کد خبر: ۴۷۳۴۲
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۴

محکومیت ترور هنیه در نشست اضطراری شورای امنیت

نمایندگان کشور‌های ایران، الجزایر، چین و روسیه در نشست اضطراری شورای امنیت که به درخواست ایران برگزار شد، ترور شهید هنیه در تهران را محکوم کردند و این در حالی بود که آمریکا و انگلیس تلاش کردند گروه‌های مقاومت را عامل تشدید تنش معرفی کنند.
محکومیت ترور هنیه در نشست اضطراری شورای امنیت

مخاطب ۲۴- نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل برای بررسی تحولات پس از ترور اسماعیل هنیه آغاز شد.

معاون دبیر کل سازمان ملل گفت: جامعه بین‌المللی باید برای جلوگیری از گسترش درگیری‌ها تلاش کند.

نماینده چین در شورای امنیت: ترور هنیه را شدیدا محکوم می‌کنیم

نماینده چین در شورای امنیت گفت: ترور اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس در تهران را به شدت محکوم می‌کنیم.

وی تاکید کرد: ترور اسماعیل هنیه تلاشی آشکار برای تخریب تلاش‌های صلح بود.

نماینده چین افزود: دلیل شرایط کنونی ناتوانی در دستیابی به آتش بس در غزه است.

نماینده الجزایر: اسرائیل با قتل هنیه مرتکب اقدام تروریستی شد

«عمار بن جامع» نماینده الجزایر با محکوم کردن ترور شهید اسماعیل هنیه گفت: این تنها حمله به انسان نبود حمله شرورانه به روابط دیپلماتیک و اصول شالوده نظم جهانی بود.

او افزود: اسرائیل اقدامی انجام داد که حاکمیت ایران را نقض کرد... قویا اقدام اشغالگران در ترور رهبر حماس را محکوم می‌کنیم.

عمار بن جامع در ادامه سخنان خود گفت: این دیوانگی کجا و کی به پایان می‌رسد؛ حمله به غزه و هدف گرفتن غیرنظامیان در بیروت و اشغال اراضی سوری‌و لبنان این اقدامات لگه ننگی هستند که گریبان بشریت را گرفته است.

وی در جلسه شورای امنیت گفت: جامعه جهانی نباید بی تفاوت بماند چرا که این امر باعث ادامه ریختن خون بیگناهان می‌شود. آتش بس در غزه کلید رسیدن به ثبات در خاورمیانه است.

نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل بدون حمایت اطلاعاتی آمریکا دست به این جنایت نمی‌زد

امیر سعید ایروانی نماینده ایران در شورای امنیت نیز گفت: اقدام تروریستی اسرائیل را به عنوان نقض جدی قوانین بین المللی محکوم می‌کنیم... ترور شهید هنیه یکی دیگر از مظاهر تروریسمی است که اسرائیل چندین دهه دنبال آن است.

او افزود: جنایت اخیر بخشی از مسیر گسترده‌تری است که رژیم صهیونیستی در منطقه طی کرده است و اسرائیل بدون حمایت اطلاعاتی آمریکا دست به این جنایت نمی‌زد

ایروانی تأکید کرد: جامعه جهانی به ویژه شورای امنیت نمی‌تواند نسبت به جنایات اسرائیل بی تفاوت بماند و نباید اجازه داد رژیم اسرائیل از مسئولیت تخلفات خود فرار کند

او در پاسخ به ادعای کشور‌های غربی نیز گفت: گروه‌هایی که در فلسطین و منطقه در برابر اشغالگران مقاومت می‌کنند، گروه‌های تروریستی نیستند.

نماینده روسیه در شورای امنیت: تلاش‌هایی برای کشاندن ایران به یک رویارویی منطقه‌ای در جریان است

«واسیلی نبنزیا» نماینده روسیه در شورای امنیت: ترور هنیه را محکوم می‌کنیم که ضربه محکمی به میانجیگری و مذاکرات است... هر کسی که پشت ترور‌های سیاسی است باید متوجه شود که عواقب آن برای منطقه چقدر جدی است.

او همچنین گفت تلاش‌هایی برای کشاندن ایران به یک رویارویی منطقه‌ای در پرتو شرایط در حال جوش وجود دارد.

نماینده انگلیس: به امنیت اسرائیل متعهد هستیم

«باربارا وودوارد» نماینده انگلیس در شورای امنیت با حمایت تمام قد از رژیم اشغالگر اسرائیل گفت: «ما به امنیت اسرائیل متعهد هستیم و از حق آن برای دفاع از خود حمایت می‌کنیم».

او همچنین گفت که تشدید و دور باطل خشونت در خاورمیانه به نفع هیچکس نیست انگلیس خواهان عدم تشدید تنش در منطقه است.

نماینده انگلیس همراستا با نماینده آمریکا تلاش کرد تا ایران را عامل بحران در منطقه معرفی کند و مدعی شد: «تلاش‌های ایران برای بهره‌برداری از رنج مردم غزه را به عنوان توجیهی برای خشونت بیشتر رد می‌کنیم».

پاریس: خواستار پرهیز از تشدید تنش در منطقه هستیم

نماینده فرانسه در شورای امنیت گفت: ما خواستار خویشتنداری در سراسر منطقه خاورمیانه هستیم و می‌خواهیم از هرگونه تشدید نظامی اجتناب کنیم.

او همچنین گفت که فرانسه خواستار آتش بس فوری در غزه و آزادی اسرای اسرائیلی است.

دفاع نماینده آمریکا در شورای امنیت از اسرائیل

«رابرت وود» معاون نماینده آمریکا در شورای امنیت مدعی شد: اسرائیل حق دارد از خود در برابر حملات حزب الله و دیگران دفاع کند. او همچنین ادعا کرد که حزب الله طرف مسئول حمله‌ای بود که در مجدال شمس در جولان رخ داد.

این مقام آمریکایی همچنین گفت که حملات حزب الله منجر به آواره شدن ۱۰۰ هزار غیرنظامی از شمال اسرائیل شده است.

او در ارتباط با حملات نیرو‌های مسلح یمن نیز ادعا کرد: یمنی‌ها با حمله به کشتی‌ها در دریای سرخ قوانین بین‌المللی را نقض می‌کنند.

رابرت وود بدون اشاره به ترور یک مقام سیاسی در تهران و تنش‌آفرینی رژیم اشغالگر قدس، تلاش کرد تا گروه‌های مقاومت را عامل تشدید تنش در منطقه معرفی کند و در این راستا ادعا کرد: «عوامل ایران کسانی هستند که ما را به طرز خطرناکی به یک درگیری گسترده منطقه‌ای نزدیک کرده‌اند».

لبنان: اسرائیل با ترور هنیه می‌خواهد منطقه را به نقطه انفجار برساند

نماینده لبنان در نشست شورای امنیت سازمان ملل گفت که حمله اسرائیل به ضاحیه بیروت، مرحله بسیار خطرناکی در درگیری‌های جاری است.

او گفت: «این تجاوز منطقه را به جنگی خواهد کشاند که نمی‌توان آتش آن را در منطقه مشخصی محدود کرد».

اسرائیل با ترور هنیه در تهران، به تجاوزات خود ادامه داد که نشان از عزم آن برای رساندن منطقه به نقطه انفجار است.

سوریه: اشغالگر حق ندارد به اصل «دفاع از خود» استناد کند

«قصی الضحاک» نماینده سوریه در نشست شورای امنیت گفت که اسرائیل مسئول انفجار در «مجدل شمس» بود و رژیم اشغالگر حق ندارد به اصل «حق دفاع از خود» استناد کند.

ترور هنیه و حمله به حومه جنوبی بیروت بیانگر ذهنیت اشغالگری است... این تجاوز بدون حمایت ایالات متحده که متجاوز را با تشویق پاداش می‌دهد نمی‌توانست رخ دهد.

عراق: رژیم غاصب تلاش دارد دایره جنگ را در منطقه گسترش دهد

کاظم الفتلاوی نماینده عراق در نشست شورای امنیت گفت: «رژیم غاصب سعی می‌کند دایره جنگ را در منطقه گسترش دهد که تبعات بسیار خطرناکی دارد که کنترل آن دشوار خواهد بود».

او افزود: «از شورای امنیت می‌خواهیم با توقف جنگ غزه صلح و امنیت جهانی را حفظ کند، بر حمایت خود از مردم فلسطین تأکید می‌کنیم».

فلسطین: شورای امنیت در انجام وظیفه خود شکست خورده است

نماینده فلسطین در نشست شورای امنیت گفت: نقض حاکمیت ایران، لبنان، سوریه و یمن را محکوم می‌کنیم، اشغالگری باید پایان یابد و مردم فلسطین بتوانند آزادانه سرنوشت خود را تعیین کنند.

او تأکید کرد: شورای امنیت در انجام وظیفه خود برای آتش‌بس در غزه شکست خورده است.

برچسب ها: سازمان ملل
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.