاطب ۲۴- زونگ پی وو، سفیر جمهوری خلق چین در تهران در ملاقات با رئیس انجمن دوستی ایران و چین با بیان اینکه هیاتی عالی رتبه از چین در مراسم تحلیف دکتر مسعود پزشکیان شرکت خواهد کرد، گفت که این هیات حامل پیامی مهم از جانب دولت چین برای ایشان خواهد بود.

علاءالدین بروجردی رئیس انجمن دوستی ایران و چین و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در این دیدار با اشاره به توجه ویژه نظام جمهوری اسلامی به روابط با چین و رویکرد نگاه به شرق، تاکید کرد جمهوری اسلامی ایران دیدگاه مثبتی به توسعه روابط با چین دارد.

رئیس انجمن دوستی ایران و چین در بخشی دیگر از سخنانش به اقتدار جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خلق چین به عنوان ۲ قدرت برتر غرب و شرق آسیا اشاره کرده و گفت: معتقدم ثقل قدرت در غرب آسیا جمهوری اسلامی ایران و در شرق آسیا جمهوری خلق چین است.

بروجردی با اشاره به اقدامات جمهوری اسلامی ایران در هدف قرار دادن پهپاد فوق پیشرفته آمریکا در منطقه، تسلط نیروی دریایی سپاه پاسداران بر کشتی‌های عبوری آمریکا در آب‌های منطقه و عملیات وعده صادق با شلیک صد‌ها موشک و پهپاد به قلب اسرائیل، آن را نشانه اقتدار و قدرت ایران دانست.

بیشتر بخوانید

وی در ادامه با اشاره به زیاده خواهی‌های آمریکا و مقابله و ایستادگی ایران در برابر این زیاده خواهی، گفت که ایران و چین هر ۲ مواضع مشابهی در ایستادگی در برابر زیاده خواهی‌های آمریکا دارند.

رئیس انجمن دوستی ایران و چین در ادامه افزود: قدرت آمریکا علیرغم همه ادعاهایشان منحنی نزولی دارد. به لحاظ اقتصادی نیز چین به عنوان نقطه مقابل آمریکا سیر صعودی دارد و قابل پیش بینی است که در آینده‌ای نزدیک جای آمریکا را بگیرد و به قدرت اول اقتصادی جهان تبدیل شود.

بروجردی با بیان اینکه آمریکایی‌ها به دنبال درگیری کردن چین با هدف مانع تراشی در مسیر رشد و توسعه این کشور هستند، گفت: واشنگتن بدنبال آن است تا با درگیر کردن چین، سرعت پیشرفت آن را کاهش دهند. شاید یکی از دلایل حرکت هوشمندانه چین در ارتباط با ایران همین نکته است که چین علاقه‌مند سیاست روابط گسترده با ایران است.

وی همچنین با اشاره به روابط خوب ایران و چین با روسیه، آن را یکی از نقاط مشترک تهران و پکن دانست که ۲ کشور را به هم نزدیک‌تر می‌کند.

بروجردی با یادآوری همکاری‌های مشترک، بلندمدت و راهبردی ایران و چین، تاکید کرد که ۲ کشور باید گام‌های بلند‌تر در مسیر توسعه و تقویت مناسبات بردارند.

رئیس انجمن دوستی ایران و چین با اشاره به تلاش ایران در مسیر دلار زدایی و توافق با روسیه برای استفاده از ارز‌های ملی در مناسبات تجاری، گفت: معتقدم در مناسبات تجاری با چین نیز امکان دلار زدایی و استفاده از ارز‌های ملی وجود دارد.

وی با بیان اینکه ایران تلاش می‌کند تا اسیر تحریم‌های آمریکا و غرب نماند و مناسبات و معاملات خود را با کشور‌های مختلف گسترش دهد، گفت: انجمن دوستی ایران و چین نیز با جدید به دنبال کمک به دولت برای ایجاد زمینه‌های مختلف توسعه مناسبات با چین است.

بروجردی با اشاره به فناوری برتر چین در حوزه صنایع مختلف از جمله قطار‌های پرسرعت و خودرو‌های برقی، بر ضرورت انتقال محصولات با کیفیت و فناوری پیشرفته چین به ایران تاکید کرد و گفت که این موضوع می‌تواند تاثیر بسیار مثبی بر افکار عمومی ایران نسبت به چین ایجاد کند.

رئیس انجمن دوستی ایران و چین با اشاره به طیف وسیع همکاری‌های ایران و چین در حوزه‌های مختلف از جمله در حوزه‌های امنیتی، سیاسی و همکاری‌های بین المللی تاکید کرد که برخی موضوع‌ها نظیر بحث جزایر سه گانه ایران در آب‌های جنوبی نباید باعث ذهنیت منفی افکار عمومی و دولتمردان ایران نسبت به چین شود. ایران نیز متقابلا به خود اجازه نمی‌دهد که در مسائل داخلی داخلی و سرزمینی چین ورود کند یا مواضع غیرهمسو با مواضع چین اتخاذ کند. پ

زونگ پی وو سفیر جمهوری خلق چین نیز در این ملاقات، با اشاره به دیداری که اخیر با علی اکبر ولایتی مشاور امور بین الملل رهبر معظم انقلاب داشت، وی را یک از زبده‌ترین دیپلمات‌ها دانست و ملاقات با ایشان را مفید ارزیابی کرد.



سفیر چین با اشاره به روابط گسترده کشورش با ایران و در عین حال تلاش آمریکا برای اثرگذاری بر این روابط گفت: آمریکا با یکجانبه گرایی به دنبال ضربه زدن به این روابط است.

وی با شاره به همکاری‌های مشترک ایران، چین و روسیه در قالب سازمان همکاری شانگ‌های و بریکس، این همکاری سه جانبه را ارزشمند دانست.

زونگ پی وو در ادامه با اشاره به حرکت متقابل ۲ قطار از چین به سمت ایران و از ایران به سمت چین، گفت: این راه آهن کریدور جدیدی برای تبادل کالاهای۲ کشور است و ما در آینده شاهد همکاری بیشتری خواهیم بود.

سفیر چین در بخشی دیگر از سخنانش با اشاره به موضوع جزایز سه گانه ایران در آب‌های خلیج فارس گفت: چین همواره از حاکمیت و تمامیت ارضی ایران حمایت می‌کند. طرف چینی، دغدغه‌های ایران را درک می‌کند و اهمیت میدهد. چین به دنبال آن است که دشمنان روابط ۲ کشور نتوانند با استفاده از این موضوع، تنش ایجاد کنند و تاثیر منفی بر روابط بگذارند.

این دیپلمات چینی تاکید کرد: هم دولت چین و هم سران کشور چین اراده‌ای محکم و قوی در توسعه روابط ۲جانبه با ایران دارند و در پیام تبریک آقای شی جین پینگ رئیس جمهوری چین به دکتر مسعود پزشکیان رئیس جمهوری منتخب ایران نیز به صراحت اشاره و تاکید شده است که چین تمایل دارد که با کمک ایران، مشارکت و همکاری راهبردی ۲ کشور را عمق بیشتری ببخشد و این پیام، فراتر از یک پیام صرفا تشریفاتی است.

برچسب ها: مسعود پزشکیان
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»